Nak let go zzr250 ku

View previous topic View next topic Go down

Nak let go zzr250 ku

Post by sani on Tue 18 Jan - 10:16

Kawan2 klu ada diantara kawan2 yg tengah cari moto ni call saya 019-5504083, moto cantik baru baru pakai, x sampai setahun buat semua sekali habis hampir 6k kat bikez puchong. Sayang jugak tp nak upgrade moto lain. Plate PCX 69xx call kalau nak datang tengok area Puchong. Sani. Very Happy Smile

sani

Posts : 3
Join date : 13/04/2010
Age : 44
Location : Puchong, Selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by kudud on Tue 18 Jan - 10:40

bang,ade baiknya up skali gambar muto yg da cantik tu, jimat skit kos serius buyer tu nnti Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by mat karan on Tue 18 Jan - 14:12

kudud wrote:jimat skit kos serius buyer tu nnti Laughing

Very Happy Very Happy sokong Very Happy Very Happy

mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by abert on Tue 1 Mar - 20:33

Perghh!! 6K restoration ker?
Blh dapat sebijik zzr lg tue...

abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by faizal_bulat on Tue 1 Mar - 20:56

dia restore jadi 2 lah tu...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by jimf on Wed 2 Mar - 20:59

silap parking ni... nti mod awek jepun tu marahh.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by jimf on Thu 24 Mar - 13:50

woowwww lawanya...
x jadi laaa angkat moto "awek" tu... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by Guest on Thu 24 Mar - 18:30

bro bike72... nak tanya kat mana buat cat nih... agak - agak berapa kos nyer?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by jimf on Thu 24 Mar - 18:59

ZAM@GHIMEH wrote:bro bike72... nak tanya kat mana buat cat nih... agak - agak berapa kos nyer?

ni mesti gila talak jual moto zzr2 hari tu...
bangg...mengucap bang.. zzr2 ekau dah lamo org Iran beli... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by Guest on Thu 24 Mar - 19:38

org iran dah nak jual balik kat den... katanya nak balik Iran naik join pejuang revolusi.....

seyies nih... kat mana bro bikez72 cat moto nih.... nampak "berair" semcam nih....berliur teman nengok nyer....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by mat zzr on Thu 24 Mar - 20:52

ZAM@GHIMEH wrote:org iran dah nak jual balik kat den... katanya nak balik Iran naik join pejuang revolusi.....

seyies nih... kat mana bro bikez72 cat moto nih.... nampak "berair" semcam nih....berliur teman nengok nyer....


aku ada kenal sorang brader tu...lepas dia jual motor dia...dia beli balik dari owner...pastu dia jual semula kat org lain....sedaro ko ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by bikez72 on Fri 25 Mar - 2:28

bro bike72... nak tanya kat mana buat cat nih... agak - agak berapa kos nyer?

Bro zam, cat kat bikerz puchong, harga x silap rm450-850. boleh confirm balik dengan ah seng, kata itu kawan zzr hijau kasi rekomen, boleh minta kurang sikit harga. Very Happy

bikez72

Posts : 18
Join date : 09/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by jimf on Fri 25 Mar - 9:34

mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:org iran dah nak jual balik kat den... katanya nak balik Iran naik join pejuang revolusi.....

seyies nih... kat mana bro bikez72 cat moto nih.... nampak "berair" semcam nih....berliur teman nengok nyer....


aku ada kenal sorang brader tu...lepas dia jual motor dia...dia beli balik dari owner...pastu dia jual semula kat org lain....sedaro ko ke?...

tapi dgrnya brader tu dah main moto tender lak...
habis satu mesia punya moto tender dio borong.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by mat zzr on Fri 25 Mar - 10:30

jimf wrote:
mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:org iran dah nak jual balik kat den... katanya nak balik Iran naik join pejuang revolusi.....

seyies nih... kat mana bro bikez72 cat moto nih.... nampak "berair" semcam nih....berliur teman nengok nyer....


aku ada kenal sorang brader tu...lepas dia jual motor dia...dia beli balik dari owner...pastu dia jual semula kat org lain....sedaro ko ke?...

tapi dgrnya brader tu dah main moto tender lak...
habis satu mesia punya moto tender dio borong.... Very Happy

tamak betul brader tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by furqaan on Fri 25 Mar - 20:48

mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:org iran dah nak jual balik kat den... katanya nak balik Iran naik join pejuang revolusi.....

seyies nih... kat mana bro bikez72 cat moto nih.... nampak "berair" semcam nih....berliur teman nengok nyer....


aku ada kenal sorang brader tu...lepas dia jual motor dia...dia beli balik dari owner...pastu dia jual semula kat org lain....sedaro ko ke?...

tapi dgrnya brader tu dah main moto tender lak...
habis satu mesia punya moto tender dio borong.... Very Happy

tamak betul brader tu...

macam haremmmmmmmmmm .... lah ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by Amm on Sun 27 Mar - 7:55

woiii...umah orang la.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak let go zzr250 ku

Post by Sponsored content Today at 20:34


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum