Jom bersukan...

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom bersukan...

Post by syd on Fri 7 Jan - 9:57

alop, jadi x main pusat ni?

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Fri 7 Jan - 10:14

org suma nak main fuctsal la kak, kakak ja yg men pusat tu Razz
isk, malu lah, jgn la citer kat sini Suspect (ksian kat set2 bujang yg da paham erti2 suma ni,ade je tmpt yg jd mangsa plak, x caya tanya adam)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by syd on Fri 7 Jan - 10:39

typo la (hihi pndai cover x per)
adam dah ada bini la dud..dia simpan kt thailand hehe.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Fri 7 Jan - 11:36

sya, nanti tolong temankan wife abg kat tepi padang yer jd pompom girl.akak nak join tgk skali mlm ni

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 7 Jan - 11:44

kudud...futsal kul bape?
kasi kompom betul2...
kul 11 ke 12?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Fri 7 Jan - 12:14

Betul tu Kudud,kasi kompom kul baper pusat...kalo kul 11 aku dtg kul 12.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Fri 7 Jan - 12:14

yerp, konfirm kul 11pm, da book ari selasa lepas..

p/s:ni sbb da kena tiau 2mggu lepas sbb main kul 12,ganggu org nak permainan lain,hohoho

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Fri 7 Jan - 12:22

hello...hello..Jipjo...turun ka.....Sagop....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 7 Jan - 14:18

Amm Mireles wrote:hello...hello..Jipjo...turun ka.....Sagop....

amm... nti kita tiawwww geng2 bangko tu...
diaorg main 2 minit pun dah napas kerbau...
ko score laa byk2....nti teman belanja ayor sirap bandung ok..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ni_juan82 on Fri 7 Jan - 16:31

jom tiaw jgn tak tiaw geng2 bangko mlm nih....huhuhu....

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Apai on Fri 7 Jan - 17:05

syd wrote:typo la (hihi pndai cover x per)
adam dah ada bini la dud..dia simpan kt thailand hehe.

...pembetulan!....yang kat telant tu bukan bini tapi skandal! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by sagop on Fri 7 Jan - 17:14

waahh ada main pusat mlm niee..bestt..brapa lama kena main dud??... main lama2 nanti perot banyak laparr..

sagop

Posts : 14
Join date : 01/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Fri 7 Jan - 17:31

jimf wrote:
Amm Mireles wrote:hello...hello..Jipjo...turun ka.....Sagop....

amm... nti kita tiawwww geng2 bangko tu...
diaorg main 2 minit pun dah napas kerbau...
ko score laa byk2....nti teman belanja ayor sirap bandung ok..

JimF,mlm ni kita tuko taktik mengereng pulok....Lepas tu baru la cakar rimau...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by furqaan on Fri 7 Jan - 17:38

Amm Mireles wrote:
jimf wrote:
Amm Mireles wrote:hello...hello..Jipjo...turun ka.....Sagop....

amm... nti kita tiawwww geng2 bangko tu...
diaorg main 2 minit pun dah napas kerbau...
ko score laa byk2....nti teman belanja ayor sirap bandung ok..

JimF,mlm ni kita tuko taktik mengereng pulok....Lepas tu baru la cakar rimau...

mcam cilako jer ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Apai on Fri 7 Jan - 17:41

Aku tak dpt main putsal malam nie!.....Kudrat dah tak larat selepas main atas pusat malam tadi!.

Harap maklong

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Fri 7 Jan - 18:45

aku tak dpt nak toron main
sbb nak main toron2

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Fri 7 Jan - 20:13

Angkel Fur,cilako tu macam cakar rimau ke......Kalo nak merasa kena cakar mai la turun ..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by faizal_bulat on Sat 8 Jan - 1:55

fuh betul2 cakaran rimau malaya anti amm bg..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Sat 8 Jan - 11:00

thanks to all yg menjayakan program yg dijalankan, juga kepada kakak water gurl kita kerna sudi meluangkan masa melayan nafsu haus set2 bangku ni..next time nak order air cincau plak lah Very Happy

p/s:len kali jgn pkai yg tekan2 ye, pkai tuang dpt minum teros jaa, bkn ape, set2 ni bkn jenis penyaba, suma stok rakus2(da berUMUrR la katakan) bounce

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Sun 9 Jan - 15:15

14 ni ada lagi pusat ke? Mak tuko teknik lain pulok......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by furqaan on Sun 9 Jan - 16:04

Amm Mireles wrote:14 ni ada lagi pusat ke? Mak tuko teknik lain pulok......

teknik apa Mak ..................

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by UnoS on Sun 9 Jan - 17:23

ni dah page duoploh... tak bukak versi baru ko?

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Wed 12 Jan - 14:02

ni kena buka page baru gak ke?
minggu ni ado sokan tak? BP dah naik ni weiiiii

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Wed 12 Jan - 15:01

isk, buka jugak kot page baru..
uncle main lain la yer mggu ni, cuma yg penting jaga pemakanan utk BP tu, uhkk, ni BP ape yer Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by syd on Wed 12 Jan - 15:56

kudud wrote:thanks to all yg menjayakan program yg dijalankan, juga kepada kakak water gurl kita kerna sudi meluangkan masa melayan nafsu haus set2 bangku ni..next time nak order air cincau plak lah Very Happy

p/s:len kali jgn pkai yg tekan2 ye, pkai tuang dpt minum teros jaa, bkn ape, set2 ni bkn jenis penyaba, suma stok rakus2(da berUMUrR la katakan) bounce

sepatutnya water pump tu sekali pam air dah boleh penuh satu cawan...dah lama x pakai. kitorg pun x test sebelum masukkan air. Next time masuk dalam botol mineral jer.


p/s: cawan bawak sendirik! huhu

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Sponsored content Today at 16:11


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum