V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by Raziskov on Fri 13 May - 1:06

Ohaiyo...
apsal takde org ni?
laaaaa...baru pkl 1 pagi ghupe2nye..... drunken

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by faizal_bulat on Fri 13 May - 1:12

bak kata apai sedap tapi letih...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by farislan on Fri 13 May - 8:28

mat zzr wrote:yang aku paham ada 2 dayride dlam perancangan...

1. Ride nasi wangge Ipoh
2. Ride Ikan Patin, Temerloh @Jerantut.

Ada ride lagi ko? best flag off dan dpt mkn nasi lomak sedap free lagi..he...he...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by smolixz on Fri 13 May - 8:56

salam sejahtera zzrians...

hari ni aku bungkus nasi lemak nyotong... Very Happy

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by Raziskov on Fri 13 May - 9:02

Ohaiyo...
Aktiviti ZZRianz minggu ini..

AKTIVITI : TTS (post mortem Desaru Ride + tayang video oleh en.Zamkhairi)
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH: 13 MAY 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by mat zzr on Fri 13 May - 9:12

aku tak tau jalan pigi dan jalan balik ke DE.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by faizal_bulat on Fri 13 May - 9:35

xder futsal ke minggu ni?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 13 May - 9:36

mat zzr wrote:aku tak tau jalan pigi dan jalan balik ke DE.

ko masuk highway PLUS menuju ke seremban....lepas tol sg besi trus ajer jgn belok-belok lagi sampai ko nampak signboard ke woodland... amik kanan... bayar tax.. lepas tu trus ajer... nampak signboard jln geylang.... pusing kiri..... byr tol lagik.... nampak signboard ke Kuala Lumpur/Ipoh/Bukit Kayu Hitam... trus lagi.jgn belok-belok.....sampai border siam....sebelum imigresen check point yang ketiga ko nampak kedai mamak DE.... bagi signal dan park kat sebelah kubur.... ok tak ? agak2 bole cari tak?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by mat zzr on Fri 13 May - 9:48

ZAM@GHIMEHV wrote:
mat zzr wrote:aku tak tau jalan pigi dan jalan balik ke DE.

ko masuk highway PLUS menuju ke seremban....lepas tol sg besi trus ajer jgn belok-belok lagi sampai ko nampak signboard ke woodland... amik kanan... bayar tax.. lepas tu trus ajer... nampak signboard jln geylang.... pusing kiri..... byr tol lagik.... nampak signboard ke Kuala Lumpur/Ipoh/Bukit Kayu Hitam... trus lagi.jgn belok-belok.....sampai border siam....sebelum imigresen check point yang ketiga ko nampak kedai mamak DE.... bagi signal dan park kat sebelah kubur.... ok tak ? agak2 bole cari tak?

tak bley...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 13 May - 9:54

kamalia wrote:esok me lunch up kat menara tm beramai2 jum
boleh semayang jemaat sekali.
air mineral di tanggung, berak cangkung ..

sya dah kompong ngan LBM nk dtg ramai2...
adam, bwk ksr kamu fark kat vip. mesti awek terkujalah

klu dah pegi, bole pegi lagi skali tak... kali ni nak faking kat lobi la...air mineral tu bole dpat 3 botol tal... boleh buat modal bisnes kecil-kecilan....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by faizal_bulat on Fri 13 May - 9:57

zam khairi jgn lupa bwak video skandal mlm ni...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by nawza on Fri 13 May - 10:20

Salam dan selamat pagi....

semoga mendapat rahmat dan keberkatan pada hari segala penghulu...
aku nak tanya pandangan korang..klau berminat laaa...Persatuan Kakitangan tmpt aku nie aku buat amal utk "Misi mencari adik Nur Syaza Sakinah Pada 15hb Mei 2011 di Hutan Lipur Ulu Bendul " kita membantu setakat yg mampu...! Agak2 laaa..ada ke yg berminat utk buat amal nie...nie aku bagi cadangan jer...! klau x der ..x jadi masalah .. klau ada yg berminat bleh bgtau laaa...

sekian..


Keratan Akhbar Utusan.

Kami akan terus cari Sakinah'
Oleh MOHAMMAD YASIR JAAFAR
[You must be registered and logged in to see this link.]


Ahli keluarga Nur Syaza Sakinah dan orang ramai terus mencari mangsa di sungai Hutan Lipur Ulu Bendul, semalam.
________________________________________

SEREMBAN 11 Mei - Keluarga Nur Syaza Sakinah Said Ahmad, 2, yang hilang selepas dihanyutkan arus deras di Hutan Lipur Ulu Bendul dekat sini minggu lalu tetap akan meneruskan usaha mengesan mangsa meskipun operasi mencarinya telah dihentikan hari ini.
Ibu mangsa, Wan Azlela Wan Abdullah, 32, berkata, dia bersama anggota keluarga lain akan tetap meneruskan usaha mencari anak bongsunya di sekitar kawasan tersebut walaupun tanpa bantuan pihak penyelamat dan anggota keselamatan.
[list][*] Very Happy


Last edited by nawza on Fri 13 May - 10:45; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by faizal_bulat on Fri 13 May - 10:29

betul tok, khidmat komuniti di berikan pula..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by ariff908 on Fri 13 May - 10:38

besok ride kemeren..RV kat tapah kul 10..tp aku naik keta..:p

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by kamalia on Fri 13 May - 10:49

ZAM@GHIMEHV wrote:
kamalia wrote:esok me lunch up kat menara tm beramai2 jum
boleh semayang jemaat sekali.
air mineral di tanggung, berak cangkung ..

sya dah kompong ngan LBM nk dtg ramai2...
adam, bwk ksr kamu fark kat vip. mesti awek terkujalah

klu dah pegi, bole pegi lagi skali tak... kali ni nak faking kat lobi la...air mineral tu bole dpat 3 botol tal... boleh buat modal bisnes kecil-kecilan....

boleh no poblem,
sapa yg beli Tshirt dpt no pon penjual percuma.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 13 May - 10:51

Kamal.. yg jaga booth Bank Islam tu pun mari... nama dia Hasmawati.... nanti kim salam pada dia ye yeop...kata abg yg semalam yang ada list secrease samapai ke lantai kim salam....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by kamalia on Fri 13 May - 10:57

ZAM@GHIMEHV wrote:Kamal.. yg jaga booth Bank Islam tu pun mari... nama dia Hasmawati.... nanti kim salam pada dia ye yeop...kata abg yg semalam yang ada list secrease samapai ke lantai kim salam....

booth sebelah bank islam tu pun kim salam gak kat ko zam,
booth ptptng.. Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by nawza on Fri 13 May - 10:58

Sad ....

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by Apai on Fri 13 May - 11:54

ZAM@GHIMEHV wrote:Kamal.. yg jaga booth Bank Islam tu pun mari... nama dia Hasmawati.... nanti kim salam pada dia ye yeop...kata abg yg semalam yang ada list secrease samapai ke lantai kim salam....

Ni ada kena mengena ngan aku ker.... Suspect

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by jimf on Fri 13 May - 12:14

kamal....rv gi menara kul bape?
kena pkai kain pelekat ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by ManCaL on Fri 13 May - 12:32

Salam jumaat..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by kudud on Fri 13 May - 12:38

selamat beribadah semua..
semoga ibadah diterima hendaknya, amin..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by kamalia on Fri 13 May - 12:47

jimf wrote:kamal....rv gi menara kul bape?
kena pkai kain pelekat ke?

ha ah pakai ken palikat.
RV kat Amjal.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by syd on Fri 13 May - 14:09

Assalamualaikum...

Kamal..sorry ya LBM x dapat bukak booth sebb sumer komit berkerja. Maybe next time ya. Very Happy

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by jimf on Fri 13 May - 14:16

syd wrote:Assalamualaikum...

Kamal..sorry ya LBM x dapat bukak booth sebb sumer komit berkerja. Maybe next time ya. Very Happy

cepatnya sya lik solat jemaat...
kamal...samo laaa den pun x jadi poi TM (psl LBM xdo...)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: V81-.Next Ride..mana mau pigi...?

Post by Sponsored content Today at 19:36


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum