Jom bersukan...

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Wed 5 Jan - 9:26

Kudud,kompom ye....nanti aku nak pinjam adidas pink kat Farah Asyikin....Ada satu je la Dud kat Farah tu... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Wed 5 Jan - 9:36

alah, xdpt kasut, dpt tgk kakPARAH tu pun jd laa..antie ajak la dia skali, teman betul2 minat kat dia ni...(eh,sapadia farah ni?teman xkenal kot)
yer antie, bwk la dia sgt, teringin nak salam tgn lembut dia tu pirat

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by syd on Wed 5 Jan - 12:11

gatai kudud ni... simpan tangan tu utk first moon laaa Very Happy

Klu ada game mgu ni, watergirl promise nak blanje air sirap bandung. Tada tipu punya! homemade lagi...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Wed 5 Jan - 12:55

ALAAA,DENGKI LA KAKA NI..
HMM,KAK!!KALO ADE CINCAU SKALI LG CEPAT KOT ILANG DAHAGA cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by syd on Wed 5 Jan - 13:16

aahh ko ni bagi betis nak peha lak... (tgu bulan 2, dua2 peha ko dapat haha)




syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Apai on Wed 5 Jan - 15:09

nak main ke tak...main ke tak...haish! Basketball

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Wed 5 Jan - 15:29

isk,peha senang ja nak dpt lah!! xyah tggu pun.. nak peha ape,ayam kmpg,banda,kfc,pencen,ayamas,radix...ahhh,byk lg la jenisnya Razz
org kata kalo nak bg tu, alang2 biar buat yg terbaik,alaaa,blh la kak, tmbah cincau jaa,bkn nya suh tambah laici Very Happy

isk,kalo rsa diri tu muda mcm kami2 ni, join la main abg.apai,itu pun kalo berani menanggung kame hame ha tenukz laaa-sbb belom ade org lg yg berani menahan terjahan beliau... Smile

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by faizal_bulat on Wed 5 Jan - 15:54

ni thread ayam kampung ke thread cincau?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Wed 5 Jan - 15:56

uish,dilarang berborak dsini yer..
ni tread yamcau lah!!! tongue

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Apai on Wed 5 Jan - 17:15

kudud wrote:isk,peha senang ja nak dpt lah!! xyah tggu pun.. nak peha ape,ayam kmpg,banda,kfc,pencen,ayamas,radix...ahhh,byk lg la jenisnya Razz
org kata kalo nak bg tu, alang2 biar buat yg terbaik,alaaa,blh la kak, tmbah cincau jaa,bkn nya suh tambah laici Very Happy

isk,kalo rsa diri tu muda mcm kami2 ni, join la main abg.apai,itu pun kalo berani menanggung kame hame ha tenukz laaa-sbb belom ade org lg yg berani menahan terjahan beliau... Smile

.Hmmmm....disebabkan kudud dah mencabar kelakian aku...maka pertarungan ini tidak dpt aku elakan lagi...rasakan nanti Hikmat Tendangan Tanpa Bayang....zup!zap!zup! dan juga Hikmat Halilintar Membelah Awan Tahap Ke5 yang mampu menampan serangan Hikmat kame hame tenukz....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Wed 5 Jan - 17:47

syd wrote:aahh ko ni bagi betis nak peha lak... (tgu bulan 2, dua2 peha ko dapat haha)


haaaa???? ..kalu kawen dapat peha aje?
alaaaaa..x best laaa... cancel laaa nk kawen camni.....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by tenukz on Wed 5 Jan - 20:37

jimf wrote:
syd wrote:aahh ko ni bagi betis nak peha lak... (tgu bulan 2, dua2 peha ko dapat haha)


haaaa???? ..kalu kawen dapat peha aje?
alaaaaa..x best laaa... cancel laaa nk kawen camni.....

eleh...tak nak konon...klu dapat dua peha tu la dia terkam....dasar lelaki bajingan......

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by syd on Thu 6 Jan - 1:09

peha ayam laa...masa makan beradab..ish2 you all ni. otak kaler pelangi.

Ok..confirm sirap bandung satu pump flask! siap!!

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Thu 6 Jan - 1:32

tenukz wrote:
jimf wrote:
syd wrote:aahh ko ni bagi betis nak peha lak... (tgu bulan 2, dua2 peha ko dapat haha)


haaaa???? ..kalu kawen dapat peha aje?
alaaaaa..x best laaa... cancel laaa nk kawen camni.....

eleh...tak nak konon...klu dapat dua peha tu la dia terkam....dasar lelaki bajingan......

Tenuk suka la kena kepit ngan peha ni....Malu aku dapat kawan cam geng tuo ZZrianz ni Laughing

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Thu 6 Jan - 9:55

salam allzz...
ade cadangan skit, utk futsal jumaat mlm mendatang ni, apekata sblm main kita amik duit dulu, so blh la bajet, utk court dibaya siap2 teros, kalo ade lebih blh kita wat beli ape2 yg ptut, spt air ka, jajan ka, bg pd yg sudi nak sediakn mknn n minuman utk msa main tu kaa...@masuk kat poket yg tukang booking tu(rsanya ni pling bernas kot)...wat beli first aid pun blh kot..

sekian,sekadar cadangang dr budak ingusan..

kalau xpaham,minta la bantuan pd yg paham tu xplain yer Smile

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Thu 6 Jan - 13:22

Tak sangka dah nak menyepit ni, berilmiah sungguh kata kata Kudud...
I like, I polow...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by faizal_bulat on Thu 6 Jan - 13:44

kudud wrote:salam allzz...
ade cadangan skit, utk futsal jumaat mlm mendatang ni, apekata sblm main kita amik duit dulu, so blh la bajet, utk court dibaya siap2 teros, kalo ade lebih blh kita wat beli ape2 yg ptut, spt air ka, jajan ka, bg pd yg sudi nak sediakn mknn n minuman utk msa main tu kaa...@masuk kat poket yg tukang booking tu(rsanya ni pling bernas kot)...wat beli first aid pun blh kot..

sekian,sekadar cadangang dr budak ingusan..

kalau xpaham,minta la bantuan pd yg paham tu xplain yer Smile

nk kolek brapa ni?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Thu 6 Jan - 15:33

syd wrote:peha ayam laa...masa makan beradab..ish2 you all ni. otak kaler pelangi.

Ok..confirm sirap bandung satu pump flask! siap!!

kudid....tenuks...makcik syidah ni kutuk korang...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Thu 6 Jan - 15:34

kudud wrote:salam allzz...
ade cadangan skit, utk futsal jumaat mlm mendatang ni, apekata sblm main kita amik duit dulu, so blh la bajet, utk court dibaya siap2 teros, kalo ade lebih blh kita wat beli ape2 yg ptut, spt air ka, jajan ka, bg pd yg sudi nak sediakn mknn n minuman utk msa main tu kaa...@masuk kat poket yg tukang booking tu(rsanya ni pling bernas kot)...wat beli first aid pun blh kot..

sekian,sekadar cadangang dr budak ingusan..

kalau xpaham,minta la bantuan pd yg paham tu xplain yer Smile

ok...tolong cancel nama saya yee..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Thu 6 Jan - 17:06

jimf wrote:
kudud wrote:salam allzz...
ade cadangan skit, utk futsal jumaat mlm mendatang ni, apekata sblm main kita amik duit dulu, so blh la bajet, utk court dibaya siap2 teros, kalo ade lebih blh kita wat beli ape2 yg ptut, spt air ka, jajan ka, bg pd yg sudi nak sediakn mknn n minuman utk msa main tu kaa...@masuk kat poket yg tukang booking tu(rsanya ni pling bernas kot)...wat beli first aid pun blh kot..

sekian,sekadar cadangang dr budak ingusan..

kalau xpaham,minta la bantuan pd yg paham tu xplain yer Smile

ok...tolong cancel nama saya yee..

sama la dud kensl jugak sbb ingat nak main pree aje..Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Thu 6 Jan - 17:07

jimf wrote:
kudud wrote:salam allzz...
ade cadangan skit, utk futsal jumaat mlm mendatang ni, apekata sblm main kita amik duit dulu, so blh la bajet, utk court dibaya siap2 teros, kalo ade lebih blh kita wat beli ape2 yg ptut, spt air ka, jajan ka, bg pd yg sudi nak sediakn mknn n minuman utk msa main tu kaa...@masuk kat poket yg tukang booking tu(rsanya ni pling bernas kot)...wat beli first aid pun blh kot..

sekian,sekadar cadangang dr budak ingusan..

kalau xpaham,minta la bantuan pd yg paham tu xplain yer Smile

ok...tolong cancel nama saya yee..

ni cana citer ni uncler? xkira!!! kena main gak, kalo x nnti sapa nak ajar skill2 yg menarik?sapa nak ajar kepit bola kat peha mcm yg uncle ckp aritu? scratch

hehe,mekasih antieAMM..
kita kolek rm10 sorg je dulu mr.bulatz.. Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Thu 6 Jan - 18:11

nak main ke tak..nak main ke tak...sempat tak nak main ni,, scratch drunken

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Thu 6 Jan - 18:27

Raziskov wrote:nak main ke tak..nak main ke tak...sempat tak nak main ni,, scratch drunken

sekian

ko nak main apa ni ajis?ngan sapa?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by faizal_bulat on Thu 6 Jan - 20:46

Raziskov wrote:nak main ke tak..nak main ke tak...sempat tak nak main ni,, scratch drunken

sekian

sapo nk main ngan kau?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Fri 7 Jan - 9:39

Raziskov wrote:nak main ke tak..nak main ke tak...sempat tak nak main ni,, scratch drunken

sekian

isk, ape dipiiorkannyer bang, da ade peluang main tu, main jer lah, penat skit jaa, pehtu pkena tolo separuh msak 14bijik, ckup la recover blk beberapa titik air yg keluar tu.. scratch

lg pun nnti xde sapa yg nak jaga en.tenukz tu sbb xde org lain yg layak nak fight ngan dia ni,badan abg da sama besar ngan dia.. Smile

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Sponsored content Today at 9:52


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum