salam perkenalan

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan

Post by Ruud Gullit on Fri 11 Jun - 15:42

salam perkenalan buat ZZRians...
nama manja abg Ruud Gullit ( sebab muka lebih kurang sama,main bola pun no jersey sama )
kat ofis member panggil Sjn.TOM..
dulu pakai ZZR 250...sebab diorang kata abg dah tua tak leh pakai motor ni..
tukar pakai Vulcan 500...tukar lak vulcan 800...
bila jumpa web ZZR ni jatuh cinta balik ke ZZR...boleh ke abg join...

Ruud Gullit

Posts : 7
Join date : 11/06/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by kudud on Fri 11 Jun - 15:52

salam n selamat berkenalan dgn zzrianz..
terkejut gak,mana dtg plak player bola ni..
rajin2 la masuk laman berborak tu,tp kalo agak2 xleh nak join depa ni mrepek apa kat situ,kasi layankan jer,hihih...
oups,mlm ni ade seisi beramas mesra dgn kawan zzrianz,kalo ade kelapangan,sudi2kan diri Cool

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Ruud Gullit on Fri 11 Jun - 15:57

abg kat Johor la bro...
tapi selalu turun KL ade keje sikit...
motor lum ade lagi....

Ruud Gullit

Posts : 7
Join date : 11/06/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Fri 11 Jun - 16:15

Welkam lagenda bola netherhands....
Kek sini buat la macam kat belanda...he..he...
Nama teman dulu Marco Van Basten, tapi dah hijrah kat malaysia tukau nama la...kita ni sepasukan la yekkkk Smile Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Ruud Gullit on Fri 11 Jun - 16:19

salam van basten...lepas tu main utk Chelsea..sampai sekang abg Chelsea Fan.... Laughing

Ruud Gullit

Posts : 7
Join date : 11/06/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by syd on Fri 11 Jun - 16:55

Welcome abang Ruud...

jemput ler masuk..buatlah cam rumah sendiri. KLu ada apa2 persoalan otai2 kat sini InsyaAllah sedia membantu abang.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by jimf on Fri 11 Jun - 17:05

salam bro gullit...

selamat berkenalan... johor kat ne?
buat laa cam umah sendri ye... mod2 kat sini selalu AWOL...

(xde ke tiket world cup extra?... Very Happy )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by furqaan on Fri 11 Jun - 23:21

welcome ... root guliii... jgn dok percaya kat Amm AA tuuu..



AA tue apa Amm

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Sat 12 Jun - 14:33

furqaan wrote:welcome ... root guliii... Amm AA tuuu baik hati dan mesra alam.....

AA tue apa Amm

AA tu hanya jauhari yang mengenal manikam... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by adambikers on Mon 14 Jun - 20:34

AA tu maksud nyer kena rapatkan ngan nama Amm tu..

AmmAAk!!! Razz

selamat dtg abg ruud guillit.. jgn layan sgt org2 tua kat sini.. perangai mengalahkan cucu masing2

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ManCaL on Tue 15 Jun - 10:39

Welkam juga kpd Raub gulit uhuhu...meh lr kat sini byk sesi berramah mesra....buek cm umh sendiri yea....jgn malu...malu...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Tue 15 Jun - 10:57

Ruud Gullit wrote:salam perkenalan buat ZZRians...
nama manja abg Ruud Gullit ( sebab muka lebih kurang sama,main bola pun no jersey sama )
kat ofis member panggil Sjn.TOM..
dulu pakai ZZR 250...sebab diorang kata abg dah tua tak leh pakai motor ni..
tukar pakai Vulcan 500...tukar lak vulcan 800...
bila jumpa web ZZR ni jatuh cinta balik ke ZZR...boleh ke abg join...

tumpang tanya....vulcan 800 tu pakai aircooled atau watercooled?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Tue 15 Jun - 15:58

adambikers wrote:AA tu maksud nyer kena rapatkan ngan nama Amm tu..

AmmAAk!!! Razz

selamat dtg abg ruud guillit.. jgn layan sgt org2 tua kat sini.. perangai mengalahkan cucu masing2

Selamat petang.....
Pandai la orang yang dah kawin ni....Perkataan tu ada masa masa tertentu je boleh digunapakai.......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Ruud Gullit on Wed 16 Jun - 15:08

syd wrote:Welcome abang Ruud...

jemput ler masuk..buatlah cam rumah sendiri. KLu ada apa2 persoalan otai2 kat sini InsyaAllah sedia membantu abang.

tq Syd... Very Happy Very Happy

Ruud Gullit

Posts : 7
Join date : 11/06/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Ruud Gullit on Wed 16 Jun - 15:11

mat zzr wrote:
Ruud Gullit wrote:salam perkenalan buat ZZRians...
nama manja abg Ruud Gullit ( sebab muka lebih kurang sama,main bola pun no jersey sama )
kat ofis member panggil Sjn.TOM..
dulu pakai ZZR 250...sebab diorang kata abg dah tua tak leh pakai motor ni..
tukar pakai Vulcan 500...tukar lak vulcan 800...
bila jumpa web ZZR ni jatuh cinta balik ke ZZR...boleh ke abg join...

tumpang tanya....vulcan 800 tu pakai aircooled atau watercooled?

salam mat ZZR...rase abg pakai watercooled...kalau tak salah ler

Ruud Gullit

Posts : 7
Join date : 11/06/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Wed 16 Jun - 16:02

Ruud Gullit wrote:
mat zzr wrote:
Ruud Gullit wrote:salam perkenalan buat ZZRians...
nama manja abg Ruud Gullit ( sebab muka lebih kurang sama,main bola pun no jersey sama )
kat ofis member panggil Sjn.TOM..
dulu pakai ZZR 250...sebab diorang kata abg dah tua tak leh pakai motor ni..
tukar pakai Vulcan 500...tukar lak vulcan 800...
bila jumpa web ZZR ni jatuh cinta balik ke ZZR...boleh ke abg join...

tumpang tanya....vulcan 800 tu pakai aircooled atau watercooled?

salam mat ZZR...rase abg pakai watercooled...kalau tak salah ler

Terima Kasih abg ruud gullit....kalau pakai watercooled terkeluar dari senarai motot idaman...dah fobia dgn masalah overheat.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Ruud Gullit on Thu 17 Jun - 8:02

mat zzr wrote:
Ruud Gullit wrote:
mat zzr wrote:
Ruud Gullit wrote:salam perkenalan buat ZZRians...
nama manja abg Ruud Gullit ( sebab muka lebih kurang sama,main bola pun no jersey sama )
kat ofis member panggil Sjn.TOM..
dulu pakai ZZR 250...sebab diorang kata abg dah tua tak leh pakai motor ni..
tukar pakai Vulcan 500...tukar lak vulcan 800...
bila jumpa web ZZR ni jatuh cinta balik ke ZZR...boleh ke abg join...

tumpang tanya....vulcan 800 tu pakai aircooled atau watercooled?

salam mat ZZR...rase abg pakai watercooled...kalau tak salah ler

Terima Kasih abg ruud gullit....kalau pakai watercooled terkeluar dari senarai motot idaman...dah fobia dgn masalah overheat.

salam mat zzr...vulcan 800 utk easyriders jer...awak muda2 kena pakai yang power giler..
tapi kalau nak merase ride yang santai leh try jugak....

salam jugak kepada kudud..Amm AA..Syd..Jimf..furqaan..Adambikers dan Pilot cheers cheers Darat... cheers cheers cheers

Ruud Gullit

Posts : 7
Join date : 11/06/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by syd on Thu 17 Jun - 10:11

W'salam abang Ruud Gullit. Letak le avatar, leh kenal dgn lebih meseree..

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 17 Jun - 11:35

Ruud Gullit wrote:
mat zzr wrote:
Ruud Gullit wrote:
mat zzr wrote:
Ruud Gullit wrote:salam perkenalan buat ZZRians...
nama manja abg Ruud Gullit ( sebab muka lebih kurang sama,main bola pun no jersey sama )
kat ofis member panggil Sjn.TOM..
dulu pakai ZZR 250...sebab diorang kata abg dah tua tak leh pakai motor ni..
tukar pakai Vulcan 500...tukar lak vulcan 800...
bila jumpa web ZZR ni jatuh cinta balik ke ZZR...boleh ke abg join...

tumpang tanya....vulcan 800 tu pakai aircooled atau watercooled?

salam mat ZZR...rase abg pakai watercooled...kalau tak salah ler

Terima Kasih abg ruud gullit....kalau pakai watercooled terkeluar dari senarai motot idaman...dah fobia dgn masalah overheat.

salam mat zzr...vulcan 800 utk easyriders jer...awak muda2 kena pakai yang power giler..
tapi kalau nak merase ride yang santai leh try jugak....

salam jugak kepada kudud..Amm AA..Syd..Jimf..furqaan..Adambikers dan Pilot cheers cheers Darat... cheers cheers cheers

betul tu abg Ruud...saya yg muda muda ni lebih sesuai pakai motor power... Smile

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Thu 17 Jun - 12:38

mat zzr wrote:
betul tu abg Ruud...saya yg muda muda ni lebih sesuai pakai motor power... Smile

Ha...ha...muda dah 45 tahun...... bounce

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 17 Jun - 14:18

Amm AA wrote:
mat zzr wrote:
betul tu abg Ruud...saya yg muda muda ni lebih sesuai pakai motor power... Smile

Ha...ha...muda dah 45 tahun...... bounce

umor baru 23 thn bang...muda lah tu....jeles ke.. Suspect

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Thu 17 Jun - 17:24

mat zzr wrote:
Ha...ha...muda dah 45 tahun...... bounce
umor baru 23 thn bang...muda lah tu....jeles ke.. Suspect[/quote]

Mesti la jelesss bang..... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 18:50


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum