Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Amm on Thu 2 Sep - 11:38

Huh...citer lailatulQadar sumer..Alhamdulillah,dah insap ZZRianz ni.Mujur la ada kiyai dalam grup ni.. Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Thu 2 Sep - 11:43

Amm wrote:Huh...citer lailatulQadar sumer..Alhamdulillah,dah insap ZZRianz ni.Mujur la ada kiyai dalam grup ni.. Smile

ate...dah tue...kene lah insap yeop...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Raziskov on Thu 2 Sep - 11:52

ado kiyai ko dalam group ni..
setau den..sojak si Ustaz Akiera menyopi..takdo pengganti laie ni..
desas desus mengatakan..Amm yg paling sesuai..sbb janggut dio paling panjang setakat ni...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ManCaL on Thu 2 Sep - 11:56

Raziskov wrote:ado kiyai ko dalam group ni..
setau den..sojak si Ustaz Akiera menyopi..takdo pengganti laie ni..
desas desus mengatakan..Amm yg paling sesuai..sbb janggut dio paling panjang setakat ni...Razz

sekian

teman sokong berbenor..sgt2..mmg ada tokoh....seak baik dh berumo..idak calon iman mude ke- 4 Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Thu 2 Sep - 11:58

assalamualaikum ustaz amm...apa kabar?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jipjo71 on Thu 2 Sep - 12:00

Amm wrote:Joe,aku 2 raya masih kar perelih.Nanti ko masuk siyam boleh la carik helmet tu...
jom arr amm kita gi siam....cari helmet...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ManCaL on Thu 2 Sep - 12:03

assalamualaikum ustaz amm...

tahniah, selamat naik pangkat ...jd ustaz...semoga dpt harungi segala dugaan dgn sabarrr..

p/s: jadi ustaz ni banyak sgt dugaam nye..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Thu 2 Sep - 12:05

ManCAL wrote:assalamualaikum ustaz amm...

tahniah, selamat naik pangkat ...jd ustaz...semoga dpt harungi segala dugaan dgn sabarrr..

p/s: jadi ustaz ni banyak sgt dugaam nye..

I pollow sokong kome...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Thu 2 Sep - 12:06

jipjo71 wrote:
Amm wrote:Joe,aku 2 raya masih kar perelih.Nanti ko masuk siyam boleh la carik helmet tu...
jom arr amm kita gi siam....cari helmet...

otw kita singgah pekena nasi ganja dulu yeop.... baru best weng kt siam..
amm takleh ikut.. psl dah jadi ustaz...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Thu 2 Sep - 12:09

jimf wrote:
jipjo71 wrote:
Amm wrote:Joe,aku 2 raya masih kar perelih.Nanti ko masuk siyam boleh la carik helmet tu...
jom arr amm kita gi siam....cari helmet...

otw kita singgah pekena nasi ganja dulu yeop.... baru best weng kt siam..
amm takleh ikut.. psl dah jadi ustaz...

Aduiiiiiiii..........smoke in the water.........pakai paipon bro.......

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ziex69 on Thu 2 Sep - 12:10

sian ustaz spenda...... Smile Razz

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ManCaL on Thu 2 Sep - 12:28

jimf wrote:
jipjo71 wrote:
Amm wrote:Joe,aku 2 raya masih kar perelih.Nanti ko masuk siyam boleh la carik helmet tu...
jom arr amm kita gi siam....cari helmet...

otw kita singgah pekena nasi ganja dulu yeop.... baru best weng kt siam..
amm takleh ikut.. psl dah jadi ustaz...

Nasi Kandar Kedai Kopi Yong Suan aka Nasi Ganja ipoh mari..
[url=[You must be registered and logged in to see this image.]][url=http://

[url=[url=https://servimg.com/image_preview.php?i=62&u=15096070][You must be registered and logged in to see this image.]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Thu 2 Sep - 12:34

kakakaka...JERman, ko ni mmg piau Ipoh mali laaa ...hehehe
meh cepat buat itineary...tak tahan dah ni...
rasa nk gi esok aje... asal je posa, kalu idak dah start enjin ni...
(jgn lupa chee chong fan, medan gopeng utk bfast hehehe)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ziex69 on Thu 2 Sep - 12:41

jimf wrote:kakakaka...JERman, ko ni mmg piau Ipoh mali laaa ...hehehe
meh cepat buat itineary...tak tahan dah ni...
rasa nk gi esok aje... asal je posa, kalu idak dah start enjin ni...
(jgn lupa chee chong fan, medan gopeng utk bfast hehehe)

Yeop... Raya nanti bukak ke? teringin gak nak rase

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ManCaL on Thu 2 Sep - 12:41

jimf wrote:kakakaka...JERman, ko ni mmg piau Ipoh mali laaa ...hehehe
meh cepat buat itineary...tak tahan dah ni...
rasa nk gi esok aje... asal je posa, kalu idak dah start enjin ni...
(jgn lupa chee chong fan, medan gopeng utk bfast hehehe)

ate teman mmg org ipoh..ehihi cpt yeop..xsabar dh ni nk ride ke ipoh..
dulu pot ni aku duk selalu beli nasi ganja bln pose..order main kut tingkap aje...
mmg sapa yg belum rasa nasi pasti nk dtg lagi ipoh..heheheee

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ziex69 on Thu 2 Sep - 12:45

ManCAL wrote:
ate teman mmg org ipoh..ehihi cpt yeop..xsabar dh ni nk ride ke ipoh..
dulu pot ni aku duk selalu beli nasi ganja bln pose..order main kut tingkap aje...
mmg sapa yg belum rasa nasi pasti nk dtg lagi ipoh..heheheee

Tahun ni idak ke mike repeat balik...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Chef Bob on Thu 2 Sep - 12:51

[You must be registered and logged in to see this link.]

SYM vs Superbike!!!
try lerr

[You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by ChefBob_DrBig on Thu 2 Sep - 12:52; edited 1 time in total

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ManCaL on Thu 2 Sep - 12:52

ziex69 wrote:
ManCAL wrote:
ate teman mmg org ipoh..ehihi cpt yeop..xsabar dh ni nk ride ke ipoh..
dulu pot ni aku duk selalu beli nasi ganja bln pose..order main kut tingkap aje...
mmg sapa yg belum rasa nasi pasti nk dtg lagi ipoh..heheheee

Tahun ni idak ke mike repeat balik...

idak ler..taun ni teman baik mcm ustaz amm..
time raya mmg bukak tempt tu bole lr kalu nk perkena nasik tu...ride to ipoh nnti

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Thu 2 Sep - 12:57

teman dari khamis depan smpi ke raya kedua ada kat ipoh...
hehe...lepaih satu2 lee teman balun...
raya ke 2 kompom pegi kuala makan laksa...hehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by hi-wayMAN on Thu 2 Sep - 13:26

jimf wrote:teman dari khamis depan smpi ke raya kedua ada kat ipoh...
hehe...lepaih satu2 lee teman balun...
raya ke 2 kompom pegi kuala makan laksa...hehe

sama la jadual kita yob!.... Very Happy

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by fie on Thu 2 Sep - 13:58

pergh...
ride ke ipoh....ikut...


eh..eeh lupe salam....
salam semue...

terdengar sya bace berite td...
gaya bacaan yg sangat jelas...
heheheh.

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Thu 2 Sep - 14:02

jimf wrote:kakakaka...JERman, ko ni mmg piau Ipoh mali laaa ...hehehe
meh cepat buat itineary...tak tahan dah ni...
rasa nk gi esok aje... asal je posa, kalu idak dah start enjin ni...
(jgn lupa chee chong fan, medan gopeng utk bfast hehehe)

Aduiii.......camna laa aku tak tahu semua benda ni..........kalau aku balik Ipoh ni mau sesat kot.........macam laaa baru balik oversea........x apa Man....wak den balik jumaat ni....bulan posa ni kedai ni bukak tak???

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Raziskov on Thu 2 Sep - 14:15

Balik Ipoh jugak la raya ni...ngeh..ngeh.. Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Amm on Thu 2 Sep - 14:16

Raziskov wrote:ado kiyai ko dalam group ni..
setau den..sojak si Ustaz Akiera menyopi..takdo pengganti laie ni..
desas desus mengatakan..Amm yg paling sesuai..sbb janggut dio paling panjang setakat ni...Razz

sekian

Teman lambat lagi lagi jadi kiyai...Kan ke kat FB dah debum nama angkel ni sebagai kiyai.... Cool

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Thu 2 Sep - 14:33

jimf wrote:kakakaka...JERman, ko ni mmg piau Ipoh mali laaa ...hehehe
meh cepat buat itineary...tak tahan dah ni...
rasa nk gi esok aje... asal je posa, kalu idak dah start enjin ni...
(jgn lupa chee chong fan, medan gopeng utk bfast hehehe)

aku rasa mcm pernah pegi medan gopeng ni...tapi yg aku tau tempat ni bukan kat gopeng....kat pekan razaki ke?...atau kat gunung rapat..?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Sponsored content Today at 4:22


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum