Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kudud on Wed 14 Dec - 14:17

da ko asik x dtg je dam, cana couple nak lekat, mesti la carik pengganti selagi BENDE tu blh pkai Razz worrfff!!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by jimf on Wed 14 Dec - 14:27

kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:ada main ka mgu ni?

i'm backkkkkkkk..
leh join..
(nk join raba telo NJ gk...geram lak telo pegaso ni Razz )

yeah Jimf is back..!!
raba telo aku sekali jimf..
Razz

kita tukar laaa kamal... xmau main football lagi... kita main handball lak.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kamalia on Wed 14 Dec - 20:09

adambikers wrote:
kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:ada main ka mgu ni?

i'm backkkkkkkk..
leh join..
(nk join raba telo NJ gk...geram lak telo pegaso ni Razz )

yeah Jimf is back..!!
raba telo aku sekali jimf..
Razz

cakap setia... Sad

Sad telurmu tatap menjadi pojaan..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by Amm on Wed 14 Dec - 23:14

minggu ni futsal cak On...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kamalia on Thu 15 Dec - 9:05

Amm wrote:minggu ni futsal cak On...

sini forum telur ayam la amm,
bukan forum futsal. yea apadaa..!!
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by jimf on Thu 15 Dec - 9:36

kamalia wrote:
Amm wrote:minggu ni futsal cak On...

sini forum telur ayam la amm,
bukan forum futsal. yea apadaa..!!
cheers

bukan forum telo NJ ke? scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by Amm on Thu 15 Dec - 10:13

Dhia ada telor ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by jimf on Thu 15 Dec - 10:34

Amm wrote:Dhia ada telor ke

telo Dhia salah parking laaa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kamalia on Thu 15 Dec - 12:23

mgu ni ada main ka tamau?
kalau ada, wa mau kasik booking telor!

1. Jimf
2. Amm
3. NJ
4. Kudud
5. Gimeh

kamal tak main.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by jimf on Thu 15 Dec - 12:28

kamalia wrote:mgu ni ada main ka tamau?
kalau ada, wa mau kasik booking telor!

1. Jimf
2. Amm
3. NJ
4. Kudud
5. Gimeh

kamal tak main.

mcm gampangggg.... xmau laa...main telo sendri lagi best Twisted Evil

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kamalia on Thu 15 Dec - 12:59

alah jimf,
kalau aku main pun belum tentu ko nak raba pon..

lailailai boncai.. kita perlukan sekurang2 20 bijik telur sebelum tempahan dibuat.

1. Jimf; 2 bijik
2. Amm; 2 bijik
3. NJ; 1 bijik, 1 bijik lagi hilang mgu lepas kena kidnap
4. Kudud; 2 bijik
4. Gimeh; TBA .. (tk nmpk brp bijik)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by jipjo71 on Thu 15 Dec - 13:37

kasi up nama saya dan ezreen azminda....2 bijik telur gan 2 bijik papaya...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Dec - 14:16

kamalia wrote:alah jimf,
kalau aku main pun belum tentu ko nak raba pon..

lailailai boncai.. kita perlukan sekurang2 20 bijik telur sebelum tempahan dibuat.

1. Jimf; 2 bijik
2. Amm; 2 bijik
3. NJ; 1 bijik, 1 bijik lagi hilang mgu lepas kena kidnap
4. Kudud; 2 bijik
4. Gimeh; TBA .. (tk nmpk brp bijik)

mesti la den main, sbb minggu lepas dah bayar sepoh hengget untuk 4 minggu pada kudud, kan..kan...kan....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kudud on Thu 15 Dec - 15:36

ZAM@GHIMEHV wrote:
kamalia wrote:alah jimf,
kalau aku main pun belum tentu ko nak raba pon..

lailailai boncai.. kita perlukan sekurang2 20 bijik telur sebelum tempahan dibuat.

1. Jimf; 2 bijik
2. Amm; 2 bijik
3. NJ; 1 bijik, 1 bijik lagi hilang mgu lepas kena kidnap
4. Kudud; 2 bijik
4. Gimeh; TBA .. (tk nmpk brp bijik)

mesti la den main, sbb minggu lepas dah bayar sepoh hengget untuk 4 minggu pada kudud, kan..kan...kan....

aah, mmg la seploh engget, tp kena baya 4 keping kalo nak main 4mggu, so kalo sekeping ja, kira la sendiri blh main brp kali Razz

den OFF mggu ni, nak carik stamina blk..sbb performance da merosot ni.. Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by jimf on Thu 15 Dec - 15:44

tak ramai pun...
ok laaa minggu ni kansel..
leh ride gi nilai 3 nengok awek multitasking...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Dec - 16:41

huh sib baik kensel... sbb kumpul duit bekal minggu depan....minggu ni punya portion dah buat belanja bakso awek cleaner tadi...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kamalia on Thu 15 Dec - 17:00

ZAM@GHIMEHV wrote:huh sib baik kensel... sbb kumpul duit bekal minggu depan....minggu ni punya portion dah buat belanja bakso awek cleaner tadi...

gejala penyakit di musim tengkujuh

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by jimf on Thu 15 Dec - 17:01

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:huh sib baik kensel... sbb kumpul duit bekal minggu depan....minggu ni punya portion dah buat belanja bakso awek cleaner tadi...

gejala penyakit di musim tengkujuh

mesti opis dia tengelam keno banjir ni... koje celekom gak ke? Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Dec - 17:15

jimf wrote:
kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:huh sib baik kensel... sbb kumpul duit bekal minggu depan....minggu ni punya portion dah buat belanja bakso awek cleaner tadi...

gejala penyakit di musim tengkujuh

mesti opis dia tengelam keno banjir ni... koje celekom gak ke? Razz

tak la... dia satu opis dgn bongx... betul-2 ngadap workstation dia, dia ckp kat aku, bongx selalu buat - buat pen jatuh, dlm satu hari dekat doploh kali pen jatuh kat lantai...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kamalia on Thu 15 Dec - 18:59

ZAM@GHIMEHV wrote:tak la... dia satu opis dgn bongx... betul-2 ngadap workstation dia, dia ckp kat aku, bongx selalu buat - buat pen jatuh, dlm satu hari dekat doploh kali pen jatuh kat lantai...

apsal lak bongx buat2 pen jatuh ke lantai
dia nak tayang buah dada ke ikut celah kolar baju?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by Bongxz on Thu 15 Dec - 20:12

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:tak la... dia satu opis dgn bongx... betul-2 ngadap workstation dia, dia ckp kat aku, bongx selalu buat - buat pen jatuh, dlm satu hari dekat doploh kali pen jatuh kat lantai...

apsal lak bongx buat2 pen jatuh ke lantai
dia nak tayang buah dada ke ikut celah kolar baju?
aku nak tgk ghimeh parking belah mana la, tak nampak2 lagi............ hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kamalia on Thu 15 Dec - 21:46

dia biasa side parking la bongx.
kalau parking tegak, kena lipat smpi belakang..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kamalia on Mon 19 Dec - 15:50

minggu ni cuti panjang,
ada yg nak main ke?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by jimf on Mon 19 Dec - 16:06

kamalia wrote:minggu ni cuti panjang,
ada yg nak main ke?

apa yg panjang? cuti ke ghimeh punya?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by kamalia on Mon 19 Dec - 16:28

jimf wrote:
kamalia wrote:minggu ni cuti panjang,
ada yg nak main ke?

apa yg panjang? cuti ke ghimeh punya?

ghimeh punya la panjang.
lipat 2x. pastu ikau mati celah tiak..
ceh..! achem!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Jumaat Malam Sblm TTS

Post by Sponsored content Today at 7:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum