Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

View previous topic View next topic Go down

Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by yusz@jbl on Fri 20 May - 17:28

Assalamualaikum...

Pada setiap minggu, saya ke PD dari KL sengsorang layanzzz...

dengan ini nak ajakl sapa2 yg gatai pungkok untuk short ride, leh join saya every weekend...

Route : KL/Shah Alam - Puchong - Putrajaya - Sepang/nilai/esktek - Lukut - Pantai BT 4 PD - KL via highway (lepas2 pasar malam tu laaa....)


Jumpa TTS Mlm ni, Insyaallah...


Wassaalamu...




lol! lol! lol!

yusz@jbl

Posts : 113
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by faizal_bulat on Fri 20 May - 17:41

so maknanye ride ni stiap minggu ler? hehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by furqaan on Sat 21 May - 21:21

yusz@jbl wrote:Assalamualaikum...

Pada setiap minggu, saya ke PD dari KL sengsorang layanzzz...

dengan ini nak ajakl sapa2 yg gatai pungkok untuk short ride, leh join saya every weekend...

Route : KL/Shah Alam - Puchong - Putrajaya - Sepang/nilai/esktek - Lukut - Pantai BT 4 PD - KL via highway (lepas2 pasar malam tu laaa....)


Jumpa TTS Mlm ni, Insyaallah...


Wassaalamu...






lol! lol! lol!



bila lak nak balik ipoh .... tts kat medan gopeng

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by jimf on Wed 8 Jun - 14:51

eh...pasal pe takde org borak kat sini ek?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 14:56

pasal takde org nak ride ke Pot Diksen...dekat sgt..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by Apai on Wed 8 Jun - 14:58

mat zzr wrote:pasal takde org nak ride ke Pot Diksen...dekat sgt..

Cuba tanya Pot....mungkin dia berminat....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 15:05

Apai wrote:
mat zzr wrote:pasal takde org nak ride ke Pot Diksen...dekat sgt..

Cuba tanya Pot....mungkin dia berminat....

pot suka naik kemeren saje lah dgn FZi dia...katanya boleh ambik koner cecah side mirror...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by jimf on Wed 8 Jun - 15:13

pot pernah naik kameron dgn FZi ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 15:23

jimf wrote:pot pernah naik kameron dgn FZi ke?

belum lagi...itu yg dia gian nak panjat kemeren dgn fraser tu...dgn LC dia pun dah mencicit mcm toyol perginya layan koner tapah - kemeren......kalau dgn FZi...mmg lupa diri lah potz tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by Apai on Wed 8 Jun - 15:26

baru aku tau Toyol tu rupa2nya pot.... scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by jimf on Wed 8 Jun - 15:26

mat zzr wrote:
jimf wrote:pot pernah naik kameron dgn FZi ke?

belum lagi...itu yg dia gian nak panjat kemeren dgn fraser tu...dgn LC dia pun dah mencicit mcm toyol perginya layan koner tapah - kemeren......kalau dgn FZi...mmg lupa diri lah potz tu...

kita pujuk dia laaa suruh pasang kotak hitam kat blkg FZi tu...
kompom leh slowwwww sikit... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 15:26

Apai wrote:baru aku tau Toyol tu rupa2nya pot.... scratch

ajis pun pandai jadi toyol gak....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by Apai on Wed 8 Jun - 15:30

mat zzr wrote:
Apai wrote:baru aku tau Toyol tu rupa2nya pot.... scratch

ajis pun pandai jadi toyol gak....

Aku nak apply jadi Toyol leh ker?

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by jimf on Wed 8 Jun - 15:30

kamal lagi terror.. hantu raya lg tu..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 15:31

dlm porem ni kita bertiga jer ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 15:32

Apai wrote:
mat zzr wrote:
Apai wrote:baru aku tau Toyol tu rupa2nya pot.... scratch

ajis pun pandai jadi toyol gak....

Aku nak apply jadi Toyol leh ker?

ko boleh apply jadi hantu lidi...job vacancy utk toyol dah full....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by Apai on Wed 8 Jun - 15:33

jimf wrote:kamal lagi terror.. hantu raya lg tu..

Mak aku kata masa posa hantu kena rantai...bila raya je derang lepas balik..tu ke yg kata hantu raya... scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by jimf on Wed 8 Jun - 15:34

Apai wrote:
jimf wrote:kamal lagi terror.. hantu raya lg tu..

Mak aku kata masa posa hantu kena rantai...bila raya je derang lepas balik..tu ke yg kata hantu raya... scratch

yeee kee?? patut laaa kamal x posa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 15:35

la...kamal rupanya hantu raya...tapi apsal dia nampak alim dan warak mcm imam muda?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by jimf on Wed 8 Jun - 15:37

mat zzr wrote:la...kamal rupanya hantu raya...tapi apsal dia nampak alim dan warak mcm imam muda?...

hantu raya kan pandai menyamar...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by Apai on Wed 8 Jun - 15:38

mat zzr wrote:la...kamal rupanya hantu raya...tapi apsal dia nampak alim dan warak mcm imam muda?...

kalau nampak macam hantu raya macamana nak buat keja...... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by mat zzr on Wed 8 Jun - 15:39

kamal...sila kompomkan diri anda..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by Amm on Wed 8 Jun - 22:56

Ok......kompom...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by kamalia on Thu 9 Jun - 0:02

cheers

kat sini rupanya puaka2 ni kotok aku..
jahanam ..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride To Port Dickson (Weekend ONLY)

Post by Sponsored content Today at 11:00


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum