Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jipjo71 on Thu 9 Jun - 15:25

faizal_bulat wrote:
jipjo71 wrote:
faizal_bulat wrote:nizam kambing tu crita zaman bila apai.... ko mmg suka mengungkit kenangan lalu la....
salam bang ....apa cita titanium racing sut saya?...sila advise

baru dapat dikesan.... plz cek PM.. TQ


tq bro...roger and out...ni yg x sabar nak racing gan akubikin ni...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by faizal_bulat on Thu 9 Jun - 15:27

jipjo71 wrote:
faizal_bulat wrote:
jipjo71 wrote:
faizal_bulat wrote:nizam kambing tu crita zaman bila apai.... ko mmg suka mengungkit kenangan lalu la....
salam bang ....apa cita titanium racing sut saya?...sila advise

baru dapat dikesan.... plz cek PM.. TQ


tq bro...roger and out...ni yg x sabar nak racing gan akubikin ni...

x padan kalu titanium racing suit tu dgn muto kalu x disarungkan yushimurah...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Thu 9 Jun - 15:28

jipjo71 wrote:tq bro...roger and out...ni yg x sabar nak racing gan akubikin ni...

akubikin.....jipjo kutuk ko... Razz

(pertama kali dlm sejarah ni...)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by kamalia on Thu 9 Jun - 15:30

jimf wrote:
jipjo71 wrote:tq bro...roger and out...ni yg x sabar nak racing gan akubikin ni...

akubikin.....jipjo kutuk ko... Razz

(pertama kali dlm sejarah ni...)

barani kalu,
toron karak la.. cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Thu 9 Jun - 15:31

kamalia wrote:
jimf wrote:
jipjo71 wrote:tq bro...roger and out...ni yg x sabar nak racing gan akubikin ni...

akubikin.....jipjo kutuk ko... Razz

(pertama kali dlm sejarah ni...)

barani kalu,
toron karak la.. cheers

lehhhh... wayang kul bape?
tau laaa citer karak ada hantu raya... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by kamalia on Thu 9 Jun - 15:37

jimf wrote:
kamalia wrote:
jimf wrote:
jipjo71 wrote:tq bro...roger and out...ni yg x sabar nak racing gan akubikin ni...

akubikin.....jipjo kutuk ko... Razz

(pertama kali dlm sejarah ni...)

barani kalu,
toron karak la.. cheers

lehhhh... wayang kul bape?
tau laaa citer karak ada hantu raya... Razz

bukan citer hantu la,
citer toron2.
kan tajuknya pun 'toron karak'

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by mat zzr on Thu 9 Jun - 15:41

wah...ada racing di karak...mesti hebat ni...sapa racer dia ?...apai ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jipjo71 on Thu 9 Jun - 15:44

jom main futsal esok....ada awek nak toron[You must be registered and logged in to see this image.]

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Amm on Thu 9 Jun - 15:44

mat zzr wrote:wah...ada racing di karak...mesti hebat ni...sapa racer dia ?...apai ke?...

mat zzr...oooo mat zzr....apai kutuk ko

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Thu 9 Jun - 15:44

mat zzr wrote:wah...ada racing di karak...mesti hebat ni...sapa racer dia ?...apai ke?...

Byk2 kaki racing...nama aku juga dipetiknya...ginilah nasib pakai moto reput....isk!isk! Sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by faizal_bulat on Thu 9 Jun - 15:46

jipjo71 wrote:jom main futsal esok....ada awek nak toron[You must be registered and logged in to see this image.]

affraid

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by mat zzr on Thu 9 Jun - 15:46

Apai wrote:
mat zzr wrote:wah...ada racing di karak...mesti hebat ni...sapa racer dia ?...apai ke?...

Byk2 kaki racing...nama aku juga dipetiknya...ginilah nasib pakai moto reput....isk!isk! Sad

motor kita berdua sama sama reput lah en apai...tapi aku percaya skill en Apai ambik corner cecah siku kat Jalan Parlimen pada tahun lewat 80-an masih lagi berapi...Bravo.... cheers

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Dinz on Thu 9 Jun - 15:46

mat zzr wrote: br />
En Pok Dinz...lama tak masuk porem...
Dah pindah ke Ferno ke?


Aku kamcing dgn presiden Ferno aje..... lagipun moto hijau masih lagi wujud kat depan rumah aku dan tak terjual lagi......

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by mat zzr on Thu 9 Jun - 15:47

Amm wrote:
mat zzr wrote:wah...ada racing di karak...mesti hebat ni...sapa racer dia ?...apai ke?...

mat zzr...oooo mat zzr....apai kutuk ko

ishhh...firestone ni ade jer kat mane mane...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by faizal_bulat on Thu 9 Jun - 15:47

Apai wrote:
mat zzr wrote:wah...ada racing di karak...mesti hebat ni...sapa racer dia ?...apai ke?...

Byk2 kaki racing...nama aku juga dipetiknya...ginilah nasib pakai moto reput....isk!isk! Sad

moto manala leh reput apai.. kayu kayan bole la.. moto paling kuat pun berkarat jer... amm yg kata la, dia bgtau yg ko bisik kat telinga dia tahun 1956 dulu...


Last edited by faizal_bulat on Thu 9 Jun - 15:56; edited 1 time in total

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by mat zzr on Thu 9 Jun - 15:48

Dinz wrote:
mat zzr wrote: br />
En Pok Dinz...lama tak masuk porem...
Dah pindah ke Ferno ke?


Aku kamcing dgn presiden Ferno aje..... lagipun moto hijau masih lagi wujud kat depan rumah aku dan tak terjual lagi......


ape nak kesah pok dinz...walaupun motor hijau belum trejual lagi...tapi motor putih dah parking kat porch kan?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by kudud on Thu 9 Jun - 15:54

mat zzr wrote:
kudud wrote:hahah, kotok tag team nmpk..
kambing tu yg ade ats meja kan, order yg blom smpi lg xtermasuk, desert utk last punya lg, perrghhh, ptutla org pggl dia ARmat.sesahatsmeja.. Razz

nampaknya aku gagal lagi nak memahami mesej post ko ni dud....maafkan aku untuk kesekian kali...

uh, gini la nasib org muda, sering disalahpahamkn oleh org2 sebaya ngan jimf,apai,mantoia,matzzr dan yg sewaktu dgnnya..nak pegi kawan dgn amm je la ceni..

da buleh spam ker scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by faizal_bulat on Thu 9 Jun - 15:57

kudud wrote:
mat zzr wrote:
kudud wrote:hahah, kotok tag team nmpk..
kambing tu yg ade ats meja kan, order yg blom smpi lg xtermasuk, desert utk last punya lg, perrghhh, ptutla org pggl dia ARmat.sesahatsmeja.. Razz

nampaknya aku gagal lagi nak memahami mesej post ko ni dud....maafkan aku untuk kesekian kali...

uh, gini la nasib org muda, sering disalahpahamkn oleh org2 sebaya ngan jimf,apai,mantoia,matzzr dan yg sewaktu dgnnya..nak pegi kawan dgn amm je la ceni..

da buleh spam ker scratch

bole lock dh...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by mat zzr on Thu 9 Jun - 15:57

kudud wrote:
mat zzr wrote:
kudud wrote:hahah, kotok tag team nmpk..
kambing tu yg ade ats meja kan, order yg blom smpi lg xtermasuk, desert utk last punya lg, perrghhh, ptutla org pggl dia ARmat.sesahatsmeja.. Razz

nampaknya aku gagal lagi nak memahami mesej post ko ni dud....maafkan aku untuk kesekian kali...

uh, gini la nasib org muda, sering disalahpahamkn oleh org2 sebaya ngan jimf,apai,mantoia,matzzr dan yg sewaktu dgnnya..nak pegi kawan dgn amm je la ceni..

da buleh spam ker scratch

tak buleh spam lagi...nanti org muda kena sunat dgn angkel amm...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Thu 9 Jun - 15:58

mat zzr wrote:motor kita berdua sama sama reput lah en apai...tapi aku percaya skill en Apai ambik corner cecah siku kat Jalan Parlimen pada tahun lewat 80-an masih lagi berapi...Bravo.... cheers

pembetulan...bukan cecah siku....cecah kepala...kepala lutu daa.....(Mamak kasi ini Abg Mat Gagah Perkosa...Roti Sardin Telor satu...Holick Ais gelas kecik satu...cepat skit arrr....) Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by mat zzr on Thu 9 Jun - 16:01

Apai wrote:
mat zzr wrote:motor kita berdua sama sama reput lah en apai...tapi aku percaya skill en Apai ambik corner cecah siku kat Jalan Parlimen pada tahun lewat 80-an masih lagi berapi...Bravo.... cheers

pembetulan...bukan cecah siku....cecah kepala...kepala lutu daa.....(Mamak kasi ini Abg Mat Gagah Perkosa...Roti Sardin Telor satu...Holick Ais gelas kecik satu...cepat skit arrr....) Very Happy

aku tengok saiz badan en apai pun dah tau pernah jadi Jockey tarbaek punya....

(hari ni aku malas nak kotok )...


Last edited by mat zzr on Thu 9 Jun - 16:14; edited 1 time in total

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Thu 9 Jun - 16:09

Hari ni pun aku tak nak kotok...walaupun aku dikotok dan dinganjengkan.... bounce


Last edited by Apai on Thu 9 Jun - 17:20; edited 1 time in total

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jimf on Thu 9 Jun - 16:56

aku dah tido...

(melepas nak kotok....)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by fie on Thu 9 Jun - 17:02

as salam...
jom ke batam....heheeh stok byk jimfff tapi kene beli..ehehee

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by smolixz on Thu 9 Jun - 17:14

mat zzr wrote:
kudud wrote:
mat zzr wrote:
kudud wrote:hahah, kotok tag team nmpk..
kambing tu yg ade ats meja kan, order yg blom smpi lg xtermasuk, desert utk last punya lg, perrghhh, ptutla org pggl dia ARmat.sesahatsmeja.. Razz

nampaknya aku gagal lagi nak memahami mesej post ko ni dud....maafkan aku untuk kesekian kali...

uh, gini la nasib org muda, sering disalahpahamkn oleh org2 sebaya ngan jimf,apai,mantoia,matzzr dan yg sewaktu dgnnya..nak pegi kawan dgn amm je la ceni..

da buleh spam ker scratch

tak buleh spam lagi...nanti org muda kena sunat dgn angkel amm...

ishk2x...
kutuk eh...org muda mana nyer.. Neutral

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Sponsored content Today at 9:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum