Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by jimf on Tue 18 May - 11:09

Hotel nova? alamakk...ni baru tau punya...
chelan tak pernah bawa pun....opsssss.....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by Amm on Tue 18 May - 11:24

farislan wrote:YB Jimf...pembetulan skit...kat Tmn. Bolton den hanyo kategori customer bertaraf biaso ajo..tpi kalu kat Hotel Nova tu..memey botul bertaraf Diamond Forever..I likeeeee

Cik lan, kalo teman gi hotel tu dapat pree ko sbb hotel tu guna nama teman.Ada macam maria Sharapova atau Ana Ivanovic.he..he....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by nawza on Tue 18 May - 11:32

huisss...kak amm nie suke sngat sonyap2..alih dah kluaw jo....! Twisted Evil ..

cek lan...byak botui tompek rehat cek lan yo....nanti ado maso den nak poloww laa..bleh dapek diskaun.... Twisted Evil ..


~ cek lan taraf berkelamin den msih samo joo...samo gak ngan alat kelamin den...x do yg tambahh do.... Razz

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by jimf on Tue 18 May - 12:12

salam....sunyi ajo... xdo citor ko...
mmm.. den nak tanyo. Kot2 laa korang nk kongsi berangan. Tentu korang nmpk antara ultimate target den nk ride wat zzrianz europe ride 2013.. insyallah den nk realisasi kan..
Cumo den nak tanyo... agaknya sekiranya ada kesempatan tuhan bagi, korang nak ride poi mano? den mmg berangan nak gi europe... tp nengok gambor ket us west coast pun menarik.. (contoh gambor)..
Tentu gonna be priceless experience... abg azam kita dah banyak ada...eden jugak duk ride kpg mesia ni...

[You must be registered and logged in to see this image.]

Uploaded with ImageShack.us

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by qiss on Tue 18 May - 12:18

im highway starss ........ best oh ... cheers

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by mat zzr on Tue 18 May - 12:37

JimF...

aku pernah ride ke california masa aku keje kat US dulu...kalau nak ride kat sini insuran dan sewa motor mahal nak mampos...sewa kete lagi murah...tapi takkan nak ride paka kete...kalau nak bawak motor sendiri plak...shipping cost tak berbaloi....kalau sewa skuter murah lah...tapi takkan nak naik skuter pi ride plak..jarak dari satu bandar ke satu bandar yg lain punya lah jauh...

aku ada kawan rider kat US...kalau kau nak info kau kasitau aku...aku boleh tanya dia...

ride masa winter best ooo...telor boleh beku.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by hi-wayMAN on Tue 18 May - 12:43

kalu gi US takut ramai rider konpius orientation jalan....kekekekeeeeee(termasok la den) Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by jimf on Tue 18 May - 12:45

matzzr.....
baca ni... ride terus alaska...
best giler....

[You must be registered and logged in to see this link.]

dammm it...they so lucky....


Last edited by jimf on Tue 18 May - 12:54; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by mat zzr on Tue 18 May - 12:51

bawak motor kat US senang ajer...bawak kete yg konpius...tapi pantang bawak motor kat US ialah driver kat sana bengang kalau kau mencilok...depa akan buka pintu semata mata nak bagi kau langgar masa mencilok....pas kau tergolek depa akan cakap..."jackass"....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by mat zzr on Tue 18 May - 12:54

akau tamau pi US lagi...setiap kali aku pegi mesti kena tahan kat airport Los Angeles oleh Homeland Security....5 jam tu kena soal siasat...pasal kubor datuk aku pun dia nak tau...Homeland security ialah satu jabatan yg ditubuhkan selepas 11 september....muka aku ni ade mcm pengganas ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by jimf on Tue 18 May - 12:56

hehehe.....banyak lak isu ko ni matzzr..
mesti pasal muka ko iras awie...depa nak sign autograh laa tu...
xyah gi US laa camtu... terus aje gi Kanada...
tapi paling best aku rasa kat mediterranean kot... maybe laa
ada sapa leh share experience?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by furqaan on Tue 18 May - 12:57

Ramai betoi tukang fetnah kat sini ... bila lak teman hupgrade 750... nak kena cibai cabai ka mulut tue ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by mat zzr on Tue 18 May - 12:58

JimF...ride pegi United Kingdom pun OK jugak...boleh pi scotland tenggok reksaksa Loch Ness..pastu boleh menumpang kat rumah student...cari yg pompuan lah...makan semua tanggung...cuma aku tak tau lah samada depa layan org yg berumur....masa aku muda dulu aku ronda UK naik keta...depa layan 1st class....masa tu aku belum boroi...13 thn lepas.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by jimf on Tue 18 May - 13:06

matzzr...tul tu... scotland pun cantik gak...
UK...kira bit safe laa.. pasal ramai student sana..
yg ada sedara pun ramai sana.. so, maybe accm kureng masalah sikit..
biasanya org berumur laa diaorg cari...pasal byk skill...depa dah bosan kalu staill biasa ni...

uncle furq baru bangun tido ke? citer fetnah dah habis la... ni citer berangan lak

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by mat zzr on Tue 18 May - 13:13

kalau pegi UK bagus lah...org kat sana tau dimana letaknya "Malaya"....femes jugak lah "Malaya"...pasal banyak askar british yg pernah sapai Malaya....sana kurang sikit masalah racist....org kat sana dah biasa dgn asian people...klau muka cam kau depa kata dari Turkey lah....muka cam aku depa kata dari Mexico...muka cam ajis depa kata cam jepun kena sunburn...

cuma masalahnya....motorsikal kat sana masa tahun end 90 an...banyak motor lama lama...nak sewa motor yg baru susah nak dapat...kau sanggup ride naik RXK 135....aku pernah jumpa motor ni kat sana org buat sewa...cuma masa nak pergi tu kena buat time musim spring lah...tak sejuk sangat....kalau masa summer boleh tengok betik terbiar ditepi pantai...


cuma exchange rate mahal lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by jimf on Tue 18 May - 13:22

kalu naik rxk baik tak payah bang...gi ride hatyai lagi bagus...
tapi aku tau sana ada package...utk tour ride ni...
so tu on of the option... like u said tgk exchange rate laa..
other option...beli laa moto 2nd hand sana... dah pusing kasi jual laa.

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by Bongxz on Tue 18 May - 13:30

jimf wrote:kalu naik rxk baik tak payah bang...gi ride hatyai lagi bagus...
tapi aku tau sana ada package...utk tour ride ni...
so tu on of the option... like u said tgk exchange rate laa..
other option...beli laa moto 2nd hand sana... dah pusing kasi jual laa.

Wah, package tu yg menarik tu.......
Kalau full package berapa bro?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by mat zzr on Tue 18 May - 13:34

kat UK org cuma naik motor masa musin panas...lagi 3 musim selimut lah motor tu....

kalau nak murah...penginapan boleh tinggal di YMCA...ni hostel utk belia...murah saja...satu katil GBP5.....pusing pusing tengok country side..tapi kita ni belia lagi ke?....

pastu pergi Manchester tengok stadium....pegi scotland tengok kawasan penggambaran cerita "Highlander"...freeedoooommmmmm!!!!!

opppsss....duit aku pun ada sekupang dua...camner nak join...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by jimf on Tue 18 May - 13:36

Bongxz wrote:Wah, package tu yg menarik tu.......
Kalau full package berapa bro?

hari tu member aku nak tolak rm16k aje...
tapi dia kata kalu full package (siap dgn batu bata utk naik moto tu) dlm rm18k leh nego lagi laa....
berminat?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by mat zzr on Tue 18 May - 13:39

mak aiii...batu bata sebijik rege RM2K....merbeles.. What a Face

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by Bongxz on Tue 18 May - 13:43

Batu bata tu kaler apa? den punya package kaler merah/pink ..... ataupun B2B.

Mat zzr, YMCA tu bukan utk belia kristian ko? jaga2 kang kena suntut dek <'fathe'> hehehehe, yg berumur sikit memang perisa diorang tu......

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by jimf on Tue 18 May - 13:49

batu bata tu biasa aje...
yg buat mahal ialah tukang letak batu-bata tu awek ni..
jadi gi ride mana2 pun kena bawa sekali dia jadi pillion....mau?

[You must be registered and logged in to see this image.]

Uploaded with ImageShack.us

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by mat zzr on Tue 18 May - 13:50

Kat stadium renang Cheras ada YMCA...ini worlwide punya youth hostel...aku pernah menginap di YMCA di Amsterdam dan scotland...takde lah kena suntut..tapi tempat mandi open utk laki dan pompuan...org melayu punya mcm keropok lekor...org putih punya mcm roti john...tapi terasa gak bila pompuan minah salleh senyum senyum bila tgk kopok lekor...

org negro punya..mcm KTM (keretapi tanah melayu)...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by jimf on Tue 18 May - 13:52

matzzr.... minah salleh tu nengok2 ada gak sebab...
tapi yg ko pun nengok2 pasal pe?.... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by Bongxz on Tue 18 May - 13:53

Ha, ni nak kena ajak Ahleng ni..... mandi berkopiah...... hahahhaha

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V26 - Berhati-hati di Jalan Raya..Ingat Org Tersayang..(17/5/2010)

Post by Sponsored content Today at 5:47


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum