Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by Raziskov on Thu 1 Jul - 23:31

Adussss....2 page citer pasal abg ajis jer...
malu i tauuuu... Embarassed Embarassed

Mano ado laju motor den tu..yang petnah den sumo ee set2 motor bosar bagak...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by jimf on Fri 2 Jul - 0:00

CABIBOS wrote:Bukan nak berkira tapi korang kena ingat nanti ader yang mengungkit macam yang terjadi awal tahun ini. masih ingat tak lagi?...

citer apa ek? yg den ingat pasal awal tahun citer lambat tinggalllllll ajo.... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by jimf on Fri 2 Jul - 0:01

ariff908 wrote:
mat zzr wrote:
dari 6.15 pm hingga 7.45 pm aku duduk bawah jambatan dgn ajis...penat aku dengar plan ajis nak makeup ZX6r dia...nak masuk ejos akrapovic...masuk dual port brembo brake...pakai ECU power commander... What a Face

fuh, pas ni awana ajis punya la....mantap la ajis...

sekarang ni pun awan dah ajis punyo....nti tambah lak bukit tinggi dgn cameron/k.lipis... cheers

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by xxx on Fri 2 Jul - 0:26

salam..

pergh..ajis diam2 rupanya...
dah ada zx6....
huhuhu...
kompom pas ni aku x g awana lagi lah....
tkut...
AWANA AJIS YG PUNYA!!!

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by Raziskov on Fri 2 Jul - 1:30

Baru abis tgk citer Otromen D'Movie...Very Happy

Woittt...aku baru 2X pegi Awana tu...
korang salah org la...Adam ngan xxx tu lagi tiap2 minggu pegi..
pasni den nak layan lap kat sekolah Takyah jor la...
takdo kono petnah laie...ngeh..ngeh..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by xxx on Fri 2 Jul - 1:37

Raziskov wrote:Baru abis tgk citer Otromen D'Movie...Very Happy

Woittt...aku baru 2X pegi Awana tu...
korang salah org la...Adam ngan xxx tu lagi tiap2 minggu pegi..
pasni den nak layan lap kat sekolah Takyah jor la...
takdo kono petnah laie...ngeh..ngeh..

sekian

best ke otromen d movie??
aku tgk kamen rider jer..
blh thn gak lah...hehehe...

skrg ni on d way nak abiskan lord of the ring trilogy..
hehehe...

merajuk pula ajis...alalala~~~~

besok tts ada ke??
kat mn?

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by Raziskov on Fri 2 Jul - 1:45

Best gak la..mula2 tgk ala kadar jer...
sekali tgk segala atuk nenek otormen keluar terus layan sampai abis..Very Happy

Esok TTS berkemungkinan kat kedai Abg Khalid...
Mintak jasa baik kawan2 attach map kat sini...
atau set RV kat mane2 supaya tak sesat nnt...
saya mungkin tak dapat hadir sebab ade sedara dari Kelantan datang ke rumah..tapi tgk la nnt...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by xxx on Fri 2 Jul - 3:10

hahaha...atuk nenek dia pun kuar??pergh..mcm best ni..hehehe
aku bru pas abis layan cite lord of the ring trilogy...
2 hari tgk bru abis...
gler ar...
nsb bek cite x menghampakan..hehehe

ooo..orait...
ala ajis, pegi lah sok...
sapa lagi nak tman aku dari shah alam...
aku taw lah moto aku x laju... Sad

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by Amm on Fri 2 Jul - 3:21

syd wrote:Ujan Lebat disusuli angin kencang sedang melanda kawasan Lembah Pantai termasuk kawasan Pantai Dalam, Angkasapuri, Kerinchi, Menara TM serta Amjal. Angin berkelajuan '50-60km/s' menyebabkan ombak mencapai ketinggian 3.5 meter, merbahaya kepada bot-bot kecil...

Huh...Nasib aku naik Cruise Muhibbah...Boleh la belayar w/pun ombak beso... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by kamalia on Fri 2 Jul - 8:41

Raziskov wrote:saya mungkin tak dapat hadir sebab ade sedara dari Kelantan datang ke rumah..tapi tgk la nnt...Very Happy

sekian

takkan sedaro dtg umah pukol 12am..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by ni_juan82 on Fri 2 Jul - 8:53

Map dah di Attached oleh en TUman kat dlm thread ni ...atau kalo nak kepastian lagik ...click kat link ni ha...

[You must be registered and logged in to see this link.]

Smlm petang ade rain rider pusing kat amjal utk mengusha kalo2 ade rain rider yg lain..tapi nyata rain rider itu hampa....spender pun dah basah terus balik rumah soh org rumah keringkan ...huhuhu...

harap maklong...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by mat zzr on Fri 2 Jul - 9:18

Raziskov wrote:Best gak la..mula2 tgk ala kadar jer...
sekali tgk segala atuk nenek otormen keluar terus layan sampai abis..Very Happy

Esok TTS berkemungkinan kat kedai Abg Khalid...
Mintak jasa baik kawan2 attach map kat sini...
atau set RV kat mane2 supaya tak sesat nnt...
saya mungkin tak dapat hadir sebab ade sedara dari Kelantan datang ke rumah..tapi tgk la nnt...Very Happy

sekian

ehh...sedara datang?......semalam kau sembang kat bwh jambatan disaksikan nyamuk dgn katak...kau kata kau nak cuci spotrim ZX6r dan pasang headlamp bulb HID ...pastu nak tambah airhorn..jangkamasa ambik 1 hari...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by Raziskov on Fri 2 Jul - 9:31

kamalia wrote:
Raziskov wrote:saya mungkin tak dapat hadir sebab ade sedara dari Kelantan datang ke rumah..tapi tgk la nnt...Very Happy

sekian

takkan sedaro dtg umah pukol 12am..

Ni sedara jauh mal...anak dia sekolah Takyah gak... Laughing Laughing
tu yang kena jaga perlakuan...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by Wan@Blakepare on Fri 2 Jul - 9:32

Salam.................

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by kamalia on Fri 2 Jul - 9:35

Raziskov wrote:
kamalia wrote:
Raziskov wrote:saya mungkin tak dapat hadir sebab ade sedara dari Kelantan datang ke rumah..tapi tgk la nnt...Very Happy

sekian

takkan sedaro dtg umah pukol 12am..

Ni sedara jauh mal...anak dia sekolah Takyah gak... Laughing Laughing
tu yang kena jaga perlakuan...Very Happy

sekian

sekola takyah?
samala kita..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by eddy 250 on Fri 2 Jul - 9:53

salam dr kulim sume!!!!

arghhhhhh.....huwaaaaaa

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by mat zzr on Fri 2 Jul - 9:58

apa punya malang pagi ni...kat MRR2 tadi ada sebijik TZM main preng preng preng belakang aku...bingit telinga...nak cucuk lah tu...tapi aku buat bodo saja...sebab rider TZM tu pun bodo...dah tau jalan MRR2 jem nak racing buat apa...awana lah...huhuhu.... Evil or Very Mad

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by kudud on Fri 2 Jul - 10:25

aku pulak kira nasib baik la,sbb bertembung nan pakdin bersama gt1280 powernya..men cucuk2 gak ngan dier,mmg mantop la gt dier tu nak2 rider tu,kalo bwk jekjek tatau la plak cane..
yg musyhkilnya dsini ialah ade batang ape ntah kat bakul depan,skali potong dia tgk,mak aih!!! joran mancing la(xde la gempak sgt weh,jgn la terkejut)..heheh..sekian dr sy

salam pg jumaat yg indah semua..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by nawza on Fri 2 Jul - 10:33

mat zzr wrote:apa punya malang pagi ni...kat MRR2 tadi ada sebijik TZM main preng preng preng belakang aku...bingit telinga...nak cucuk lah tu...tapi aku buat bodo saja...sebab rider TZM tu pun bodo...dah tau jalan MRR2 jem nak racing buat apa...awana lah...huhuhu.... Evil or Very Mad

salam pagi..... perghhh...nasib baekk laaa tuan manager nie dah hmpir berumur.... Twisted Evil ..klau tuan manager nie mude..mau dia hambatnyer...x kira lee jem ker tidak...! lagi pun bdak tzm tue x tau history tuan manager mase kat peneng kottt...ambik lap smpai masuk lauttt....huaa..haaa... cheers ..(betui kaaa..... scratch ..)

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by mat zzr on Fri 2 Jul - 10:46

nawza wrote:
mat zzr wrote:apa punya malang pagi ni...kat MRR2 tadi ada sebijik TZM main preng preng preng belakang aku...bingit telinga...nak cucuk lah tu...tapi aku buat bodo saja...sebab rider TZM tu pun bodo...dah tau jalan MRR2 jem nak racing buat apa...awana lah...huhuhu.... Evil or Very Mad

salam pagi..... perghhh...nasib baekk laaa tuan manager nie dah hmpir berumur.... Twisted Evil ..klau tuan manager nie mude..mau dia hambatnyer...x kira lee jem ker tidak...! lagi pun bdak tzm tue x tau history tuan manager mase kat peneng kottt...ambik lap smpai masuk lauttt....huaa..haaa... cheers ..(betui kaaa..... scratch ..)

depan seagate penang mana ada lap...jalan lurus....aku terbabas masuk laut sebab ada lori kontena masuk jalan...dah dekat batu maung...

PS: aku mmg masih muda lagi sebab aku panggil XXX tu abang... Wink

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by kudud on Fri 2 Jul - 10:51

ni_juan82 wrote:Map dah di Attached oleh en TUman kat dlm thread ni ...atau kalo nak kepastian lagik ...click kat link ni ha...

[You must be registered and logged in to see this link.]

Smlm petang ade rain rider pusing kat amjal utk mengusha kalo2 ade rain rider yg lain..tapi nyata rain rider itu hampa....spender pun dah basah terus balik rumah soh org rumah keringkan ...huhuhu...

harap maklong...

affraid pengunjung tegar amjal ni

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by mat zzr on Fri 2 Jul - 11:26

ajis bangun....harini ada solat jumaat....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by mat zzr on Fri 2 Jul - 11:32

termurah dipasaran...ER6n

[You must be registered and logged in to see this link.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by Raziskov on Fri 2 Jul - 11:37

Aktiviti ZZRian minggu ini...

AKTIVITI : TTS dikedai Abg Khalid.
VENUE : Taman Tenaga Cheras (Lokasi tepat boleh tanya Ni Juan @ Highwayman)..
Tarikh : 2 July 2010
Time : 10 pm - 2:00 am


Map:
[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by Raziskov on Fri 2 Jul - 11:41

mat zzr wrote:ajis bangun....harini ada solat jumaat....

heheh..ni yg malas masuk porem..
tau2 jer aku nak pegi tido..Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V32- Jom Short Ride (24/06/2010)

Post by Sponsored content Today at 14:04


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum