Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by jimf on Fri 20 Jan - 19:05

Bongxz wrote:Mcm mana pulak fie leh tau man kuat nih, musykil gak aku........ ko pernah jadi tea-boy dia ke fie?

otak ko mmg geliga laaa bong...cepat aje menangkap maksud..
mesti selalu makan kismis ni... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by Bongxz on Fri 20 Jan - 19:31

air bilas petama bekas makanan tu nak kena minum, berak jgn tgk taik, makan/minum mulakan dgn bismillah, hormat org tua, jaga pandangan mata, selalu baca ayat quran dan byk lagi la......... nak tau lebih lanjut kena bayar la....... hehehehehe...... hah selalu main sudoku pun ok gak..


Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by fie on Fri 20 Jan - 19:48

Sudoku ke sudomi

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by hi-wayMAN on Fri 20 Jan - 20:02

Bongxz wrote:air bilas petama bekas makanan tu nak kena minum, berak jgn tgk taik, makan/minum mulakan dgn bismillah, hormat org tua, jaga pandangan mata, selalu baca ayat quran dan byk lagi la......... nak tau lebih lanjut kena bayar la....... hehehehehe...... hah selalu main sudoku pun ok gak..


nafas melayu,senam rimau kena jadi amalan...nak tau aku bole ajarkan...ilmu x bule simpan...nanti x berkat...huhuhuhuuuu cheers
(jangan salah guna sudah....aku x bertenggong jawab..) What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by fie on Fri 20 Jan - 20:26

Man..aku nk belajo napas naga..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by hi-wayMAN on Fri 20 Jan - 20:29

fie wrote:Man..aku nk belajo napas naga..

napas naga kena belajo dgn andrew versys.... lol!

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by ManCaL on Fri 20 Jan - 23:16

Salam..TTS

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by Wan@Blakepare on Sat 21 Jan - 4:45

Alhamdulillah.....Selamat sampai ke rumah jam 4.30,tts di hadiri oleh motor baru dan rider baru.Semoga kita dapat meramaikan lagi peserta tts di masa yg akan dtg.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by alif283 on Sat 21 Jan - 4:56

Selamat smpai ke rumah...
*jiwa kacau rabbit

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by kudud on Sat 21 Jan - 10:42

ko jgn kaco sgt lip jiwa tu, follow the flow jerk.. What a Face
amik la pertimbangan dr pendapatan kengkawan smlm tu, terutama nasihat dr pejal bulat, sbb aku tgk dia yg paling serius smlm..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by jimf on Sat 21 Jan - 11:00

Wan@Blaker wrote:Alhamdulillah.....Selamat sampai ke rumah jam 4.30,tts di hadiri oleh motor baru dan rider baru.Semoga kita dapat meramaikan lagi peserta tts di masa yg akan dtg.

hebat ada rider dan moto baru...
moga bertambah keahlian zzrianz..
duk termenung semlm nengok hujan yg x henti2 smpi kul 12...
last2 tarik simut n tido hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by Chef Bob on Sat 21 Jan - 11:13

pagi ni panas enjin green apple naik genting sempah sarapan pastu balik KL semula gerak jam 7.00pg sampai umah balik jam 10pg saja nak test helmet baru,kasut baru dan jeket baru.. jalan jem sikit stat dari JPJ higway gombak sebab ada lori shell rosak di bukit genting sempah.. solo rider arini layan kabusss.... jimf sori tak sms ko.. sebab AN laju sangat nak folow Smile..
sarapan di R&R genting sempah kedai LAILA teh o ais limau rm1.60 nasi goreng ayam RM5.00.. Sleep

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by jimf on Sat 21 Jan - 11:50

Chef Bob wrote:pagi ni panas enjin green apple naik genting sempah sarapan pastu balik KL semula gerak jam 7.00pg sampai umah balik jam 10pg saja nak test helmet baru,kasut baru dan jeket baru.. jalan jem sikit stat dari JPJ higway gombak sebab ada lori shell rosak di bukit genting sempah.. solo rider arini layan kabusss.... jimf sori tak sms ko.. sebab AN laju sangat nak folow Smile..
sarapan di R&R genting sempah kedai LAILA teh o ais limau rm1.60 nasi goreng ayam RM5.00.. Sleep

mcm hampeh tak ajak... aku duk melopong kt umah dari pagi td..
AN laju amende nya... tak ajak ni mesti simtom takut kena tolak moto AN...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by jani on Sat 21 Jan - 13:48

jimf wrote:
Chef Bob wrote:pagi ni panas enjin green apple naik genting sempah sarapan pastu balik KL semula gerak jam 7.00pg sampai umah balik jam 10pg saja nak test helmet baru,kasut baru dan jeket baru.. jalan jem sikit stat dari JPJ higway gombak sebab ada lori shell rosak di bukit genting sempah.. solo rider arini layan kabusss.... jimf sori tak sms ko.. sebab AN laju sangat nak folow Smile..
sarapan di R&R genting sempah kedai LAILA teh o ais limau rm1.60 nasi goreng ayam RM5.00.. Sleep

mcm hampeh tak ajak... aku duk melopong kt umah dari pagi td..
AN laju amende nya... tak ajak ni mesti simtom takut kena tolak moto AN...

salam...

samo la den...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by Wan@Blakepare on Sat 21 Jan - 14:16

Jom petang ni kita bawak anak2 pegi taman permainan kanak2 di Cyberjaya,Kat sana ade papan gelongsor terbesar dan tertinggi di asia tenggara.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by fie on Sat 21 Jan - 16:05

Boring nye..jom basuh muto...vroooommm..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by Wan@Blakepare on Sat 21 Jan - 16:50

Jom gubah bunga. I love you

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by jimf on Sat 21 Jan - 20:01

Wan@Blaker wrote:Jom gubah bunga. I love you

hujan sehari suntuk wan...
nk gubah bunga nk siram bunga pun tak leh..
mlm ni kita menjahit aje laaa ok...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by faizal_bulat on Sat 21 Jan - 20:37

Jom yikmun..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by fie on Sat 21 Jan - 21:11

Jom taipeng..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by faizal_bulat on Sat 21 Jan - 21:18

jom ar.. sok rv kul brpa?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by fie on Sat 21 Jan - 23:32

Dh smpi umah dh pun...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by Wan@Blakepare on Sun 22 Jan - 1:59

jimf wrote:
Wan@Blaker wrote:Jom gubah bunga. I love you

hujan sehari suntuk wan...
nk gubah bunga nk siram bunga pun tak leh..
mlm ni kita menjahit aje laaa ok...
Ok gak tu,malam ni ingat nak buat jahitan sulam kasih pulak.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by Wan@Blakepare on Sun 22 Jan - 13:35

Haloooo...........sunyi nyerrrrrrrrrrr

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by faizal_bulat on Sun 22 Jan - 15:00

Ada ni

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versys 105..: Ride Gatei Bebenor...Telur nyer udah Ghebus..mana nak pergi..?? 20/1/2012

Post by Sponsored content Today at 5:42


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum