Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 15:32

Amm wrote:ZZrianz masih kat desaru la angkel jimf,mat zzr cakap balik sabtu ni...

on the way balik desaru kita singgah temerloh/jerantut makan ikan patin bakar OK...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 15:33

ZAM@GHIMEHV wrote:dapat nengok siput sedut jer buat apo... buat kasi stim ajer... baik teman gantikan tempat siput tu menyedut....bior siput pulok nengok teman menyedut...

lucah betul lah ko ghimeh.....


aku suka siput yang suka kemut kuat...cengkaman padu maut...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Amm on Thu 12 May - 15:38

mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:dapat nengok siput sedut jer buat apo... buat kasi stim ajer... baik teman gantikan tempat siput tu menyedut....bior siput pulok nengok teman menyedut...

lucah betul lah ko ghimeh.....


aku suka siput yang suka kemut kuat...cengkaman padu maut...

huh...lagi lucah la mat zzr... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Apai on Thu 12 May - 15:41

asal uncle2 ni ada....mesti tak lari dari ciri2 porno..haish!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 15:43

Apai wrote:asal uncle2 ni ada....mesti tak lari dari ciri2 porno..haish!

angkel amm...apai kotok angkel amm...!!!!!

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jimf on Thu 12 May - 15:43

Apai wrote:asal uncle2 ni ada....mesti tak lari dari ciri2 porno..haish!

unkel semuo citer porno....ekau tak raso malu ko apai?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by kudud on Thu 12 May - 15:45

ntahnyer, malu org2 mude mcm teman ni nak masok berborak..

(haha, nyampuk jaa)

nak sepam ker..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Apai on Thu 12 May - 15:45

jimf wrote:
Apai wrote:asal uncle2 ni ada....mesti tak lari dari ciri2 porno..haish!

unkel semuo citer porno....ekau tak raso malu ko apai?

aku rase besar kemaluan! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 15:46

lucah lagi en apai ni......ish ish ish...

mamak pakistan punya pun besar gak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jimf on Thu 12 May - 15:49

mat zzr wrote:lucah lagi en apai ni......ish ish ish...

mamak pakistan punya pun besar gak...

mana tau besar?
dah tengok ke?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Apai on Thu 12 May - 15:58

yerla!...mana tau nih!....kalau tengok JER mungkin kurang tepat size nyer...nak2 tengok dari jauh...nampak kecik aje!.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 16:01

jimf wrote:
mat zzr wrote:lucah lagi en apai ni......ish ish ish...

mamak pakistan punya pun besar gak...

mana tau besar?
dah tengok ke?... Razz

Mamak pakistan mandi dalam dorm tak tutup pintu jamban...ajis,amm,sifu,vigo,blakepare dah skodeng kat keyhole...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 12 May - 16:02

patut aarr aku rasa diperhatikan time coceng hari tu...ghuponye kena skodeng dgn set-set bangko nih....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 16:07

ZAM@GHIMEHV wrote:patut aarr aku rasa diperhatikan time coceng hari tu...ghuponye kena skodeng dgn set-set bangko nih....

patut lah lantai jamban melekit..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Amm on Thu 12 May - 16:09

nasib teman tak duk dorm dengan geng tuo....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Apai on Thu 12 May - 16:10

ZAM@GHIMEHV wrote:patut aarr aku rasa diperhatikan time coceng hari tu...ghuponye kena skodeng dgn set-set bangko nih....

derang skodeng sambil coceng jugak!.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 16:12

Amm wrote:nasib teman tak duk dorm dengan geng tuo....

kes hantu raya lagi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Amm on Thu 12 May - 16:15

mat zzr wrote:
Amm wrote:nasib teman tak duk dorm dengan geng tuo....

kes hantu raya lagi...

malam tu teman tido kat surau la ngan mat elly,terus buat qiamulail...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Apai on Thu 12 May - 16:18

Amm wrote:malam tu teman tido kat surau la ngan mat elly,terus buat qiamulail...

bukan ke selalu aku baca kat surau atau mesjid ada notis...DILARANG TIDUR DALAM SURAU/MESJID..
mesti ko tidur kan bilik air kan! Rolling Eyes

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 16:20

Apai wrote:
Amm wrote:malam tu teman tido kat surau la ngan mat elly,terus buat qiamulail...

bukan ke selalu aku baca kat surau atau mesjid ada notis...DILARANG TIDUR DALAM SURAU/MESJID..
mesti ko tidur kan bilik air kan! Rolling Eyes


hua hua hua hua...kena angkat dgn hantu raya pastu taruk kat jamban...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Amm on Thu 12 May - 16:20

Apai wrote:
Amm wrote:malam tu teman tido kat surau la ngan mat elly,terus buat qiamulail...

bukan ke selalu aku baca kat surau atau mesjid ada notis...DILARANG TIDUR DALAM SURAU/MESJID..
mesti ko tidur kan bilik air kan! Rolling Eyes

surau tg balau tak de notis cam tu...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jipjo71 on Thu 12 May - 16:32

bila la nak gi makan nasi ganja kat ipoh ni???

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Amm on Thu 12 May - 16:34

jipjo71 wrote:bila la nak gi makan nasi ganja kat ipoh ni???

jo,ko kena tanya apai...geng bawak 170km/j

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 16:35

Amm wrote:
jipjo71 wrote:bila la nak gi makan nasi ganja kat ipoh ni???

jo,ko kena tanya apai...geng bawak 70km/j

tak baik lah kata apai bawak slow...dia bawak ikut hadlaju kebangsaan tu..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Apai on Thu 12 May - 16:36

Amm wrote:
jipjo71 wrote:bila la nak gi makan nasi ganja kat ipoh ni???

jo,ko kena tanya apai...geng bawak 170km/j

nganjeng kawan nampak! Twisted Evil

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Sponsored content Today at 8:21


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum