Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Wan@Blakepare on Thu 12 May - 1:06

Salam pagi

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by adambikers on Thu 12 May - 8:30

nama banyak sgt nama aku dalam cite korang ni.. padahal aku dah cuba duk under the radar dah ni

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 9:05

Raziskov wrote:qamarul,
masa dtg tts nnt ko tanya jer sesape yg ko nak tanya..
nak lebih info lagi..cuba tanya stok angkel2 sbb kebanyakkan dirang tu dah pakai bermacam2 jenis motor wooooo...ngeri kalau dgr dirang ni citer..Razz


sekian

nasib baik aku tak pergi TTS...tinggal angkel amm, angkel apai dengan angkel jimf aje lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jimf on Thu 12 May - 9:23

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:qamarul,
masa dtg tts nnt ko tanya jer sesape yg ko nak tanya..
nak lebih info lagi..cuba tanya stok angkel2 sbb kebanyakkan dirang tu dah pakai bermacam2 jenis motor wooooo...ngeri kalau dgr dirang ni citer..Razz


sekian

nasib baik aku tak pergi TTS...tinggal angkel amm, angkel apai dengan angkel jimf aje lah...

nasib baik aku pun baru pegi sekali aje..
tu pun ikut matzzr tunjuk jalan... kalu idak kompom sesat...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jimf on Thu 12 May - 9:24

qamarul.... ko buka aje topic baru kat "Rujukan ZZR" tu..
kasi topic "Soklan2 cepumas utk ZZR"... pehtu tanya laa apa nk tanya pun..
kompom pot leh jawab punya...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ali@kudid on Thu 12 May - 9:26

slamat pagi zzrianz!


ngantuk plak pg2 ni...nk smbg tido, kene pegi keje plak, nk pegi keje xboleh smbg tido plak..haish..

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by smolixz on Thu 12 May - 9:30

morNiNg zzRians... cheers

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 9:44

jimf wrote:
mat zzr wrote:
Raziskov wrote:qamarul,
masa dtg tts nnt ko tanya jer sesape yg ko nak tanya..
nak lebih info lagi..cuba tanya stok angkel2 sbb kebanyakkan dirang tu dah pakai bermacam2 jenis motor wooooo...ngeri kalau dgr dirang ni citer..Razz


sekian

nasib baik aku tak pergi TTS...tinggal angkel amm, angkel apai dengan angkel jimf aje lah...

nasib baik aku pun baru pegi sekali aje..
tu pun ikut matzzr tunjuk jalan... kalu idak kompom sesat...

nak nganjeng aku lah tu...hose dah tukar ke?...nak buat DIY?...mengikut bentuk hose yg sedia ada..kita boleh guna keta kancil punya...RM18 saja...tgk DIY ZZR500..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jimf on Thu 12 May - 10:05

mat zzr wrote:nak nganjeng aku lah tu...hose dah tukar ke?...nak buat DIY?...mengikut bentuk hose yg sedia ada..kita boleh guna keta kancil punya...RM18 saja...tgk DIY ZZR500..

lum...minggu ni leh?
ninja kt bong lagi..esok mlm leh tunjuk jalan gi tts tak? nk ambik ninja tu..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Chef Bob on Thu 12 May - 10:15

jimf wrote:
mat zzr wrote:nak nganjeng aku lah tu...hose dah tukar ke?...nak buat DIY?...mengikut bentuk hose yg sedia ada..kita boleh guna keta kancil punya...RM18 saja...tgk DIY ZZR500..

lum...minggu ni leh?
ninja kt bong lagi..esok mlm leh tunjuk jalan gi tts tak? nk ambik ninja tu..

lama tak turun tts... sebab merajuk ngan unkel jimf dan ghimeh senyap2 upgrade bencilah....

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 12 May - 10:30

ChefBob_DrBig wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:nak nganjeng aku lah tu...hose dah tukar ke?...nak buat DIY?...mengikut bentuk hose yg sedia ada..kita boleh guna keta kancil punya...RM18 saja...tgk DIY ZZR500..

lum...minggu ni leh?
ninja kt bong lagi..esok mlm leh tunjuk jalan gi tts tak? nk ambik ninja tu..

lama tak turun tts... sebab merajuk ngan unkel jimf dan ghimeh senyap2 upgrade bencilah....

menghoyan ko apo org tua nih..... mana ada den hupgred... yg hupgred tu ankel Jimf la...

CheBob... lama menghilang? poi gym ko?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jimf on Thu 12 May - 10:40

bilo pulak yg den hupgred ni?...
samo ajo dari dulu smpi skrg pakai gpz jugak.... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 12 May - 10:43

jimf wrote:bilo pulak yg den hupgred ni?...
samo ajo dari dulu smpi skrg pakai gpz jugak.... scratch

botul gak tu... dari dulu asyik layan Kips dua ekjos jer....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Amm on Thu 12 May - 12:39

mat zzr wrote:nasib baik aku tak pergi TTS...tinggal angkel amm, angkel apai dengan angkel jimf aje lah...

minggu ni mat zzr kena datang TTS sbb nak dengo sape yang dia kitai.... Laughing

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 12:48

Amm wrote:
mat zzr wrote:nasib baik aku tak pergi TTS...tinggal angkel amm, angkel apai dengan angkel jimf aje lah...

minggu ni mat zzr kena datang TTS sbb nak dengo sape yang dia kitai.... Laughing

aku mana tau jalan nak pegi TTS kat DE...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by fie on Thu 12 May - 13:27

as salam....
lapo....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by fie on Thu 12 May - 13:30

mat zzr wrote:
Amm wrote:
mat zzr wrote:nasib baik aku tak pergi TTS...tinggal angkel amm, angkel apai dengan angkel jimf aje lah...

minggu ni mat zzr kena datang TTS sbb nak dengo sape yang dia kitai.... Laughing

aku mana tau jalan nak pegi TTS kat DE...?

tuan manager bukan dah dtg DE ke aritu...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 14:01

fie wrote:
mat zzr wrote:
Amm wrote:
mat zzr wrote:nasib baik aku tak pergi TTS...tinggal angkel amm, angkel apai dengan angkel jimf aje lah...

minggu ni mat zzr kena datang TTS sbb nak dengo sape yang dia kitai.... Laughing

aku mana tau jalan nak pegi TTS kat DE...?

tuan manager bukan dah dtg DE ke aritu...

itu hantu raya yg aku sewa kat kamal...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jimf on Thu 12 May - 14:50

mat zzr wrote:

itu hantu raya yg aku sewa kat kamal...

tambah kering laaa kamal kena sedut ni.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jimf on Thu 12 May - 15:03

letih tul bebudak ni balik desaru..
smpi sunyi sepi umah...
dah takdo citer nk borak ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Amm on Thu 12 May - 15:06

ZZrianz masih kat desaru la angkel jimf,mat zzr cakap balik sabtu ni...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 12 May - 15:06

sakit tolor pindang pun bolum hilang kebas lagi bang...tu yang sonyap jo...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 12 May - 15:07

Amm wrote:ZZrianz masih kat desaru la angkel jimf,mat zzr cakap balik sabtu ni...

ngam ler tu...kami pun masih kek krabi lagi nih..... tu yg galak sakan nak bercerita nih....dapat nengok ulor dalam cermin....meliuk lentuk ajer...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Thu 12 May - 15:11

ZAM@GHIMEHV wrote:
Amm wrote:ZZrianz masih kat desaru la angkel jimf,mat zzr cakap balik sabtu ni...

ngam ler tu...kami pun masih kek krabi lagi nih..... tu yg galak sakan nak bercerita nih....dapat nengok ulor dalam cermin....meliuk lentuk ajer...

kalau tengok ulor tak siyor lah teman...kalau tengok sipot sedut...mmg ngam ler..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 12 May - 15:14

dapat nengok siput sedut jer buat apo... buat kasi stim ajer... baik teman gantikan tempat siput tu menyedut....bior siput pulok nengok teman menyedut...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Sponsored content Today at 16:48


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum