BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 9:46

ajis,
saya punya side mirror boleh auto lipat klu bawak lebih 100kmj.
tak tahan kena angin..
nak bangga pun ada sbb auto, nak sedih pun ada..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kudud on Wed 24 Mar - 9:48

lol!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 9:48

mal..
ok la tu..aku punya side mirrer siap boleh tgk TV lagi..
tinggal tak register astro jer.. Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kudud on Wed 24 Mar - 9:50

kuali astro sangkut kat helmet ea cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Wed 24 Mar - 9:52

sembang lottop dah bermula...yeeehhaaaaa....anndreee areebbbaaaaa.... pirat

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 10:02

cheers

side mirror tok misai boleh tgk muka sendiri.
camne tu? asik nak betul misai je.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Wed 24 Mar - 10:03

dasyat tul side mirror korang...
side mirror eden leh nmpk moto kuning aje...
tp tu dulu laa...sekarang ni gelap aje...
nak kena upgrade side mirror tu kot...

eh..dah bagi salam ke?.. scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by eddy 250 on Wed 24 Mar - 10:32

salm sume!!

apa cer ni...x bes arrr..

lyan pesbuk arr...

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 10:43

eddy 250 wrote:salm sume!!

apa cer ni...x bes arrr..

lyan pesbuk arr...

tok,
pegi la layan lover of the day tu.
tiap2 hari bertukar lover..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by hi-wayMAN on Wed 24 Mar - 10:50

salam pagi sembang side mirror........

Very Happy

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Amm on Wed 24 Mar - 10:52

Salam pagi......Bila nak Vietkong ni....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by azamreeves on Wed 24 Mar - 11:25

jkjr tuh baru wat cadangan. kalau ok bagus gakk walaupun aku jalan kaki je

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 11:32

Balik keje ni nak ikut jalan kete kesas la.. Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 11:40

Raziskov wrote:Balik keje ni nak ikut jalan kete kesas la.. Very Happy

sekian

Penah ke ko ikut jln moto KESAS?

jis,
teringat dulu kita ride sama2 kat kesas
hala ke jln kebun kan..

pastu sampai kat shell aku check tingkap myk itam kosong.
pastu tanya ko, apsal kat tingkap aku takde myk hitam.
pastu ko kata, ni tokleh jadik ni, baik ko top up!

sekali bukak .. 3 botol myk hitam keluar da...
(pengajaran; check myk hitam kat tingkap time enjin sejuk daa..)
(moralnya; dah lama tak ride gader2 ke jln kebung)


Last edited by kamalia on Wed 24 Mar - 11:43; edited 1 time in total

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by hi-wayMAN on Wed 24 Mar - 11:41

Raziskov wrote:Balik keje ni nak ikut jalan kete kesas la.. Very Happy

sekian

kesas ada evo 10 jaga weiii....huhuhu

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 11:46

kamalia wrote:
Raziskov wrote:Balik keje ni nak ikut jalan kete kesas la.. Very Happy

sekian

Penah ke ko ikut jln moto KESAS?

jis,
teringat dulu kita ride sama2 kat kesas
hala ke jln kebun kan..

pastu sampai kat shell aku check tingkap myk itam kosong.
pastu tanya ko, apsal kat tingkap aku takde myk hitam.
pastu ko kata, ni tokleh jadik ni, baik ko top up!

sekali bukak .. 3 botol myk hitam keluar da...
(pengajaran; check myk hitam kat tingkap time enjin sejuk daa..)

kihkih..masa tu motor ko masa sejuk pun indicator merah menyala..
so suma org ingat minyak dah kurang..apalagos..kasi top up la..
tapi dah tiga botol top up..lampu masih nyala..pastu tgk kat kat tingkap pun masih kurang..hahahaa
sifu pun pening kepala masa tu...sekali tgk level sensor tu tak betol daaaa...
pengajaran tu mallll... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 11:47

hi-wayMAN wrote:
Raziskov wrote:Balik keje ni nak ikut jalan kete kesas la.. Very Happy

sekian

kesas ada evo 10 jaga weiii....huhuhu

tapi evo 10 akan slow masa lalu kat tol...hahaaa.. Very Happy Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 11:48

betul la jis.
pengajaran tu.

aku dah ajar dia cukup2
untung sapa dapat mto tu.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 11:52

kamalia wrote:betul la jis.
pengajaran tu.

aku dah ajar dia cukup2
untung sapa dapat mto tu.

tapi ko tak ajar dia mcm mane nak tau minyak dah abis ke belum?
nasib baik dia tak sempat nak tukar cranksap sbb minyak abis ari tu... Razz:P

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by azamreeves on Wed 24 Mar - 11:55

dah xpi jalan kebun lagi ke?

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 11:58

Raziskov wrote:
kamalia wrote:betul la jis.
pengajaran tu.

aku dah ajar dia cukup2
untung sapa dapat mto tu.

tapi ko tak ajar dia mcm mane nak tau minyak dah abis ke belum?
nasib baik dia tak sempat nak tukar cranksap sbb minyak abis ari tu... Razz:P

sekian

betul la jis..
siap sangkut kat heway tu. dah la time tu aku kat langkawi.
aku siap advice dia soh longgarkan valve clearance.
sekali minyak petrol habish daa... bikin panas daa..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Wed 24 Mar - 12:05

azamreeves wrote:dah xpi jalan kebun lagi ke?

rindu ke? xde moto pun pegi laa jalang jalang..... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 12:06

jimf wrote:
azamreeves wrote:dah xpi jalan kebun lagi ke?

rindu ke? xde moto pun pegi laa jalang jalang..... Very Happy

klu rindu,
pegila ke kebun ajis.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 12:09

jimf wrote:
azamreeves wrote:dah xpi jalan kebun lagi ke?

rindu ke? xde moto pun pegi laa jalang jalang..... Very Happy

ramai yg rindu kat sifoo tu..
harap2 sifo berilah sepatah dua kata kat sini..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 12:11

kamalia wrote:
jimf wrote:
azamreeves wrote:dah xpi jalan kebun lagi ke?

rindu ke? xde moto pun pegi laa jalang jalang..... Very Happy

klu rindu,
pegila ke kebun ajis.

pegi kebun ajis bukan boleh buat ape pun...
paling kuat pun jumpa Tuan Manager Mat zzr..ensem ooo..macam Ahwie.. Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Sponsored content Today at 5:58


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum