Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by jani on Mon 21 Jan - 16:53

amjal......

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by faizal_bulat on Mon 21 Jan - 16:55

Ok... Xpat..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by Amm on Mon 21 Jan - 17:06

tahniah pada nak haphred...ada yang nak pakai ER6,ada lak yang tunggu CB500x dan macam2 lagi...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by mat zzr on Mon 21 Jan - 17:08

aku pakai jaguh jer.....itu pun ejos meletop letop bunyi nya...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by jimf on Mon 21 Jan - 17:10

Amm wrote:tahniah pada nak haphred...ada yang nak pakai ER6,ada lak yang tunggu CB500x dan macam2 lagi...

cb500x dah kuar ke?
kat mana leh review?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by Amm on Mon 21 Jan - 17:14

cb500x kena tanya mat zzr...dia kata kat jepun dah kuor...jom la pi sana review...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by Amm on Mon 21 Jan - 17:17

Balikkkkkk

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by jimf on Mon 21 Jan - 17:22

Amm wrote:cb500x kena tanya mat zzr...dia kata kat jepun dah kuor...jom la pi sana review...

pesan kt adam aje laaa.. kan dia kt jepun skrg review awek japang...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by jimf on Mon 21 Jan - 17:58

dah tingge teman sorang aje ni...
sunyi bebenor yop...ate xde sapa ke nk meneman teman makan goreng pisang ni... ayor kopi pun dah sejuk nunggu matzzr..
sejak semenjak pakai whatsapp ni tak rheti2 nk lik umoh....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by mat zzr on Mon 21 Jan - 18:32

Balik lah rumah...mcm nak hujan jer.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by kudud on Mon 21 Jan - 21:20

Da blh blk uma ke ni? Errkkk.. Zzz...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by faizal_bulat on Tue 22 Jan - 7:50

Salam pg.. Ada org x ni?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by ziex69 on Tue 22 Jan - 8:48

bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by Amm on Tue 22 Jan - 9:03

faizal_bulat wrote:Salam pg.. Ada org x ni?

pejal,pot tu bukan orang ke? Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by kudud on Tue 22 Jan - 9:08

ramainya org dlm ni, seronok plak rsanya..
assalamualaikum n selamat sejahtera semua..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by faizal_bulat on Tue 22 Jan - 9:26

Malam ni badminton dan pingpong di ksl puchong jam 9 hingga 11 malam. Jumpa disanun..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by jimf on Tue 22 Jan - 9:48

salam pagi....
makan vitamin byk2 hari ni...mlm ni nk smash Arip hehehee

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by faizal_bulat on Tue 22 Jan - 10:05

Untungla.. Aku kono smesh memanjang ngan ajis..m

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by mat zzr on Tue 22 Jan - 11:24

lama aku tak masuk porem...apa kabar zzrianz.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by faizal_bulat on Tue 22 Jan - 11:31

hai mat...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by ziex69 on Tue 22 Jan - 12:24

mat zzr wrote:lama aku tak masuk porem...apa kabar zzrianz.

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari mat zzr

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING [You must be registered and logged in to see this link.] ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara
ZZRianz... U'll never ride alone.

(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by jimf on Tue 22 Jan - 14:10

kekekeke....kan dah kena...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by Raziskov on Tue 22 Jan - 14:49

Ohaiyo..
baru sampai opis..
malam ni ada main ke?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by jimf on Tue 22 Jan - 14:52

main dgn avatar tu ke ajis? den nkkkkk

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by ManCaL on Tue 22 Jan - 15:11

salam main..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 124 - Jom gi mandi manda kt Sg Klah - 2hb Feb 2013

Post by Sponsored content Today at 20:17


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum