Jom bersukan...

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Tue 13 Jul - 17:29

kudud wrote:
men len xnak buat ke,mgkin yg buleh melibatkn seisi kuarga... Wink

Kalo main melibatkan kuarga kita main (....) je la...ha...ha....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Tue 13 Jul - 17:41

Amm AA wrote:
kudud wrote:
men len xnak buat ke,mgkin yg buleh melibatkn seisi kuarga... Wink

Kalo main melibatkan kuarga kita main (....) je la...ha...ha....

nak kono jontik la nie(bikin panas org bujang yg suci murni mcm den joo)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Tue 13 Jul - 19:54

jimf wrote:jumaat ni kompom ado futsal ko?
budak porno tu dah buek booking lum?

yup..budak porno tu dah buking..hehehehe Razz

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Tue 13 Jul - 19:56

mggu ni mcm besa...
ada futsal lagi...
tmpt kat extreme park..tmpt mggu lepas..
kul 12 mlm...mcm besa...
kali ni kita akan men 6 sebelah..
so stamina kene kuat..
hehehe...
kene men tukar2 player lah...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ManCaL on Tue 13 Jul - 23:39

Alamakk...this week den dpt turun main futsal lr..den time tu den tgh sibut mempilotkn diri di kuantan. Sad

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Wed 14 Jul - 0:16

terpaksa la g jogging tiap2 hari nih..

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Thu 15 Jul - 15:55

Geng mudo dah ready ke malam esok.....Geng tuo angko yang dikeTUAi oleh JimF akan mengganazzzz...Tunggu...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ni_juan82 on Thu 15 Jul - 17:25

geng mude sume begetah lg bang ...cume saje buat2 pancit tu ari ...kekekek

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Thu 15 Jul - 17:37

Mak nak masuk group mana ni nyahhh?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Thu 15 Jul - 17:39

Raziskov wrote:Mak nak masuk group mana ni nyahhh?

sekian

mak kan seteng2,so jd refferee je la kot yg plaing layak Razz Razz (pkai skirt plak,perrgghh,leleh yaqliur)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Thu 15 Jul - 17:41

ni_juan82 wrote:geng mude sume begetah lg bang ...cume saje buat2 pancit tu ari ...kekekek

bang,jgn lebeh2,nnti kena kitai kaw2,padan muka kiter(aku geng mudo ke ni)..
geng bangko ni xperience woo,xleh men2,xcaya tanya adam,barangkali dia tahu(petik jaa)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by syd on Thu 15 Jul - 21:15

Yang kaki bangku memang duduk kat bangku jer kan... (jadi kameraman jerlaa..)

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jefnoka1 on Thu 15 Jul - 21:16

lembek la korg ni... dah tuo bangko mmg camtu Razz

________________________________________________________________________________________

murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 16 Jul - 10:08

syd wrote:Yang kaki bangku memang duduk kat bangku jer kan... (jadi kameraman jerlaa..)

jgn laa jadi kameraman aje... jadi laa cuci gamborman jugak... lamaa nunggu nk tgk gambar..
jgn jadi cam kameraman official ket melako tu udah laa.. 5 purnama baru kuar gambar... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 16 Jul - 10:10

Raziskov wrote:Mak nak masuk group mana ni nyahhh?

sekian

nyahh... kalu nak beli ko bape juta?
posisi dopan gol ajo...kasi geng bangko monang bosau.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Fri 16 Jul - 10:27

jimf wrote:
syd wrote:Yang kaki bangku memang duduk kat bangku jer kan... (jadi kameraman jerlaa..)

jgn laa jadi kameraman aje... jadi laa cuci gamborman jugak... lamaa nunggu nk tgk gambar..
jgn jadi cam kameraman official ket melako tu udah laa.. 5 purnama baru kuar gambar... Razz

Yo la..tau la sekampung ngan Nawza..
style samo pulak...hehehee..Very Happy
(Tok Sidang...Jimf kutuk ko...Razz)

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Fri 16 Jul - 10:31

jimf wrote:
Raziskov wrote:Mak nak masuk group mana ni nyahhh?

sekian

nyahh... kalu nak beli ko bape juta?
posisi dopan gol ajo...kasi geng bangko monang bosau.... Razz

murah jer..
dulu mak main kek Liga J..dirang bayar dalam 5 Billion Yen jer..Razz
takpe la..kali ni mak buat charity..main ngan geng bangko..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Fri 16 Jul - 12:22

mari sembang.. No

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 16 Jul - 14:56

kudud wrote:mari sembang.. No

ko nak sembang apa ni? org lain sibuk nak exercise, nak main futsal, ko pulak sibuk nak sembang...
mlm kang ko buat air bandung aje laaa... Razz Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Fri 16 Jul - 15:20

jimf wrote:
kudud wrote:mari sembang.. No

ko nak sembang apa ni? org lain sibuk nak exercise, nak main futsal, ko pulak sibuk nak sembang...
mlm kang ko buat air bandung aje laaa... Razz Razz

nak kena dier ni,jagala lm kang,tau la nak kena bandung ke ape,persiapkanlah diri tu ckup2 yer afro

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Fri 16 Jul - 15:30

Malam ni seluar merah ada join ker......Arif suh tanya...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Fri 16 Jul - 15:44

Amm AA wrote:Malam ni seluar merah ada join ker......Arif suh tanya...

sluar merah?aku pakai sluar merah la Amm last week.apsal aku nak tanya diri sendiri plak?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Fri 16 Jul - 16:05

AKTIVITI : FUTSAL
VENUE : EXTREME PARK SEK 13
TARIKH: 16 JULY 2010
TIME: 11:30pm - 1:30am
List:

1.xxx
2.Kudud
3.Kamal
4.Nijuan
5. Ajis
6. Jimf
7. Jipjo
8. Ariff
9. Amm
10. Kudid
11. Mantoia
12. Jefnoka - star ni woiiiiiii...
13. Ghimeh
14. Mantoia
15. Abg Mantoia
16. doc.fie
17. aparis(lama menyepi)
18. update2!!!

konpius la den thread ni ngan final welkap,dua2 chanel sokan ni haa...

p/s:mlm ni sorg kena $5 je kot,ramai ni Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 16 Jul - 16:25

ariff908 wrote:
Amm AA wrote:Malam ni seluar merah ada join ker......Arif suh tanya...

sluar merah?aku pakai sluar merah la Amm last week.apsal aku nak tanya diri sendiri plak?

kakakaka....amm, lain kali pakai spek mato... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 16 Jul - 16:26

kudud wrote:AKTIVITI : FUTSAL
VENUE : EXTREME PARK SEK 13
TARIKH: 16 JULY 2010
TIME: 11:30pm - 1:30am
List:

p/s:mlm ni sorg kena $5 je kot,ramai ni Very Happy

limo hinggittt????...bukan preeee ko..?
minggu lopaih ado banyak balan weii...
takkan ratu porno isi minyak poi awana habis pakai semuo duit tu... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Sponsored content Today at 20:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum