VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by Amm on Mon 14 Mar - 20:27

Yarghhh.....dah boleh pam ker

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by mat zzr on Mon 14 Mar - 20:28

Amm wrote:Yarghhh.....dah boleh pam ker

ate...kome nak pam apa yeop...mlm jemaat lama lagi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by mat zzr on Mon 14 Mar - 20:30

MRR2 di kawasan Teminal Besepadu Bandar Tasik Selatan air naik sedalam 1 kaki...semua motor cub kandas sebab plug masuk air...tapi jaguh aku lepas sebab plug dok atas...tak sia sia aku bela jaguh...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by smolixz on Mon 14 Mar - 20:30

yo...

terlebih dahulu ingin aku ucapkan terima kaseh kepada semua zzrians pd tts jumaat lpas "sporting" dan mengilakan...walaupun pergi ke tempat tts tu kena tinggal bbrp tiang...fie bawak 100km/h je pun aku kena kitai.. scratch

taniah skali lg pada tuan2x yg telah hupgred motornya yg mengagumkan...

pendek citer, selps tts lupa nak pakai jaket riding pulang ke umah (sejuk giler bounce bounce bounce) sambil sambil tu kena tinggal/kitai dgn admin, fie etc...

Sleep Sleep

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by Amm on Mon 14 Mar - 20:31

mat zzr wrote:MRR2 di kawasan Teminal Besepadu Bandar Tasik Selatan air naik sedalam 1 kaki...semua motor cub kandas sebab plug masuk air...tapi jaguh aku lepas sebab plug dok atas...tak sia sia aku bela jaguh...

tak PER la mat zzr,mike ada dua kaki...ate...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by mat zzr on Mon 14 Mar - 20:34

Amm wrote:
mat zzr wrote:MRR2 di kawasan Teminal Besepadu Bandar Tasik Selatan air naik sedalam 1 kaki...semua motor cub kandas sebab plug masuk air...tapi jaguh aku lepas sebab plug dok atas...tak sia sia aku bela jaguh...

tak PER la mat zzr,mike ada dua kaki...ate...

ate...zzr5 aku dah lama simpan lepas aku polish kawa kaw...dah 2 minggu tak guna...last naik masa pegi brinchang...hari hari naik jaguh...eli250 belum siap repair lagi...semalam cuci tangki petrol...banyak plak bendasing dlm tangki...ate...kome tau kat mana woksyop boleh belah tangki utk cuci?....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by mat zzr on Mon 14 Mar - 20:35

aaaa....dah page 20....sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm sperm..... bounce bounce bounce bounce

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by Amm on Mon 14 Mar - 20:36

mat zzr,teman dengo citer,ghimeh pandei bab cuci mencuci ni...cube la terai test

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by mat zzr on Mon 14 Mar - 20:38

Amm wrote:mat zzr,teman dengo citer,ghimeh pandei bab cuci mencuci ni...cube la terai test

ok roger...tapi ghimeh semenjak dua menjak ni payah nak pikap call..busy dgn Fazer saja...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by Amm on Mon 14 Mar - 20:42

idok pun mike cube kol jimf,sebab hujan dah turun dan guruh dah tak bunyi...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by mat zzr on Mon 14 Mar - 21:02

Amm wrote:idok pun mike cube kol jimf,sebab hujan dah turun dan guruh dah tak bunyi...

dah last page pun sempat lagi kome kotok JimF...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by Amm on Mon 14 Mar - 21:12

last page ni mod dah bagi lampu ijo sembang bab ujan dan guruh...petir tak boleh

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by jimf on Mon 14 Mar - 21:32

syd wrote:bang Jimf...tumpang simpati. Kem salam kat ur dotter ya!
Sah, yg langgar tu musti SYM.
Razz


sya,,,10 markah...tts nti abg banje keaw tiaw.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by Wan@Blakepare on Mon 14 Mar - 21:57

Jom masuk umah baru[You must be registered and logged in to see this link.]

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by kamalia on Mon 14 Mar - 22:22

bamboss jom..!!!

[You must be registered and logged in to see this link.]

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSI 71- MARI RIDE RAMAI RAMAI...

Post by Sponsored content Today at 8:26


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum