PATIN RIDE - 23 JULY 2011

View previous topic View next topic Go down

PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by Dinz on Wed 20 Jul - 23:21

Salam.....

Saja nak jenjalan dan nak ajak kengkawan yg ada masa free sabtu ni untuk makan ikan Patin masak Tempoyak kat tepi sungai Pahang, di Pekan Temerloh.

Maka, route yang di cadangkan adalah:

8.30 am - RV kat Mc Donald sebelah Shell Gombak (RV masa Trans Himalaya)

Pekan Temerloh - Makan Tengahari - kena awal sikit pasal org ramai nanti)

Pekan Bera - Kalau sempat, singgah ke Tasik Bera ( dlm 30km )

Felda Triang

Felda Pasoh 2 & 3

Simpang Pertang

Titi

Hulu Langat ( Route dari Pekan Bera ke Hulu Langat - ikhsan dr Chef Bob )

Kalau ada route yg lain, sila cadangkan..

Pada sesiapa yg sudi nak follow, silakan..

1. Dinz
.
.
.

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by jani on Thu 21 Jul - 0:08

23 ni balik kg la..klu x kompom polow...(kg kt temerloh gak..)

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by Dinz on Thu 21 Jul - 9:51

jani wrote:23 ni balik kg la..klu x kompom polow...(kg kt temerloh gak..)

Boleh jadi guide bila kat sana nanti...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by kudud on Thu 21 Jul - 14:55

abgDINZ, ride abgDINZ ni xdapat sambutan baik la, coba abgDINZ tgk ride yg ni-ni kira aktiviti mancing gak tp BOOMM.. Laughing

http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t617p60-kembara-taman-negara-vi-16092011-180911

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by Dinz on Thu 21 Jul - 17:17

Tak apa salleh...tu family day bulan 9..
Yg ni balik hari..





Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 21 Jul - 17:25

Pakdin.. klu den takde formal event minggu nih, nescaya den ikut pegi Patin Ride nih...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by andrew on Fri 22 Jul - 1:00

Bang Din, Ghimeh - alang2 nak terjah Pahang tu, meh la ke Kuantan...ikut konvoi.

http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t624-xploride-charity-ride-ke-tudm-kuantan

andrew

Posts : 8
Join date : 25/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by Dinz on Fri 22 Jul - 10:03

andrew wrote:Bang Din, Ghimeh - alang2 nak terjah Pahang tu, meh la ke Kuantan...ikut konvoi.

http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t624-xploride-charity-ride-ke-tudm-kuantan

Tq andrew. Lama tak nampak TTS?

Cadangan akan di pertimbangkan...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by andrew on Fri 22 Jul - 10:09

motor takde... lol.
ride sabtu ni pun aku pillion orang je...

andrew

Posts : 8
Join date : 25/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by Dinz on Mon 25 Jul - 23:44

Ride berjaya di completekan w/pun ridernya dua orang saja iaitu aku & Pot.
Golek tayar jam 9.00 am dan touch down KL jam 8.00pm dihari yg sama.
Route dan aktiviti adalah seperti yang diusulkan di pembuka bicara.

wassalam.

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by jani on Tue 26 Jul - 0:07

hebat betul la Pot....balik tts pun dah pukul brp...masa ride ttwangsa pun cam2 gak, dpt tido sekejap je....tabik spring la....toink! toink! toink!..
gambo x de ke?....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by kamalia on Tue 26 Jul - 9:11

tak sempat aku nak pollow korang dah touched down...

Sad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by alif283 on Tue 26 Jul - 10:33

jani wrote:hebat betul la Pot....balik tts pun dah pukul brp...masa ride ttwangsa pun cam2 gak, dpt tido sekejap je....tabik spring la....toink! toink! toink!..
gambo x de ke?....

tabik gak la...ganas btol abg potz cheers

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by ziex69 on Tue 26 Jul - 11:43

jani wrote:hebat betul la Pot....balik tts pun dah pukul brp...masa ride ttwangsa pun cam2 gak, dpt tido sekejap je....tabik spring la....toink! toink! toink!..
gambo x de ke?....

alif283 wrote:
tabik gak la...ganas btol abg potz cheers

bang, tambah tapai ngan sup tu lagi kat diaorg berdua ni....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by ziex69 on Tue 26 Jul - 11:47

jani wrote:
gambo x de ke?....












Ni JER gambar yang ada, yang lain tak sempat tangkap sebab pak din laju sangat tak terkejor yeop...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by jimf on Tue 26 Jul - 12:02

tabik jugak kat pot...
mmg rider tegar laaa mamat ni

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by Bongxz on Tue 26 Jul - 13:53

Ini ride group bangko ke.............Razz

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by andrew on Tue 26 Jul - 15:00

fuh nampak kenyang...

andrew

Posts : 8
Join date : 25/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by jimf on Tue 26 Jul - 15:57

Bongxz wrote:Ini ride group bangko ke.............Razz

pakdin....hobbit kutuk ko...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by mat zzr on Thu 10 Nov - 23:09

ripit patin ride la....tahun 2012...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: PATIN RIDE - 23 JULY 2011

Post by Sponsored content Today at 2:04


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum