BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Tue 23 Mar - 14:17

Version yg lepas..

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Tue 23 Mar - 14:19

eh no 1 laa pulak...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Tue 23 Mar - 14:36

mencilah!


lover of the day...

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by cempaka on Tue 23 Mar - 14:46

hai uollllss...

cempaka

Posts : 59
Join date : 16/02/2010
Age : 31
Location : alor setar

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Tue 23 Mar - 14:46

nomo satu jugak...ada ke takde shortride makan makan ni?....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Tue 23 Mar - 15:00

kamalia wrote:mencilah!


lover of the day...

love you too....muaahhhhhhhh

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by nawza on Tue 23 Mar - 15:24

aikkkk....dah masuk versi baru..... scratch ...x perasan la plak.....

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Bongxz on Tue 23 Mar - 15:26

I love you all too.........

_gangbang_

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 23 Mar - 15:28

sejak 2 menjak ni, porem pakai gear 2 je nampaknyerrr....
RPM pun x cecah 5000....sume bz cari nafkah agaknyerrr...
selllooooowwwwwwwwwwwww......... What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Tue 23 Mar - 15:32

sini ramai gay la,
nak masuk SBM lah..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Tue 23 Mar - 15:34

hi-wayMAN wrote:sejak 2 menjak ni, porem pakai gear 2 je nampaknyerrr....
RPM pun x cecah 5000....sume bz cari nafkah agaknyerrr...
selllooooowwwwwwwwwwwww......... What a Face

a'ah la en.lebuhraya..
saya mmg tengah sibuk memberi nafkah demi mencari sesuap nasi di kote KL yg kejam ini.. Sad Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by eddy_Gpang on Tue 23 Mar - 15:39

hi-wayMAN wrote:sejak 2 menjak ni, porem pakai gear 2 je nampaknyerrr....
RPM pun x cecah 5000....sume bz cari nafkah agaknyerrr...
selllooooowwwwwwwwwwwww......... What a Face

aku gear 1...

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Tue 23 Mar - 15:57

Nak short ride ke mana ye?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Tue 23 Mar - 16:00

mat zzr wrote:Nak short ride ke mana ye?

Biasanyer org yg banyak kali tanya la yg selalu tak pegi bila ada ride...ngeh..ngeh... Razz Razz
sabar Tuan Manager..organizer tgh carik2 lokasi shortride yg menarik utk minggu ini..
nnt ade pengumuman tu..tungguuuuu...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jefnoka1 on Tue 23 Mar - 16:27

sotride? tunggu la den cari coil sensor dulu Sad

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Tue 23 Mar - 16:28

hahahahaha....sapa setuju angkat tangannnnn.....

notakaki : tp semenjak upgrade ni aku rasa dia dah berubah laa ajis...pe kata dia lak jadi organiser....kita stok moto reput flw aje...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Tue 23 Mar - 16:31

jefnoka1 wrote:sotride? tunggu la den cari coil sensor dulu Sad

common laa we go together gaher at "Fierce Knight Bay"....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Tue 23 Mar - 16:34

jimf wrote:
jefnoka1 wrote:sotride? tunggu la den cari coil sensor dulu Sad

common laa we go together gaher at "Fierce Knight Bay"....

Fierce Knight Bay tu Teluk Panglima Garang ke?...takde menda menarik pun kat situ...pokok sawit banyak lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by nawza on Tue 23 Mar - 17:27

gunung ledannnnggg....laaa..bleh ghase nasi lemak jasin.... cheers

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Tue 23 Mar - 17:31

mat,
jum balik..

tok sedeng,
nasik lomak padang tomu pon syodaf..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ziex69 on Tue 23 Mar - 17:37

jimf wrote:
jefnoka1 wrote:sotride? tunggu la den cari coil sensor dulu Sad

common laa we go together gaher at "Fierce Knight Bay"....

ride ke This Gap Bay pun best jugak

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by bigo on Tue 23 Mar - 18:26

Salam
ride ni kalo xde mkn2 yg spesel pn xpe janji bole geder-geder n jumpe mbr2 yg jauh n dekat mcm geng melaka/utara (kalau diorang folola)

Rugi oooo byr r/tx /ins mhal2 moto selimut jo... [You must be registered and logged in to see this image.]

bigo

Posts : 71
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Guest on Tue 23 Mar - 19:13

sot ride... best tu... balik sblm kul 12.tghari ker sblm maghrib...

kalau lepas maghrib, den nak bawak kunci spare pintu belakang rulebih .... mana tau kot kot sampai rumah, kunci pintu jem....pastu ada kunci patah dlm lubang kunci...huhuhu.. kompom tido luar..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by eddy 250 on Tue 23 Mar - 19:40

nawza wrote:gunung ledannnnggg....laaa..bleh ghase nasi lemak jasin.... cheers

salam sume!!

yahooo..ni aku setuju sangat..

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by adambikers on Tue 23 Mar - 20:05

salam moto reput tumpang lalu..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Sponsored content Today at 11:59


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum