RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Raziskov on Mon 21 Jan - 10:29

OHAIYO..

AKTIVITI : RIDE RENDAM TELOR & MAIN GELUNGSOR
VENUE : HOT SPRING SG.KELAH, SUNGKAI PERAK.
TARIKH : 2HB FEBUARY 2013
RV TIME : 9:00am RNR RAWANG

Rider List:

1- Jimf
2- Ajiskov
3. Mantoi
4. HiwayMan
5. Amir Md.Jadi
6. Ardley
7. Aparis
8. Pak Dinz
9. Azim ZZR
10. Vigo
11. Sifoo
13.
14.
15.

sekian


Last edited by Raziskov on Thu 31 Jan - 9:56; edited 5 times in total
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by faizal_bulat on Mon 21 Jan - 10:39

Aku xpigi.. Sekian..
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Mon 21 Jan - 12:26

apahal lakkk namo den no 1 ni?
kalu den dgn ajis aje, so kompom kita berempat aje laaa pegi ye ajis??

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jani on Mon 21 Jan - 13:23

jimf wrote:apahal lakkk namo den no 1 ni?
kalu den dgn ajis aje, so kompom kita berempat aje laaa pegi ye ajis??

Bam ngan Feeza cakap dah leh lock....
x pa la kita org bagi peluang...yg tak puas ati Amm JER...
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by mat zzr on Mon 21 Jan - 14:09

Aku pun tak dapat pigi...sorry lah geng...teganu banjir lagi ke?
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by faizal_bulat on Mon 21 Jan - 14:12

X..
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Mon 21 Jan - 14:55

pasal pe list tu Ajis letak smpi no 5 aje?
mmg kompom ada 5 org aje yg tinggal kt porum ni ek?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Raziskov on Mon 21 Jan - 15:29

hehehe...nampak gaya mcm tu la yeop..
kompom yg baca menda ni dalam 5-6 org jer..
nnt aku updates kat fesbuk tapi any info kene rujuk porem..Very Happy

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by mat zzr on Mon 21 Jan - 16:15

5 org jer tinggal kat porem ni....depa sibuk kat wassap ko..
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Raziskov on Mon 21 Jan - 16:27

mat zzr wrote:5 org jer tinggal kat porem ni....depa sibuk kat wassap ko..

sape pakai semartpone atau phone company..boleh la wasap2 ni..
kalau setakat keje kompeni den..kompom sampai ke sudah pakai nokla china jer..Very Happy

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by faizal_bulat on Mon 21 Jan - 16:33

Mcm gampang....
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by mat zzr on Mon 21 Jan - 16:38

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:5 org jer tinggal kat porem ni....depa sibuk kat wassap ko..

sape pakai semartpone atau phone company..boleh la wasap2 ni..
kalau setakat keje kompeni den..kompom sampai ke sudah pakai nokla china jer..Very Happy

sekian

Sama lah kita jis..
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by UnoS on Mon 21 Jan - 16:59

kompeni mana tu???
avatar
UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by faizal_bulat on Mon 21 Jan - 17:01

Texas instruments la...
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Amm on Mon 21 Jan - 17:08

mat zzr wrote:5 org jer tinggal kat porem ni....depa sibuk kat wassap ko..

aku mana ada wassap weiiii....harapkan info kat porem je la....
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Mon 21 Jan - 17:14

Amm wrote:
mat zzr wrote:5 org jer tinggal kat porem ni....depa sibuk kat wassap ko..

aku mana ada wassap weiiii....harapkan info kat porem je la....

ooooo...patut laa x dtg futsal jumaat lepas... kesian arip kena marah... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Amm on Mon 21 Jan - 17:15

bukan arip je kena marah,jani sampai nangih lagi....
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by ziex69 on Wed 23 Jan - 9:16

Amm wrote:bukan arip je kena marah,jani sampai nangih lagi....

Amm,
ko tak pujuk jani ke? kalo sesama bangko pujuk memujuk orang kata cepat kebah... bounce bounce
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Amm on Wed 23 Jan - 9:28

ziex69 wrote:
Amm wrote:bukan arip je kena marah,jani sampai nangih lagi....

Amm,
ko tak pujuk jani ke? kalo sesama bangko pujuk memujuk orang kata cepat kebah... bounce bounce

kalo bab pujuk memujuk ni kena yang sebaya ngan jani la mat zzr,furqan,vistana......baru la paham memahami.. Smile
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by ziex69 on Wed 23 Jan - 9:38

Amm wrote:

kalo bab pujuk memujuk ni kena yang sebaya ngan jani la mat zzr,furqan,vistana......baru la paham memahami.. Smile

jani citer semalam kata kalo ko yang pujuk, boleh cepat bentan...
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Wed 23 Jan - 9:41

so bape ramai yg poi rendam tolo ni?
kompom den dgn ajis serta 4 awek lagi ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by mat zzr on Wed 23 Jan - 11:27

Amm wrote:
mat zzr wrote:5 org jer tinggal kat porem ni....depa sibuk kat wassap ko..

aku mana ada wassap weiiii....harapkan info kat porem je la....

Takde wasap?....byk lah ketinggalan nanti
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by ManCaL on Wed 23 Jan - 11:28

jimf wrote:so bape ramai yg poi rendam tolo ni?
kompom den dgn ajis serta 4 awek lagi ke?

aku ingatkan diaorang nih takut teloq jadi separuh masak kot takut2 air bole jadi beku ohooo kihkih..
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Amm on Wed 23 Jan - 11:53

ziex69 wrote:
Amm wrote:

kalo bab pujuk memujuk ni kena yang sebaya ngan jani la mat zzr,furqan,vistana......baru la paham memahami.. Smile

jani citer semalam kata kalo ko yang pujuk, boleh cepat bentan...

jani banyak pengalaman, contoh terdekat masa kat Ipoh dulu,Marjinah siap nangih2 tak bagi jani balik,tapi 'orang lama' berjaya juga lembutkan hati marjinah..ha..ha.....tapi dekat setengah jam juga la....kah..kah...kuang..kuang....
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jani on Wed 23 Jan - 13:16

sapa "orang lama" tu....ooo yg naik ER6n ijo tu kan?....haishh malu2 lak nk sebut nama sendiri, biasa la org lama....kehkehkeh..
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum