Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by eddy_Gpang on Thu 2 Sep - 15:09

salam petang;
lagi seminggu je nak raya...porum pun dah citer raya.
...ingat nak ikut kamal gi bukak posa dgn awek ptg ni, dia tak pelawa la plak

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Thu 2 Sep - 15:19

mat zzr wrote:aku rasa mcm pernah pegi medan gopeng ni...tapi yg aku tau tempat ni bukan kat gopeng....kat pekan razaki ke?...atau kat gunung rapat..?

kat depan jalan besor tu aje yeop.. area gunung rapat.. depan balai polis tu..
situ kan ada bazar ramadan...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Thu 2 Sep - 15:20

Raziskov wrote:Balik Ipoh jugak la raya ni...ngeh..ngeh.. Razz

sekian

Ngah...dah jumpa ke awek ipoh?
kt lumba kuda tu ramai kalu nak... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by kamalia on Thu 2 Sep - 15:29

eddy_Gpang wrote:salam petang;
lagi seminggu je nak raya...porum pun dah citer raya.
...ingat nak ikut kamal gi bukak posa dgn awek ptg ni, dia tak pelawa la plak

bukan tanak pelawe.
dia kata dia nak privacy..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Thu 2 Sep - 16:03

jimf wrote:
Raziskov wrote:Balik Ipoh jugak la raya ni...ngeh..ngeh.. Razz

sekian

Ngah...dah jumpa ke awek ipoh?
kt lumba kuda tu ramai kalu nak... Very Happy

KO JGN PERCAYA LAH JIS...KAT LUMBA KUDA TU PONDAN YG BANYAK...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Amm on Thu 2 Sep - 16:18

Matt ZZR kalo bab pondan tau jer....I like..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Thu 2 Sep - 16:21

mat zzr wrote:KO JGN PERCAYA LAH JIS...KAT LUMBA KUDA TU PONDAN YG BANYAK...

hehehe.. ye ke? apasal hari tu aku round nampk kudaaaaa aje???

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Thu 2 Sep - 16:24

jimf wrote:
mat zzr wrote:KO JGN PERCAYA LAH JIS...KAT LUMBA KUDA TU PONDAN YG BANYAK...

hehehe.. ye ke? apasal hari tu aku round nampk kudaaaaa aje???

ye lah...aku ada panglaman kat kelab lumba kuda tu...3 tahun aku dok ulang alik area tu masa aku dok kat TC...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by gilababan on Thu 2 Sep - 16:28

Salam....

Bile suku sakat peghok berkate2.... Teman dok tepi ajerlerrr...

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Thu 2 Sep - 16:31

gilababan wrote:Salam....

Bile suku sakat peghok berkate2.... Teman dok tepi ajerlerrr...

tak payah lee duk tepi baban...
peghok ke rawe ke melaka ke johor ke tg karang ke.... janji zzrianz..
ate...kerbo lum sembelih ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Thu 2 Sep - 16:36

aku naik skuter elite ajer..camno?..

please advise...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by hi-wayMAN on Thu 2 Sep - 16:44

mat zzr wrote:aku naik skuter elite ajer..camno?..

please advise...

janji sampei yob....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Thu 2 Sep - 16:46

jimf wrote:
gilababan wrote:Salam....

Bile suku sakat peghok berkate2.... Teman dok tepi ajerlerrr...

tak payah lee duk tepi baban...
peghok ke rawe ke melaka ke johor ke tg karang ke.... janji zzrianz..
ate...kerbo lum sembelih ke?

teman pun bukan org perak..ini pun baru belajar nak cakap perak...
tibai je lah yeop....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Thu 2 Sep - 16:47

Amm wrote:Matt ZZR kalo bab pondan tau jer....I like..

manaaaa adaaaaaaa..................... Cool

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by gilababan on Thu 2 Sep - 16:49

jimf wrote:
gilababan wrote:Salam....

Bile suku sakat peghok berkate2.... Teman dok tepi ajerlerrr...

tak payah lee duk tepi baban...
peghok ke rawe ke melaka ke johor ke tg karang ke.... janji zzrianz..
ate...kerbo lum sembelih ke?

Kebo jauh no teman dok tambat, yg nak belinya sume dok bando kl... camaner teman nak sembelih... takperla... slow2...

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Thu 2 Sep - 16:56

PENGSAN...

[You must be registered and logged in to see this link.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Thu 2 Sep - 17:01

mat zzr wrote:PENGSAN...

[You must be registered and logged in to see this link.]

hehe...rare tu bang... nengok laa moto sebiji lagi pun BMW..
x urgent punya.. org byk duit camni laa.. yg eden ni jugak laa henjut darknight reput kesana kemari... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by kudud on Thu 2 Sep - 17:02

SELAMAT BERHATI2 MENUGGANG PULANG SEMUA..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Thu 2 Sep - 17:09

jimf wrote:
mat zzr wrote:PENGSAN...

[You must be registered and logged in to see this link.]

hehe...rare tu bang... nengok laa moto sebiji lagi pun BMW..
x urgent punya.. org byk duit camni laa.. yg eden ni jugak laa henjut darknight reput kesana kemari... Sad

motor reput pun motor reput lah...sama mcm teman jugak...yg penting moto kome takde hutang...motor teman tinggal setahun setengah lagi hutang...pastu merdeka...jgn tambah hutang lagi sudahlah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Bongxz on Thu 2 Sep - 17:24

Salam,

Yeah, nak buka posa dah..................

TTS ado ko mgu nih???

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Amm on Thu 2 Sep - 17:47

Mat ZZR tu lagi setahun konpom hapgred punya......
Ada la.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jipjo71 on Thu 2 Sep - 18:41

jimf wrote:
jipjo71 wrote:
Amm wrote:Joe,aku 2 raya masih kar perelih.Nanti ko masuk siyam boleh la carik helmet tu...
jom arr amm kita gi siam....cari helmet...

otw kita singgah pekena nasi ganja dulu yeop.... baru best weng kt siam..
amm takleh ikut.. psl dah jadi ustaz...
ipoh best la, teringat masa dulu2....nasi ganja ada lagi ke jimf??
lepak yik fong gan superkinta....

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by kamalia on Thu 2 Sep - 21:25

jipjo71 wrote:
jimf wrote:
jipjo71 wrote:
Amm wrote:Joe,aku 2 raya masih kar perelih.Nanti ko masuk siyam boleh la carik helmet tu...
jom arr amm kita gi siam....cari helmet...

otw kita singgah pekena nasi ganja dulu yeop.... baru best weng kt siam..
amm takleh ikut.. psl dah jadi ustaz...
ipoh best la, teringat masa dulu2....nasi ganja ada lagi ke jimf??
lepak yik fong gan superkinta....

Kompem kaki men game ni.
seb bek aku kawan ngan budak takyah

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Guest on Thu 2 Sep - 21:42

jimf wrote:kakakaka...JERman, ko ni mmg piau Ipoh mali laaa ...hehehe
meh cepat buat itineary...tak tahan dah ni...
rasa nk gi esok aje... asal je posa, kalu idak dah start enjin ni...
(jgn lupa chee chong fan, medan gopeng utk bfast hehehe)


waa........ mak chek nak balik........

korang nih buat aku melelh air liur jerk.... masuk aku dlm list...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by kamalia on Thu 2 Sep - 22:17

ko kena raya kat sana la zam,
ops silap. ko kena kerja pada hari raya la zam.. omputeh tak pandai sambut raya
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Sponsored content Today at 10:59


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum