Jom bersukan...

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 9 Jul - 17:18

alamak.... tong diving eden dah habis oxsigen laa..
camne nak diving malam ni??
sapa2 leh bantu?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Fri 9 Jul - 17:46

jimf wrote:alamak.... tong diving eden dah habis oxsigen laa..
camne nak diving malam ni??
sapa2 leh bantu?

tong diving tak do..tong gas ade la..mintak ngan mat ZZR

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Sat 10 Jul - 15:03

Salam tengahri semua...
Terimokacih pada semua yg menjayakan futsal dan tts semlm.. Rasanya semlm adalah antara pertemuan kita yg paling meriah dan enjoy.. Moga dpt kita teruskan xtvt begini di lain kali.

Tahniah pada adam kerna menjadi penjaring utama.. Juga pada kamal kerana telah menyelamat ahli PBSM.. Juga pada cikgu sagop yg berjaya mengelicik bola dari batu pahat ke shah alam...tentunys satu rekod dunia yg baru.

Pemberita rtm juga beralih karier menjadi jurukamera.. Ajis masih tahap lama pakar curi ayam. Arip berpaling tadah join geng 40an setelah sedar dio pun bangko.. Amm dgn selambar menyumbat gol sambil mengurut janggut. Pertarungan paling sengit antara kudud dan kudid.. Dan topic paling hangat masa tts ialah "goncang"...

Wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Sat 10 Jul - 17:28

bes lah main futsal mlm tadi.
at least dpt gak kuar peluh drp dok melepak je kat DE sembang, gelak2, kutuk smpi subuh.
nex week kita arrange betul2 bahagikan satu team 6 org. mana yg lebih tu dok luar dulu, cukup 2 gol @ 10 minit main, tukat plak team lain masuk.

minggu depan kak mah kata nak buat air jambu utk player shj.

Very Happy

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ali@kudid on Sat 10 Jul - 19:36

jimf wrote:Salam tengahri semua...
Terimokacih pada semua yg menjayakan futsal dan tts semlm.. Rasanya semlm adalah antara pertemuan kita yg paling meriah dan enjoy.. Moga dpt kita teruskan xtvt begini di lain kali.

Tahniah pada adam kerna menjadi penjaring utama.. Juga pada kamal kerana telah menyelamat ahli PBSM.. Juga pada cikgu sagop yg berjaya mengelicik bola dari batu pahat ke shah alam...tentunys satu rekod dunia yg baru.

Pemberita rtm juga beralih karier menjadi jurukamera.. Ajis masih tahap lama pakar curi ayam. Arip berpaling tadah join geng 40an setelah sedar dio pun bangko.. Amm dgn selambar menyumbat gol sambil mengurut janggut. Pertarungan paling sengit antara kudud dan kudid.. Dan topic paling hangat masa tts ialah "goncang"...

Wassallam


topic panas ni, 'goncang', hahahaha...
tp smlm sy tgk bkn men lg abg menggelecek ngan dewi yg tetibe turun dr langit tu? Very Happy

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Sat 10 Jul - 20:57

Lutut den gaso longgar2 la skrg ni..
Jalan pun slow jer..
budak2 ni main ganas botol..mcm main ragbi..
sian kat Hawa...ngeh..ngeh...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Sat 10 Jul - 23:11

salam..
mang best smlm...
so...sesapa yg nak merasa lagi o x pena merasa penangan futsal tgh mlm...
mggu depan ada lagi...
tmpt sama..masa sama...
so kita ramaikan lagi...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ali@kudid on Sat 10 Jul - 23:52

Raziskov wrote:Lutut den gaso longgar2 la skrg ni..
Jalan pun slow jer..
budak2 ni main ganas botol..mcm main ragbi..
sian kat Hawa...ngeh..ngeh...Very Happy

sekian



nsb bek xkene 'goncang ye bang Very Happy
tp smlm dr jauh tgk ngah jis cm roberto carlos la, sejibik tongue

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Sun 11 Jul - 2:41

jimf wrote:Salam tengahri semua...
Terimokacih pada semua yg menjayakan futsal dan tts semlm.. Rasanya semlm adalah antara pertemuan kita yg paling meriah dan enjoy.. Moga dpt kita teruskan xtvt begini di lain kali.

Tahniah pada adam kerna menjadi penjaring utama.. Juga pada kamal kerana telah menyelamat ahli PBSM.. Juga pada cikgu sagop yg berjaya mengelicik bola dari batu pahat ke shah alam...tentunys satu rekod dunia yg baru.

Pemberita rtm juga beralih karier menjadi jurukamera.. Ajis masih tahap lama pakar curi ayam. Arip berpaling tadah join geng 40an setelah sedar dio pun bangko.. Amm dgn selambar menyumbat gol sambil mengurut janggut. Pertarungan paling sengit antara kudud dan kudid.. Dan topic paling hangat masa tts ialah "goncang"...

Wassallam

terpaksa berpaling tadah sbb tak tahan 'goncangan' Razz lg pun ksian geng2 bangko kena buli ngan ajis

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Tue 13 Jul - 8:27

Salam semua,
sengal masih terasa.

minggu ni ada lagi futsal kan?
kita kena all out sblm bulan puasa.
bulan puasa nanti susah nak dpt AP even utk TTS,
sbb nak gunakan waktu mlm sebaik mungkin.
(utk beribadahlah!!)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Tue 13 Jul - 11:16

eehhh...minggu ado laie..
mati la kono nganjing ngan arip ngan Hawa laie..
montang2 la den tak pandai main bola..Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Tue 13 Jul - 11:34

ajis,
kito kono la bersokan demi kesihatan bang long kito tu..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Tue 13 Jul - 13:07

Raziskov wrote:eehhh...minggu ado laie..
mati la kono nganjing ngan arip ngan Hawa laie..
montang2 la den tak pandai main bola..Sad

sekian

Suspect bukan ko siap buat 'kung fu kick' eric cantona ke sbb tak puas hati tak leh score? minggu ni den join lagi bawak pom pom girl...nak test skil Rahman Giggs plak...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 13 Jul - 13:48

kamalia wrote:ajis,
kito kono la bersokan demi kesihatan bang long kito tu..

timokacih kamal...sayu den baco...
BP den naik pasal minggu lopaih sya tak bawa sirap bandung... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Tue 13 Jul - 14:06

jimf wrote:
kamalia wrote:ajis,
kito kono la bersokan demi kesihatan bang long kito tu..

timokacih kamal...sayu den baco...
BP den naik pasal minggu lopaih sya tak bawa sirap bandung... Sad

Bp naik mana leh minum sirap bandong...kena minum jus bakawali....kompom esok BP normal..Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Tue 13 Jul - 14:20

woiii..bukan Ghimeh kojo BP ko?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 13 Jul - 14:26

Raziskov wrote:woiii..bukan Ghimeh kojo BP ko?

sekian

yoo kooo?...tak jmpo pun ghimeh ket klinik semlm... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 13 Jul - 15:35

jumaat ni kompom ado futsal ko?
budak porno tu dah buek booking lum?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Tue 13 Jul - 16:02

eehh...kamal cakap Hawa dah siap2kan booking last week?
kamal cakap laaaaa....bukan denn...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 13 Jul - 16:15

ajis...kasi can laa org lain posting lak...
asyik ekau dongan den ajo... nyampahhh aaa... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Tue 13 Jul - 16:37

hawa dah booking den! hehehe ..

King Porn dah book kol 12:00 am mcm ari tu daa..
so minggu ni kena main elok2, kata king.

ampun tuanku..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Tue 13 Jul - 16:43

jimf wrote:ajis...kasi can laa org lain posting lak...
asyik ekau dongan den ajo... nyampahhh aaa... Razz

nak nyampuklah..

men len xnak buat ke,mgkin yg buleh melibatkn seisi kuarga... Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 13 Jul - 16:56

kudud wrote:nak nyampuklah..

men len xnak buat ke,mgkin yg buleh melibatkn seisi kuarga... Wink

boleeee... tapi minggu ni kita main futsal laa..
minggu dopan ekau main laa kawen2 dongan kudid ok... jgn nangis tau.. Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Tue 13 Jul - 17:07

jimf wrote:

boleeee... tapi minggu ni kita main futsal laa..
minggu dopan ekau main laa kawen2 dongan kudid ok... jgn nangis tau.. Very Happy

chaiss!! sapa dia yg membocorkan rahsio dalam ken den ni haa(kami da besa men la jimf)
,nak kono jontik tolo eh sapo yg bitau nie Evil or Very Mad

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Raziskov on Tue 13 Jul - 17:17

Dude..
Lopeh ni selalu la tolo ko kono jontek...ngeh..ngeh..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Sponsored content Today at 11:56


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum