Z750 2010 FOR SALE

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by adambikers on Tue 7 Jun - 13:53

Apai wrote:Aku up sikit jadi 41k...dipertimbangkan tak? Rolling Eyes

nak gi family day pon tunggu ari gaji.. ada hati nak main up2 1k plak Suspect

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by Apai on Tue 7 Jun - 13:56

adambikers wrote:
Apai wrote:Aku up sikit jadi 41k...dipertimbangkan tak? Rolling Eyes

nak gi family day pon tunggu ari gaji.. ada hati nak main up2 1k plak Suspect

pedih siot!...teros kena pancung ngan rider moto tonggek! Embarassed

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by jimf on Tue 7 Jun - 13:57

Apai wrote:Aku up sikit jadi 41k...dipertimbangkan tak? Rolling Eyes

jgn harap laaa apai..
kalu aku bundle gpz5+gpz6+expai aku pun, baru dapat tank+tayar belakang aje....sedih ooooo... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by Apai on Tue 7 Jun - 13:59

jimf wrote:
Apai wrote:Aku up sikit jadi 41k...dipertimbangkan tak? Rolling Eyes

jgn harap laaa apai..
kalu aku bundle gpz5+gpz6+expai aku pun, baru dapat tank+tayar belakang aje....sedih ooooo... Sad

jom arr kite kongsi...gpz5+gpz6+expai+tupaio+suziku kena smash...kalau tak cukup kite ajak pak dinz join share.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by adambikers on Tue 7 Jun - 13:59

Apai wrote:
adambikers wrote:
Apai wrote:Aku up sikit jadi 41k...dipertimbangkan tak? Rolling Eyes

nak gi family day pon tunggu ari gaji.. ada hati nak main up2 1k plak Suspect

pedih siot!...teros kena pancung ngan rider moto tonggek! Embarassed

Razz Razz

sapa suh main pancong2 dulu...

Razz Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by jimf on Tue 7 Jun - 14:01

Apai wrote:
jimf wrote:
Apai wrote:Aku up sikit jadi 41k...dipertimbangkan tak? Rolling Eyes

jgn harap laaa apai..
kalu aku bundle gpz5+gpz6+expai aku pun, baru dapat tank+tayar belakang aje....sedih ooooo... Sad

jom arr kite kongsi...gpz5+gpz6+expai+tupaio+suziku kena smash...kalau tak cukup kite ajak pak dinz join share.... Laughing

jgn lupa ajak matzzr...dia ada byk moto tender... cukup laa utk cover tayar depan... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by ariff908 on Tue 7 Jun - 14:04

ni ape daa?nak beli ke tak nak?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by jimf on Tue 7 Jun - 14:09

apai... arip marah ko tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by Apai on Tue 7 Jun - 14:11

jimf wrote:apai... arip marah ko tu...

Maaf ye Mat Arip....(semua ni Jimf punya pasal)....larikkkk!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by mat zzr on Tue 7 Jun - 14:25

kalau sebut pasal motor tender...mesti nama aku naik....kalau combine dgn semua motor yg aku ada....nak beli waterpump Z750 pun belum tentu dapat..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by jimf on Tue 7 Jun - 14:43

takpe laaa tu... at least ko ada identiti...
aku pun identiti...sebut aje reput, naik laa nama aku....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by mat zzr on Tue 7 Jun - 14:45

motor aku pun reput jugak...dah nak masuk 17 tahun tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by Amm on Tue 7 Jun - 15:43

mat zzr wrote:motor aku pun reput jugak...dah nak masuk 17 tahun tu...

Redzman,mat zzr kutuk ko....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by mat zzr on Tue 7 Jun - 16:08

Amm wrote:
mat zzr wrote:motor aku pun reput jugak...dah nak masuk 17 tahun tu...

Redzman,mat zzr kutuk ko....

perangai si redzman tu mmg mcm gampang sejak dari MBC dan RMC lagi....pastu dia bawak plak perangai ke sini...ko bako ajer dia tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by Amm on Tue 7 Jun - 16:11

mat zzr,ko kenei ke redzman tu.........bujang lagi kan5

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by mat zzr on Tue 7 Jun - 16:14

Amm wrote:mat zzr,ko kenei ke redzman tu.........bujang lagi kan

ater...mane ade teman kenei dia...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by ziex69 on Tue 7 Jun - 17:07

matzzr ni yang macam awie tu ker? atau awie ni yang macam redzman? scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by Apai on Tue 7 Jun - 17:28

woi....nak beli ke tak moto Z750 nih....(arip soh sound)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by Amm on Tue 7 Jun - 18:02

Apai wrote:woi....nak beli ke tak moto Z750 nih....(arip soh sound)

cadang nak le beli,tapi x mampu la pulok......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by mat zzr on Tue 7 Jun - 19:36

Apai wrote:woi....nak beli ke tak moto Z750 nih....(arip soh sound)

aiiittt...bukan arip yg sound ko ke apai?.....ni dah diluar konteks dah ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by ziex69 on Tue 7 Jun - 19:50

[quote="mat zzr"]
Apai wrote:ni dah diluar konteks dah ni...

luar konteks tu sama macam luar tabie ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by Apai on Wed 8 Jun - 9:04

[quote="ziex69"]
mat zzr wrote:
Apai wrote:ni dah diluar konteks dah ni...

luar konteks tu sama macam luar tabie ke?

Tak sama...luar konteks sama macam konteks lens.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by kudud on Wed 8 Jun - 9:57

ooo, ingatkn lost contek Razz (ni uncle apai yg suh ckp Laughing )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 8 Jun - 11:27

kudud wrote:ooo, ingatkn lost contek Razz (ni uncle apai yg suh ckp Laughing )

la.. mati-2 aku ingat luar konteks sama macam pamper wanita Kotex tu... Scha al yahya yg jadi cover model..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by kamalia on Thu 9 Jun - 0:10

kome bertige' aje ke yg nyembang kat sini ???

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Z750 2010 FOR SALE

Post by Sponsored content Today at 20:33


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum