Jom bersukan...

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Fri 2 Jul - 0:25

adambikers wrote:ada yg main ping pong tk?
lama dah tak pegang bet ping pong ni..
kalau ada jom lawan, kalah kaloo banje makan..

wow...
mcm best jer...
aku pun dah lm x men ping.....pong......
ehehehehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Fri 2 Jul - 11:24

salam,

untuk permulaan ni, mlm ni sapa free
dtg la main badminton kat menara TM. tgk kehadiran camne.
klu ramai, next event kita buat book tmpt lagi best.

selalu saya main badminton dulu baru gi TTS.

2 Juli 2010
9:00pm - 12:00am
Multipurpose Hall, Menara TM
Call Kamal 019-2498518

Sila bawak peralatan sendiri.
klu nak mandi lepas main, sila bawak sepersalinan pakaian.


Last edited by kamalia on Fri 2 Jul - 11:34; edited 1 time in total

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Fri 2 Jul - 11:27

xxx,
ko booking je dulu. sbb jumaat mlm ni silap lepas raya baru ada kosong.
tak pun pagi raya pertama je yg ada.
lokasi dah menarik tu. (byk betik)

klu dah dpt date,
kasi up kat porem. klu nak tgu persetujuan semua, mmg takde la.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Fri 2 Jul - 11:54

Dah lamo den tak main ping pong..
Last main masa lawan amerika dulu... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Fri 2 Jul - 11:56

Raziskov wrote:Dah lamo den tak main ping pong..
Last main masa lawan amerika dulu... Very Happy

sekian

aku tau main bola ding dong je.. Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Fri 2 Jul - 14:23

kamalia wrote:xxx,
ko booking je dulu. sbb jumaat mlm ni silap lepas raya baru ada kosong.
tak pun pagi raya pertama je yg ada.
lokasi dah menarik tu. (byk betik)

klu dah dpt date,
kasi up kat porem. klu nak tgu persetujuan semua, mmg takde la.


aku rasa ok jer klu nak buking..
kompom dpt nyer..
tp tu jer lah...kena buking tuk mggu depan lah...
mggu ni dah x leh dah...
mest dah bersusun...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Fri 2 Jul - 14:24

Raziskov wrote:Dah lamo den tak main ping pong..
Last main masa lawan amerika dulu... Very Happy

sekian

lawan AMARIKA??
pergh..hebat btul ajis...dah lah permotoran pun hebat..
bersukan pun hebat jugak.... cheers

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Fri 2 Jul - 14:27

kamalia wrote:salam,

untuk permulaan ni, mlm ni sapa free
dtg la main badminton kat menara TM. tgk kehadiran camne.
klu ramai, next event kita buat book tmpt lagi best.

selalu saya main badminton dulu baru gi TTS.

2 Juli 2010
9:00pm - 12:00am
Multipurpose Hall, Menara TM
Call Kamal 019-2498518

Sila bawak peralatan sendiri.
klu nak mandi lepas main, sila bawak sepersalinan pakaian.

mcm best jer...
shuttle sponser ke?
hehehe...
xtaw sgt lah tmpt ni...KL kompom lemah...x taw nk masuk mn..byk sgt jln..

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 2 Jul - 15:11

mlm ni badminton? tak sempat laa kot..
dah 30 tahun tak bersukan ni, warm-up kurang2 kena seminggu...
tu pun baru sesi lenggang perut..

tripleX.. cam kamal cakap, elok laa ko booking aje utk minggu depan tu.
kalu leh set time kul 9 ke 10..
bape rm sejam tu? dah booking leh laa kita kasi panasss suruh semua turun..
kalu x turun... potong kote kasi makan anjing laaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Fri 2 Jul - 15:25

jimf wrote:mlm ni badminton? tak sempat laa kot..
dah 30 tahun tak bersukan ni, warm-up kurang2 kena seminggu...
tu pun baru sesi lenggang perut..

tripleX.. cam kamal cakap, elok laa ko booking aje utk minggu depan tu.
kalu leh set time kul 9 ke 10..
bape rm sejam tu? dah booking leh laa kita kasi panasss suruh semua turun..
kalu x turun... potong kote kasi makan anjing laaa

He...he...agak agak ni otai ni mesti umur dah 60an......
Main futsal ke main pusat....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by mat zzr on Fri 2 Jul - 16:13

Amm AA wrote:
jimf wrote:mlm ni badminton? tak sempat laa kot..
dah 30 tahun tak bersukan ni, warm-up kurang2 kena seminggu...
tu pun baru sesi lenggang perut..

tripleX.. cam kamal cakap, elok laa ko booking aje utk minggu depan tu.
kalu leh set time kul 9 ke 10..
bape rm sejam tu? dah booking leh laa kita kasi panasss suruh semua turun..
kalu x turun... potong kote kasi makan anjing laaa

He...he...agak agak ni otai ni mesti umur dah 60an......
Main futsal ke main pusat....

betul tu kak Amm AA...otai tu mesti dah agak berumur... What a Face

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Fri 2 Jul - 16:30

jimf wrote:mlm ni badminton? tak sempat laa kot..
dah 30 tahun tak bersukan ni, warm-up kurang2 kena seminggu...
tu pun baru sesi lenggang perut..

tripleX.. cam kamal cakap, elok laa ko booking aje utk minggu depan tu.
kalu leh set time kul 9 ke 10..
bape rm sejam tu? dah booking leh laa kita kasi panasss suruh semua turun..
kalu x turun... potong kote kasi makan anjing laaa

aku pun xtaw brp sejam...
selalu men kat sek 15 ngn sek 7..
xpe, nant aku tnya brp sejam...

kat sana, ramai jugak awekssssss men futsal...nant mata kat awekkksssss bola ntah kemana...hehehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Fri 2 Jul - 16:39

ade ajk sukan ke dak ni nak manage mende2 ni,utk memudahkn kita d kmudian hari nnti(kalo xperlu,abaikn ayat2 sy ni yer)

p/s:aku xnak jadi!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 2 Jul - 17:38

kudud wrote:ade ajk sukan ke dak ni nak manage mende2 ni,utk memudahkn kita d kmudian hari nnti(kalo xperlu,abaikn ayat2 sy ni yer)

p/s:aku xnak jadi!!

terimakasih kudud kerana volunteer jadi pengurus sukan kita..
harap maklum, xtvt yg telah dirancang seperti berikut :-

1. futsal
2. badminton
3. main bom2
4. main kawen2..
5. galah panjang
6. konda kondi
7. lari setempat
8. game sniper dgn pistol terong
9. tembak syiling..

harap tuan kudud dpt merealisasikan impian sukan zzrianz. bagus bila ada pelapis yg berkaliber..
eden dah tua...pasal tu matzzr dgn autie amm kutuk den ...(nti diaaaaa....haaaaaa..nk suruh mod piat telingo dio...)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Fri 2 Jul - 19:53

xxx wrote:aku pun xtaw brp sejam...
selalu men kat sek 15 ngn sek 7..
xpe, nant aku tnya brp sejam...

Sejam...Sakit pinggang oooiii...
Tripel X, sonok ke ko main.... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Fri 2 Jul - 20:34

Amm AA wrote:
xxx wrote:aku pun xtaw brp sejam...
selalu men kat sek 15 ngn sek 7..
xpe, nant aku tnya brp sejam...

Sejam...Sakit pinggang oooiii...
Tripel X, sonok ke ko main.... Razz

seronok sgt....... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Mon 5 Jul - 8:38

salam,
triple axe! awak dah buat penempahan ke blom?
xtreme fark section 13 tu?
matzzr dah lama training angkat tong gas tu..
Very Happy

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Mon 5 Jul - 10:49

Angkel Porno XXX,
Apakata minggu ni kita main futsal kat tempat manyak awek2 tu...
sila booking ASAP...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Mon 5 Jul - 12:45

Raziskov wrote:Angkel Porno XXX,
Apakata minggu ni kita main futsal kat tempat manyak awek2 tu...
sila booking ASAP...

sekian

klu takde awek,
aku tanak main.. Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Mon 5 Jul - 14:17

bilo nak main nih..kaki dah ketar nih...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Mon 5 Jul - 14:42

Ok..ni senarai yg boleh bersukan minggu ni..
1- XXX - tukang booking court
2- Jimf
3- Kamal
4- Ni Juan
5- Kudud
6- Lai..Lai...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by syd on Mon 5 Jul - 15:30

Pemain No.4 tu wajib bersukan. Manjang jer pekeno teh tarik kat TTS ngn roti kosong berkalori. Minta abang2 kasi dia 'kerja berat' sket...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Mon 5 Jul - 15:41

Sya, ajak la geng bunga kebangsaan lawan futsal ngan ZZrianz......Auwwww

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Mon 5 Jul - 15:49

Raziskov wrote:Ok..ni senarai yg boleh bersukan minggu ni..
1- XXX - tukang booking court
2- Jimf
3- Kamal
4- Ni Juan
5- Kudud
6- Lai..Lai...

sekian

sodap ajo lotak namo org... namo ekau mano ajis?
eden tukang buat maggi cury leh laa...

notakaki : ni list yg poi Hatyai Bike week ko?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Mon 5 Jul - 16:02

Kihkih..eden kalau takdo pom pom girl eden taknak main..
buang poluh jor...
baek den poie main guli kek Endah Parade...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Sponsored content Today at 11:01


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum