Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by ziex69 on Thu 9 Aug - 11:13

jimf wrote:kalu Amjal pun den ok aje...
maap laaa den buka selera sgt nk makan best2..
janji ado surau udah laaa..psl den pun mcm ajis geng surau... Very Happy

Kat amjal x der surau, mesjid adala, leh jadi geng masjid, buka kat masjid pn best jgak, dh lama x merasa

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by jimf on Thu 9 Aug - 11:20

mmm...kita buka kt a&w PJ aje laa.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by Raziskov on Thu 9 Aug - 11:31

kita buka kat al-rafi Bistro la..
ada nasi goreng kambin....ada nasi goreng ikan masin orang order tapi tak ngaku...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by ziex69 on Thu 9 Aug - 11:32

jimf wrote:mmm...kita buka kt a&w PJ aje laa.. Razz

ok i follow, nak RV kat mane? pukol brape?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by ziex69 on Thu 9 Aug - 11:34

Raziskov wrote:kita buka kat al-rafi Bistro la..

ok i follow, nak RV kat mane? pukol brape?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by jimf on Thu 9 Aug - 11:40

ziex69 wrote:
jimf wrote:mmm...kita buka kt a&w PJ aje laa.. Razz

ok i follow, nak RV kat mane? pukol brape?

RV kat Amjal kul 6.30pm.. lepas buka posa, solat magrib...baru "pikir" nk pegi A&w ke tak.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by Raziskov on Thu 9 Aug - 11:46

jimf wrote:
ziex69 wrote:
jimf wrote:mmm...kita buka kt a&w PJ aje laa.. Razz

ok i follow, nak RV kat mane? pukol brape?

RV kat Amjal kul 6.30pm.. lepas buka posa, solat magrib...baru "pikir" nk pegi A&w ke tak.... Razz

OK..ON...RV 6.30 pm kat AMJAL....
MUKATAMAD.
...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by ziex69 on Thu 9 Aug - 12:06

Raziskov wrote:
jimf wrote:
ziex69 wrote:
jimf wrote:mmm...kita buka kt a&w PJ aje laa.. Razz

ok i follow, nak RV kat mane? pukol brape?

RV kat Amjal kul 6.30pm.. lepas buka posa, solat magrib...baru "pikir" nk pegi A&w ke tak.... Razz

OK..ON...RV 6.30 pm kat AMJAL....
MUKATAMAD.
...

sekian

RV dah ok, Masa pn dah ok, tapi tarikhnye bile?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by jimf on Thu 9 Aug - 12:35

ziex69 wrote:
Raziskov wrote:
OK..ON...RV 6.30 pm kat AMJAL....
MUKATAMAD.
...

sekian

RV dah ok, Masa pn dah ok, tapi tarikhnye bile?

hari ni laaa...
pot.. ko dh dekat... pegi laa awal..booking meja dulu...
dpt 2 meja utk max 8 org kira ok dah...
eh...Amjal buka ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by mat zzr on Thu 9 Aug - 12:41

POTZ...ko lah lunch kat amjal harini..tengok bukak ke tak?...asyik lunch kedai mamak jer...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by ziex69 on Thu 9 Aug - 12:44

jimf wrote:
hari ni laaa...
pot.. ko dh dekat... pegi laa awal..booking meja dulu...
dpt 2 meja utk max 8 org kira ok dah...
eh...Amjal buka ke?

ramainyer, ingatkan 3 org JER x termasuk jani, amm, kamal, matzzr, ghimeh, blakepare, mancal dll


Last edited by ziex69 on Thu 9 Aug - 12:46; edited 1 time in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by ziex69 on Thu 9 Aug - 12:44

mat zzr wrote:POTZ...ko lah lunch kat amjal harini..tengok bukak ke tak?...asyik lunch kedai mamak jer...

Amjal tiap2 hari bukak, cuma ada ngan takder org meniaga JER

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by jimf on Thu 9 Aug - 12:59

ziex69 wrote:
jimf wrote:
hari ni laaa...
pot.. ko dh dekat... pegi laa awal..booking meja dulu...
dpt 2 meja utk max 8 org kira ok dah...
eh...Amjal buka ke?

ramainyer, ingatkan 3 org JER x termasuk jani, amm, kamal, matzzr, ghimeh, blakepare, mancal dll

8 org tu termasuk nama yg ko list tu laaaa.... Twisted Evil

ajis, tak nak post kt fesbook ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by jimf on Thu 9 Aug - 13:00

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:POTZ...ko lah lunch kat amjal harini..tengok bukak ke tak?...asyik lunch kedai mamak jer...

Amjal tiap2 hari bukak, cuma ada ngan takder org meniaga JER

laaaaaa habis tu camne? kang makan nasi lemak lauk meja dgn kerusi kayu ni kang...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by ziex69 on Thu 9 Aug - 13:12

jimf wrote:
ziex69 wrote:
mat zzr wrote:POTZ...ko lah lunch kat amjal harini..tengok bukak ke tak?...asyik lunch kedai mamak jer...

Amjal tiap2 hari bukak, cuma ada ngan takder org meniaga JER

laaaaaa habis tu camne? kang makan nasi lemak lauk meja dgn kerusi kayu ni kang...

pukol 3 baru start meniaga, karang aku servey tgk bukak ke tak, kalo tak bukak kita gi A & W JER la

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by farislan on Thu 9 Aug - 14:46

ziex69 wrote:
jimf wrote:
ziex69 wrote:
mat zzr wrote:POTZ...ko lah lunch kat amjal harini..tengok bukak ke tak?...asyik lunch kedai mamak jer...

Amjal tiap2 hari bukak, cuma ada ngan takder org meniaga JER

laaaaaa habis tu camne? kang makan nasi lemak lauk meja dgn kerusi kayu ni kang...

pukol 3 baru start meniaga, karang aku servey tgk bukak ke tak, kalo tak bukak kita gi A & W JER la

Kat A & W x leh isap rokok masa berbuka dan masa borak2...

P/S. Den x join..he..he..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by Adik Kecil on Thu 9 Aug - 15:10

hari ni ada boka posa opis la....esok dah nak balik kpg...minggu depan outstesen sampai raya lepas raya


nampak gayanya lain taun la ambo juin

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by jimf on Thu 9 Aug - 15:14

Adik Kecil wrote:hari ni ada boka posa opis la....esok dah nak balik kpg...minggu depan outstesen sampai raya lepas raya


nampak gayanya lain taun la ambo juin

laaaa kalu join ride amal hari tu kompom leh buka posa sama.... Very Happy

so..jadi ek amjal... roti sardin kasi standby....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by Raziskov on Thu 9 Aug - 15:19

Laaa abg bosar dan budak2 TM....
kat opis den ado gak majlis buko poso...
tapi den sanggup derhako domi Ony....ehhh silappp...domi zzrianz...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by jimf on Thu 9 Aug - 15:25

Raziskov wrote:Laaa bag bosar dan budak2 TM....
kat opis den ado gak majlis buko poso...
tapi den sanggup derhako domi Ony....ehhh silappp...domi zzrianz...Razz

sekian

samo laaa ajis... den pun penuh jemputan ni...mesjid negara buek majlis berbuko...
surau tompek den pun buekb bubur lambuk hari ni...kesian lak imam tahfis tu buko sengsorang...
ex-awek den dah tepon 3 hari turut ajak buko posa...
mesjid hijau kacang hari ni siap buat sup tulang utk buko lai....
tp demi zzrianz, semuo den tolak tepi... buko dgn roti sardin banjir pun den sanggup...asal dgn zzrianz.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by Amm on Thu 9 Aug - 15:28

teman mintak mahap bebanyak la tak dapek juin...almaklumla ada pillion....mat zzr tolong makan untuk aku ye...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by Adik Kecil on Thu 9 Aug - 15:30

samo la den...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by ziex69 on Thu 9 Aug - 15:44

Amm wrote:teman mintak mahap bebanyak la tak dapek juin...almaklumla ada pillion....mat zzr tolong makan untuk aku ye...

Amm, Yong join skali buka pose kat amjal, nk aku temankan dia ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by kamalia on Thu 9 Aug - 15:48

udah buko ko ..?? affraid

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by ManCaL on Thu 9 Aug - 15:54

kamalia wrote:udah buko ko ..?? affraid

udah.. berbuko dgn mata memandang awek2 amoi2 seksi dokat Jln TAR aduhh...dugaan Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 116: AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... (17/7/12)..

Post by Sponsored content Today at 5:47


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum