Salam perkenalan...

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by ali@kudid on Mon 28 Mar - 13:04

adambikers wrote:
ali@kudid wrote:
Raziskov wrote:Selamat datang ke ruang angkasa setan en.tanpa nama...(pergghh amik nama pedang setiawan siotttt...Very Happy)..

nama saya Ajis..panggil saya Roy sajer...
Dalam zzrianz ni..motor sayalah yg paling kecik...paling buruk..paling semput...paling slow sbb pakai 250 jer....Sad

Selalu jadi mangsa tapau dewa2 karak mcm Arip Z750 tu...tapi saya redha jer sbb saya org beriman....Sad

sekian


same le kite bang ngah..nsb le jd mangsa tapau..

buku sakti aku bila nak anta? Suspect


toron tts la kalo brani Rolling Eyes

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by faizal_bulat on Mon 28 Mar - 13:08

org nama zam@ghimeh ni expert dlm import export karpet2 dari pakistan... apa2 silalah PM dia...


faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by ziex69 on Mon 28 Mar - 13:23

SELAMAT DATANG Saudara noname83 cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara turun ke TTS (Teh Tarik Session) di Restoran Darul Ehsan kat Sec 13 Shah Alam setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by noname83 on Mon 28 Mar - 13:30

hahaha...xle nk tahan gelak bca statements bro sume...ternyata ZZRians ni mmg friendly...yg jual karpet pn ade jgk...InsyaAllah klu ade peluang n ruang sy akan join TTS...gurau2 ni perkara normal untuk mengeratkan silaturrahim...
lg sekali sy ucapkan berbyk2 trimas di atas sambutan pengenalan yg betul2 meriah ni... cheers cheers cheers

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by Guest on Mon 28 Mar - 13:50

Bro Nona, ekau jangan la pecaya kata-kata diaorg ni klu cite pasal kelajuan...lebey-2 lagi kalau semua mengaku kena tapau bekpg, berdaerah... semua tu auta saja..... dulu mmg memasing bwk slow and steady.. tapi skrg ni semua speed demon, pki panier/tong eskrem pun mencicit lajunyo bila pulas throttle... tapi klu den bwk motot mmg bole caya la.. maksimum pun 170KMH ajor..wlpn meter bole pegi sampai 280 sbb moto den limited punyo...ada cut off...tak caye tanya adam....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by adambikers on Mon 28 Mar - 13:50

dalam porum ni sume merendah diri+simpan taring..

ride kaloo siap laaa.. mmg terkam geget leher punyaaa, nak2 time koner

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by Guest on Mon 28 Mar - 13:57

adambikers wrote:dalam porum ni sume merendah diri+simpan taring..

ride kaloo siap laaa.. mmg terkam geget leher punyaaa, nak2 time koner

betul tue... time koner semuer koner baring.. tapi badan rider jela baring, motor tegak jer...

p/s : statement ni den tujukan pado den sorang jo... sesapa nak join sekali amatlah dialu-alukkan...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by adambikers on Mon 28 Mar - 13:59

ghimeh,

bukan ko bila koner perut je ke yg meloyot kena jalan? Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by Guest on Mon 28 Mar - 14:50

bukan den la tuu..... itu kan NJ.... tak pun si Arip...klu takpun si Chp Bob time memuda dulu.....tapi kompom bukan den... ko silap org tu...den punya badan memey tuff.. poghut sentiase mekar jer melekat mcm body bulldozer...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by jimf on Mon 28 Mar - 15:45

ZAM@GHIMEH wrote:
adambikers wrote:dalam porum ni sume merendah diri+simpan taring..

ride kaloo siap laaa.. mmg terkam geget leher punyaaa, nak2 time koner

betul tue... time koner semuer koner baring.. tapi badan rider jela baring, motor tegak jer...

p/s : statement ni den tujukan pado den sorang jo... sesapa nak join sekali amatlah dialu-alukkan...

den pun samo...moto tetap tegak..
sekali jo yg den tau ghimeh koner siap badan baring...maso moto jatuh parking kat umah...
(tu pun samo dgn den...cumo tompek ajo lain sikit... Razz )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by ziex69 on Mon 28 Mar - 16:00

jimf wrote:
den pun samo...moto tetap tegak..
sekali jo yg den tau ghimeh koner siap badan baring...maso moto jatuh parking kat umah...
(tu pun samo dgn den...cumo tompek ajo lain sikit... Razz )

abistu masa koner baring amik lap kat atas feri tu saper hah???? bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by Guest on Mon 28 Mar - 16:07

tak pun kat Besout... tgh org sibuk sembang , dia dok sibuk koner baring dengan motor tersayang ... tak sesabar nak tunggu layan koner jalan... tepi jalan pun dia nak koner baring....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by mat zzr on Mon 28 Mar - 16:23

ZAM@GHIMEH wrote:tak pun kat Besout... tgh org sibuk sembang , dia dok sibuk koner baring dengan motor tersayang ... tak sesabar nak tunggu layan koner jalan... tepi jalan pun dia nak koner baring....

jimf...ghimeh kotok ko....sebenarnya jimf bukan jatuh....dia tgh ukur tanah mcm civil engineer...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by noname83 on Mon 28 Mar - 16:35

ZAM@GHIMEH wrote:Bro Nona, ekau jangan la pecaya kata-kata diaorg ni klu cite pasal kelajuan...lebey-2 lagi kalau semua mengaku kena tapau bekpg, berdaerah... semua tu auta saja..... dulu mmg memasing bwk slow and steady.. tapi skrg ni semua speed demon, pki panier/tong eskrem pun mencicit lajunyo bila pulas throttle... tapi klu den bwk motot mmg bole caya la.. maksimum pun 170KMH ajor..wlpn meter bole pegi sampai 280 sbb moto den limited punyo...ada cut off...tak caye tanya adam....
nicknameku telah diwanitakan... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad sedih n sayu hati ini...nasib baik ade perkataan BRO kt depan tu...

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by ManCaL on Mon 28 Mar - 16:51

hi..saya mancal..selamat dtg ye...saya lagi slow dr mereka2 tu semua sbb dh xdak motor..eheheh

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by Guest on Mon 28 Mar - 16:56

sorry bro noname.. jgn kecik hati, den gurau jer tu... ... tapi nick name Nona tu manis gak kan...hehehehhe

ok bro... ada rezeki dpt saing ride dgn bro bersama guru - guru dewata kat karak nanti... lama tak pekena ikan patin masak asam pedas tempoyak kat pahang nun... bola la suggest kat memana masakan ikan patin yg paling power skali nanti..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by noname83 on Mon 28 Mar - 18:01

ZAM@GHIMEH wrote:sorry bro noname.. jgn kecik hati, den gurau jer tu... ... tapi nick name Nona tu manis gak kan...hehehehhe

ok bro... ada rezeki dpt saing ride dgn bro bersama guru - guru dewata kat karak nanti... lama tak pekena ikan patin masak asam pedas tempoyak kat pahang nun... bola la suggest kat memana masakan ikan patin yg paling power skali nanti..
bereh...no hal pnya...

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by furqaan on Mon 28 Mar - 18:22

welcome ... bro .. nak tulis apatah ... sumer orang dah bagi alasan ...avatar tue seram la bulu ketiak ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by noname83 on Mon 28 Mar - 19:34

furqaan wrote:welcome ... bro .. nak tulis apatah ... sumer orang dah bagi alasan ...avatar tue seram la bulu ketiak ...
bulu ketiak je takpe...jgn bulu di zon bahaya dh le...anyway trimas byk2... Very Happy Very Happy Very Happy

errr nk tanya...nk update no kontek kna bgtau sape yer???

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by adambikers on Mon 28 Mar - 20:19

letak je kat sini..

nnt cik admin kita akan hapdate

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by faizal_bulat on Mon 28 Mar - 20:35

noname83 wrote:
furqaan wrote:welcome ... bro .. nak tulis apatah ... sumer orang dah bagi alasan ...avatar tue seram la bulu ketiak ...
bulu ketiak je takpe...jgn bulu di zon bahaya dh le...anyway trimas byk2... Very Happy Very Happy Very Happy

errr nk tanya...nk update no kontek kna bgtau sape yer???

ada cubaan nk mencurat ni...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by noname83 on Mon 28 Mar - 20:54

ok...no kontek 013-9928441 area bentong...

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by adambikers on Mon 28 Mar - 21:03

kasik nama sekali dude..

kang jumpa kat luar org panggil ko nona plak.. silap2 ada yg nak goda bwk balik umah.. Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by tenukz on Mon 28 Mar - 21:19

adambikers wrote:kasik nama sekali dude..

kang jumpa kat luar org panggil ko nona plak.. silap2 ada yg nak goda bwk balik umah.. Razz

haaiisshhh...ko dgn kamal jer yg suka buat cam tu.....jgn nak babitkan org lain lak...tu dah ada psg angan2 la tu nak buat cam tu....geng bang la tuh....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by nawza on Mon 28 Mar - 21:32

As Salam..dan selamat malam...

selamat menjointkan diri dlm komuniti zzrianz...namo den nawza..den asal perak tapi duk melako...! den pun masih mudo laie...serius den ckap den mmg bwk slow dr diorg smuo ehhh....ok..

sekian... cheers

________________________________________________________________________________________

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan...

Post by Sponsored content Today at 5:47


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum