Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by jimf on Thu 21 Jul - 13:54

unkel furqaan.... poi mandi bungo...
unkel post jo terus handbrake porum ni.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by adambikers on Thu 21 Jul - 14:04

peeewwwiiitttt admin dah kuar woiiii...

cik admin.. sudi tk dating ngan saya? kesian saya kena ngan bang ngah.. dia tuju lagu camtu kat saya yg bujang dan single ni.. uhukzzzz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by jipjo71 on Thu 21 Jul - 14:53

hallo..... Sleep zzzz...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by ManCaL on Thu 21 Jul - 14:59

jipjo71 wrote:hallo..... Sleep zzzz...

semedang Sleep zzz..JER abg kita ni..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by kudud on Thu 21 Jul - 15:10

saja bosan-bosan nak berkongsi..

Seluar Dalam

Seorang buak perempuan menemui ibunya di dapur rumah dengan tegesa-gesa.

Anak: Ibu, tadi uncle joe suruh saya panjat pokok kelapa. Lepas saya panjat uncle kasi saya RM2
(sambil menunjukkan duit itu kepada ibunya)

Ibu: Apa! lain kali kalau uncle suruh naik pokok kelapa jangan naik. Dia hanya mahu tengok seluar dalam kamu saja.

Budak perempuan itu berlalu pergi. Pada hari yang lain pula, budak perempuan itu sekali lagi datang menemui ibunya yang sedang menjemur baju dengan tergesa-gesa..

Anak: Ibu! Ibu! Tadi Uncle Joe suruh saya panjat pokok kelapa lagi. Kali ni dia kasi saya RM10!
(sambil menunjukkan duit not 10)

Ibu: Kan ibu dah cakap, jangan ikut cakap uncle Joe. Dia nak tengok seluar dalam kamu saja.

Anak: Takpe ibu. Kali ni saya dah main-mainkan uncle Joe. dia dah tak boleh tengok seluar dalam saya.

Ibu: Macam mana kamu buat? (dengan muka hairan)

Dengan bangganya budak perempuan itu beritahu:
“Saya tak pakai seluar dalam!!!…”

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by jipjo71 on Thu 21 Jul - 15:16

kudud wrote:saja bosan-bosan nak berkongsi..

Seluar Dalam

Seorang buak perempuan menemui ibunya di dapur rumah dengan tegesa-gesa.

Anak: Ibu, tadi uncle Apai suruh saya panjat pokok kelapa. Lepas saya panjat uncle kasi saya RM2
(sambil menunjukkan duit itu kepada ibunya)

Ibu: Apa! lain kali kalau uncle suruh naik pokok kelapa jangan naik. Dia hanya mahu tengok seluar dalam kamu saja.

Budak perempuan itu berlalu pergi. Pada hari yang lain pula, budak perempuan itu sekali lagi datang menemui ibunya yang sedang menjemur baju dengan tergesa-gesa..

Anak: Ibu! Ibu! Tadi Uncle Apai suruh saya panjat pokok kelapa lagi. Kali ni dia kasi saya RM10!
(sambil menunjukkan duit not 10)

Ibu: Kan ibu dah cakap, jangan ikut cakap uncle Apai. Dia nak tengok seluar dalam kamu saja.

Anak: Takpe ibu. Kali ni saya dah main-mainkan uncle Apai. dia dah tak boleh tengok seluar dalam saya.

Ibu: Macam mana kamu buat? (dengan muka hairan)

Dengan bangganya budak perempuan itu beritahu:
“Saya tak pakai seluar dalam!!!…”

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 21 Jul - 15:22

anak sapa la ni????????????..........

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Raziskov on Thu 21 Jul - 15:27

zam..
pinjam 20 hinggit..aku nak suh bibik jiran aku yg umor 16 tahun tu panjat tangga betolkan kipas gumah haku....Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 21 Jul - 15:29

Ala.. ko lambat bagitau, aku baru jer byr kat bibik aku mintak dia tolong panjat aku tadi...kekekekke...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Raziskov on Thu 21 Jul - 15:40

ZAM@GHIMEHV wrote:Ala.. ko lambat bagitau, aku baru jer byr kat bibik aku mintak dia tolong panjat aku tadi...kekekekke...

peergghhh...layan "Amateur Matured" nampak...46 tahun umor bibik ko kan?
parah dah ni...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Thu 21 Jul - 15:45

byk2 nama...kenapalah nama aku gak yg kena petik...... scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Amm on Thu 21 Jul - 15:46

ZAM@GHIMEHV wrote:
furqaan wrote:Ah zam moto ... itu avatar itu orang punya moto macam kenal laa .. dah ambik balik dari Muadzam kaa..

Gampeng........... Mad

I like...I polo...Gampang... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by furqaan on Thu 21 Jul - 15:47

sebab nko hensem .. tue pasai laaa..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Amm on Thu 21 Jul - 15:51

Apai ni macam maskot ZZRianz la....tu sebab nama selalu kena petik..tak gitu angkel Furqan....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Thu 21 Jul - 15:58

furqaan wrote:sebab nko hensem .. tue pasai laaa..

mamak!....kasi in worang roti sardin taruk telor 2 butir...ayor nes + milo gelas besar punya....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 21 Jul - 15:59

Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Ala.. ko lambat bagitau, aku baru jer byr kat bibik aku mintak dia tolong panjat aku tadi...kekekekke...

peergghhh...layan "Amateur Matured" nampak...46 tahun umor bibik ko kan?
parah dah ni...Razz

sekian

memang la... tapi dia byk makan jamu dan lulur air sireh , kalah anak dara semedang..... nak try ker... 20 hengget jer satu sessi... klu dgn kenkwn... pakai dulu byr kemudian pun bole..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Thu 21 Jul - 16:02

ZAM@GHIMEHV wrote:
Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Ala.. ko lambat bagitau, aku baru jer byr kat bibik aku mintak dia tolong panjat aku tadi...kekekekke...

peergghhh...layan "Amateur Matured" nampak...46 tahun umor bibik ko kan?
parah dah ni...Razz

sekian

memang la... tapi dia byk makan jamu dan lulur air sireh , kalah anak dara semedang..... nak try ker... 20 hengget jer satu sessi... klu dgn kenkwn... pakai dulu byr kemudian pun bole..

bibik ko kan dah monopos...20 hinggit mahal...5 hinggit boleh ar....(ajis soh ckp...dia segan)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 21 Jul - 16:03

boleh la,.... haiya ini mcm meliaga, byk lugi wooo....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Apai on Thu 21 Jul - 16:05

ZAM@GHIMEHV wrote:boleh la,.... haiya ini mcm meliaga, byk lugi wooo....

PM ajis last best price....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Raziskov on Thu 21 Jul - 16:16

ok..dah deal...RM1/day... What a Face

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 21 Jul - 16:35

Raziskov wrote:ok..dah deal...RM1/day... What a Face

sekian

sila bwk towel dgn KY jelly sendiri yer...bawak kawan boleh kasi special offer.... bibik jiran punya...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Raziskov on Thu 21 Jul - 16:49

Raziskov wrote:zam..
pinjam 20 hinggit..aku nak suh bibik jiran aku yg umor 16 tahun tu panjat tangga betolkan kipas gumah haku....Very Happy

sekian

mekasih la zam..
member aku dah bagi pinjam 20 hinggit tadi...
ni la hasilnya..penat woo duduk bawah tangga tadi... pale

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Bongxz on Thu 21 Jul - 17:07

Razis + Google = Ragle

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 21 Jul - 17:11

Raziskov wrote:
Raziskov wrote:zam..
pinjam 20 hinggit..aku nak suh bibik jiran aku yg umor 16 tahun tu panjat tangga betolkan kipas gumah haku....Very Happy

sekian

mekasih la zam..
member aku dah bagi pinjam 20 hinggit tadi...
ni la hasilnya..penat woo duduk bawah tangga tadi... pale

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

asstagaa... kusamnyer peha....berketul-ketul selulit... anak berape nih.... aku rasa ko dah kena tipu la jis.... brg dah season dia boleh mengaku 16 tahun....ptuiihhhhh.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Raziskov on Thu 21 Jul - 17:17

ghimeh..
tu ajer stock ade setakat ni...
kira ok lagi la compare bibik ko yg 46 tahun tu...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 89 - Ado ride seblum posa ke?? (20/07/2011)

Post by Sponsored content Today at 18:51


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum