Lelongan Khas buat kenkawan ZZR250

View previous topic View next topic Go down

Lelongan Khas buat kenkawan ZZR250

Post by cak_onn on Mon 3 May - 10:10

Aku nak lepaskan sebuah moto Zzr250 yang tersadai kat umah .
Bukak harga 3k, barang banyak dah tukau last carb buat hal malas nak gi setting.
kalu nak buat slot kat moto korang memang sesuai pasal kalu nak pakai kat jln raya geran masih nama org lain.Tapi ori geran ada kat aku.
kalu ade yang berminat boleh call aku di talian selamat 017-3849884(no sms) atau 012-3705384(can sms)

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Lelongan Khas buat kenkawan ZZR250

Post by Dinz on Mon 3 May - 17:13

Motor bonzer nak dijuai. Ni cempion punya.. Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Lelongan Khas buat kenkawan ZZR250

Post by a* Ezzaq on Sat 22 May - 12:18

kalau nak g tuned balik carb mhl x kosnya

a* Ezzaq

Posts : 8
Join date : 21/05/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Lelongan Khas buat kenkawan ZZR250

Post by jimf on Mon 24 May - 12:14

tahniah bonzer cak onn pasal akhir nya nak upgred jugak...
harap lepas ni leh kembali jadi marshal flag-off dgn moto baru...

tahniah sekali lagi....bravoooo

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Lelongan Khas buat kenkawan ZZR250

Post by Sponsored content Today at 7:11


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum