Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Tue 26 Feb - 9:32

Mari kembali kan kegemilangan umah kita ni cam dulu...


dari topik sg klah yg membawa seribu kenangan...
[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by faizal_bulat on Tue 26 Feb - 10:09

Assalamualaikum... Nomo 1

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jani on Tue 26 Feb - 10:31

nomot dua.....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Apai on Tue 26 Feb - 10:53

Kawen 3..eh!...no.3..... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jani on Tue 26 Feb - 10:56

Apai wrote:Kawen 3..eh!...no.3..... Very Happy

apai, sila amik no 4...no 3 Amm dah bukin...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Apai on Tue 26 Feb - 10:57

jani wrote:
Apai wrote:Kawen 3..eh!...no.3..... Very Happy

apai, sila amik no 4...no 3 Amm dah bukin...

Noted with thanks.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Raziskov on Tue 26 Feb - 11:04

Ohaiyo..

Jom kenal2 world ping pong player...
Kita start dengan Naomi Natsumoto dari Japan....Very Happy

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian


Last edited by Raziskov on Tue 26 Feb - 11:19; edited 1 time in total

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Apai on Tue 26 Feb - 11:06

Pergh!....ni yg aku minat balik nak men pingpong!...ada saper2 yg terer men pingpong kat ZZrianz ni?..... Suspect

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jani on Tue 26 Feb - 11:10

nk training main pingpong la....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Raziskov on Tue 26 Feb - 11:12

Apai wrote:Pergh!....ni yg aku minat balik nak men pingpong!...ada saper2 yg terer men pingpong kat ZZrianz ni?..... Suspect

Setakat yg aku tau la pai..setakat yg diperakui oleh aku dan arip..
Pejal Bulat yg terer setakat ni..Adam cakap dia terer gak..tapi dia cakap jer la...
Tu yg pejal bulat ajak betel sape2 yg terrer ping pong ni...
sbb dia tak jumpa lagi yg boleh smash kat perot dia lagi..Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Apai on Tue 26 Feb - 11:17

Kalau nak men pingpong ni kat mana ye..sama ke tmpt ngan putsal tu?

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by faizal_bulat on Tue 26 Feb - 11:49

Malam ni turu la apai.. Meja pingpong pun byk.. Kat puchong jer.. Geng2 klang pun toron gak..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Tue 26 Feb - 11:53

woww... mlm ni nk main ping pong gok laaaa....
ajis... bet pingpong yg besar cam tenis tu ek..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Apai on Tue 26 Feb - 12:25

bola pingpong kena bawak sendirik ke?......aku takde bola pingpong...bet ada la..tu pun cuma tinggal 1 sebab dua bet dah dirosakan anak aku....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by faizal_bulat on Tue 26 Feb - 12:42

Bola disediakan.. Dtg jer.

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Apai on Tue 26 Feb - 14:10

faizal_bulat wrote:Bola disediakan.. Dtg jer.

wokeh...insyaallah aku toron bawak bet, raket dan bulu tangkis....hehe...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Raziskov on Tue 26 Feb - 14:17

aku dapat pinjam bet power pejal bulat jadik la...
dia cakap bet dia beli kat German..harga dalam rm1500 mesia...tu harga kayu jer..harga getah pulak double dari harga kayu...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by kudud on Tue 26 Feb - 14:19

siott jerkk, siap tmh gmba lg ni bangngah ni..
tgn awek ni mesti pndai utk mempelbagaikan, aisshh...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Tue 26 Feb - 14:27

den tak larat nengok gambo2 ajis ni dah...
mau coceng non-stop..kang lutut goyang cam aparis lak nti...
xleh main bdminton...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by ManCaL on Tue 26 Feb - 14:29

hi

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Raziskov on Tue 26 Feb - 14:42

Laaa...aku post gambo2 athlete jer ni..
bukan gambo kimochi2 pun...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by faizal_bulat on Tue 26 Feb - 15:57

Semvang buat org vimvang jer...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Apai on Tue 26 Feb - 16:12

aku tatau la nak pegi kat gelanggang....post map kat sini leh!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Tue 26 Feb - 16:29

apai... ko tgk kt sini

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Tue 26 Feb - 16:32

senang citer...
dari umah ko ambik SKVE tu ke Putrajaya
pehtu exit ke arah pucong..
ada tol rm1.60.. bayo lee
pehtu terus.. ko smpi ko nmpk BHP petrol stesen sebelah kiri (kanan ko nmpk petronas)
ko himpit kiri..ada exit ke Bukit pucong... naik ramm... hujung ada trapik light ko masuk kiri
terus aje... smpi ko nmpk trapik light... ko U-turn kt situ..
lepas U-turn, terus sikit pehtu ambik kiri..
terus sikit ko nmpk dah KSL sport sebelah kiri..

sekian Berita Arah Panduan Goggjimf...


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Sponsored content Today at 8:28


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum