Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by jimf on Fri 17 Dec - 17:39

eden dongan YG ajo tts kt nilai (geng moto reput)..
geng epal masih tts kt DE laa bai...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Amm on Fri 17 Dec - 17:43

Malam ni main pusat kat rumah la....Gol kecil....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Vistana1 on Fri 17 Dec - 17:50

huh........malu aku ...yang muda remaja ni....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Guest on Fri 17 Dec - 17:53

aku pun Vist.....huhuhu..

klu berani jom arr TTS kat HUKM.. kat sana byk gak gul-gul kecik... muda remaja lagi...aku dah tak larat nak score dah ... byk sangat gulnye...naik geli dah..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by jimf on Fri 17 Dec - 18:05

ZAM@GHIMEH wrote:aku pun Vist.....huhuhu..

klu berani jom arr TTS kat HUKM.. kat sana byk gak gul-gul kecik... muda remaja lagi...aku dah tak larat nak score dah ... byk sangat gulnye...naik geli dah..

zam...ahad bfast kat sana ok tak?
nasi lemak byk yg best2 tak situ?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by hi-wayMAN on Fri 17 Dec - 18:40

TUman menyampaikan hajat jiran setaman...
harga bole nego lagi tu...muto mmg tiptop
[You must be registered and logged in to see this link.]


hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by adambikers on Fri 17 Dec - 18:45

ahad breakfast kat pekan karak laa...

breakfast kat klawang dah outdated dah

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Guest on Fri 17 Dec - 18:57

setakat 5-6 hari aku bekampung kat Renal ICU nih.. nasi lemak dia mmg selambak ler..macam - macam lauk...stendet ibu susuan... season...takut den nak makan..

tapi sesekali lepak makan kat kafe bawah mmg best lar.. semua nasi lemak sengget jer... masih panas .... bungkusan mcm-2 kaler, putih ada, biru ada, hijau tua ada... kekadang laksam bungkus pun ada... mai ler... den pun sarapan sensorang jerk..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by jimf on Fri 17 Dec - 19:00

ZAM@GHIMEH wrote:setakat 5-6 hari aku bekampung kat Renal ICU nih.. nasi lemak dia mmg selambak ler..macam - macam lauk...stendet ibu susuan... season...takut den nak makan..

tapi sesekali lepak makan kat kafe bawah mmg best lar.. semua nasi lemak sengget jer... masih panas .... bungkusan mcm-2 kaler, putih ada, biru ada, hijau tua ada... kekadang laksam bungkus pun ada... mai ler... den pun sarapan sensorang jerk..

citer dah panjang... taip dah berjela...
konklusinya?? ajak den makan bfast ke tak ni??... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Guest on Fri 17 Dec - 19:10

la.. kan den ada ckp kat situ...mai ler...nanti den sampai kek sano.. den ping ko..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Amm on Fri 17 Dec - 19:57

ZAM@GHIMEH wrote:aku pun Vist.....huhuhu..

klu berani jom arr TTS kat HUKM.. kat sana byk gak gul-gul kecik... muda remaja lagi...aku dah tak larat nak score dah ... byk sangat gulnye...naik geli dah..

Malu aku dapat kawan cam Ghimeh....Malu la ckit kat aku yang mude ni.... Smile
Betul tak Kudud..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by mat zzr on Fri 17 Dec - 20:23

adambikers wrote:ahad breakfast kat pekan karak laa...

breakfast kat klawang dah outdated dah

adam...aku ahad free...aku nak join sarap di karak...nak test tayar depan aku ni...baru buat belencing...nak tau bila dia akan start gegar...jalan kat KL ni tak cukup nak test...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Amm on Fri 17 Dec - 21:31

Huh....Mat ZZR nak tapau sape tu kat karak...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Bongxz on Fri 17 Dec - 21:59

oit, tts ada ka nih?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by nawza on Fri 17 Dec - 22:05

salam malam....

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by faizal_bulat on Fri 17 Dec - 22:15

salam hujan.. dr seremban smpai ke nilai sampai ke putrajaya hujan jer.. mujur ada raincoat.. Very Happy nk tido dulu.. selamat beraksi...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by tenukz on Fri 17 Dec - 22:57

wooiitt...tts ada ke tak nih....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by adambikers on Sat 18 Dec - 0:01

mat zzr wrote:
adambikers wrote:ahad breakfast kat pekan karak laa...

breakfast kat klawang dah outdated dah

adam...aku ahad free...aku nak join sarap di karak...nak test tayar depan aku ni...baru buat belencing...nak tau bila dia akan start gegar...jalan kat KL ni tak cukup nak test...

pale
konpom laju tuan manager ahad nih..

bagi aku jalan dulu la kalau camtu tuan manager.. pastu ko kejar la dari belakang..

jumpa kt shell mcD.. ok tuan manager?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Bongxz on Sat 18 Dec - 0:05

abg halim & spouse dah sampe, pot dah sampe, korang bila nak dtg tts nih. Letih btul main futsal......

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by jimf on Sat 18 Dec - 9:01

Salam pagi..
Matzzr...esok den polow ekau bfast kt karak leh?
Ekau kompom laju so den santai jo ket blkg dgn geng bungo rayo...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by adambikers on Sat 18 Dec - 11:29

ride breakfast kat pekan karak..

masa : 8.30 pagi

tempat : shell mcD

sapa2 nak join tu meh laaa, make sure dtg tepat pada waktu nyer sebab kita ride makan angin je, akan bergerak tepat pada jam 8:30 pagi..

harap maklongggg

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Bongxz on Sat 18 Dec - 11:39

adambikers wrote:ride breakfast kat pekan karak..

masa : 8.30 pagi

tempat : shell mcD

sapa2 nak join tu meh laaa, make sure dtg tepat pada waktu nyer sebab kita ride makan angin je, akan bergerak tepat pada jam 8:30 pagi..

harap maklongggg

Sila kasi detail.......... bila tarikhnya ni................
setakat up masa dgn tmpt watpe.......... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by adambikers on Sat 18 Dec - 11:52

besok la bong..

takkan la ari keje plak.. apa daaaa...


klau nak pegi tu kasik sms satu kali, kot2 terlambat ke..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Bongxz on Sat 18 Dec - 12:00

Ok, selamat menunggang......... jgn gelojoh, pakai protection....
Den ada upacara lain la esok hari......

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by kudud on Sat 18 Dec - 12:37

salam opis..
huihh,baru ingat nak join breakfast esok, tp suma muto gadang2...hohoo...da xde kawan aku nmpk gayanya..nak jual muto la ceni..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 58 - Short Ride Hujung Tahun..(10/12/10)

Post by Sponsored content Today at 4:25


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum