Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by faizal_bulat on Mon 28 Mar - 12:26

ZAM@GHIMEH wrote:
ni_juan82 wrote:beza kite ngan mat rempit ni...kalo jatuh mat rempit biase nye boleh bangun cepat...tapi kite kalo jatuh mesti lambat bangun sbb kene hempap moto...kene tunggu bantuan...kekek

tak kesah la mat rempit ke, mat zzr ke atau sume mat yg ade ..semua kene extra hati2 bile menunggang...

make love, no war...

satu lagi mat rempit selalunya ada minah rempit pilliion kek belakang... tapi kito takdo sapo teringin nak jadi pillion , wife sendiri pun pikir tiga pat kali sbb takut motor asyik breakdown ajer...rectifier terbakor la...motor kencing berdiri la...

ni nasihat ke kotok?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Dinz on Mon 28 Mar - 12:34

mat zzr wrote:
Dinz wrote:Takziah untuk keluarga arwah Shuami Ismail.

Semestinya dan selalunya kita akan berhati-hati bila diatas kenderaan, tapi sedetik kesilapan atau kealpaan kita atau org lain.....ianya akan jadi kenangan dan sejarah. Ini semua ketentuan Ilahi



pok dinz pun bawak lah hati hati motor baru tu...dah tukar ke minyak enjin?...untuk motor baru...lepas 1st 1000km kena tukar minya engine..

Banyak la moto baru.......Aku nak trade in kat kedai Ah Zam Moto pun dia tak layan... Smile

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by mat zzr on Mon 28 Mar - 12:36

sebab ah zam motor punya zzr5 pun belum terjual lagi...kalau dah terjual boleh lah lego kat ah zam motor rm9k...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Mon 28 Mar - 12:39

Dinz wrote:
mat zzr wrote:
Dinz wrote:Takziah untuk keluarga arwah Shuami Ismail.

Semestinya dan selalunya kita akan berhati-hati bila diatas kenderaan, tapi sedetik kesilapan atau kealpaan kita atau org lain.....ianya akan jadi kenangan dan sejarah. Ini semua ketentuan Ilahi



pok dinz pun bawak lah hati hati motor baru tu...dah tukar ke minyak enjin?...untuk motor baru...lepas 1st 1000km kena tukar minya engine..

Banyak la moto baru.......Aku nak trade in kat kedai Ah Zam Moto pun dia tak layan... Smile

ooo ya ka... manyak soli la....itu jual motor saja kita takbley angkat la encek...sbb kita banyak lagi motor balu new stock coming in... klu trade in bole la...saya ada sebiji moto chanteek punya... simpan sana stor....mau 17K kasi angkat la.... nanti teled in sama lu punya motor.... tambah sikit wang la..amacam..mau ka?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by jefnoka1 on Mon 28 Mar - 12:42

salam takziah...

kpd zzrianz yang dikasihi... safe ride...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by jimf on Mon 28 Mar - 12:48

jefnoka1 wrote:salam takziah...

kpd zzrianz yang dikasihi... safe ride...

bang long...miss u...muaahhhhh.... I love you

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Mon 28 Mar - 12:52

jimf wrote:
jefnoka1 wrote:salam takziah...

kpd zzrianz yang dikasihi... safe ride...

bang long...miss u...muaahhhhh.... I love you
,

Jimf klu miss, apa lagi.. mlm ni boleh open table... sempena jejak kasih dengan bang long...den boleh juin... lagipun tts lepas den tak menghaso lagi duit bonus kumpulan Axiata nih....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by kamalia on Mon 28 Mar - 12:54

mlm ni aku free la, tatau nak buat apa la.
ingat nak pegi makan free lah..

Very Happy

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by jimf on Mon 28 Mar - 12:55

ZAM@GHIMEH wrote:
Jimf klu miss, apa lagi.. mlm ni boleh open table... sempena jejak kasih dengan bang long...den boleh juin... lagipun tts lepas den tak menghaso lagi duit bonus kumpulan Axiata nih....

kakakaaka....
bonus sekali..
open table pun sekali laaa bang...
unless ada anak ikan urut bulu dada leh laaa 2 kali... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by mat zzr on Mon 28 Mar - 12:57

ZAM@GHIMEH wrote:
jimf wrote:
jefnoka1 wrote:salam takziah...

kpd zzrianz yang dikasihi... safe ride...

bang long...miss u...muaahhhhh.... I love you
,

Jimf klu miss, apa lagi.. mlm ni boleh open table... sempena jejak kasih dengan bang long...den boleh juin... lagipun tts lepas den tak menghaso lagi duit bonus kumpulan Axiata nih....

patut lah kat kedai MOK ....ZRX 1200 tu dah boh tanda 'SOLD'...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Mon 28 Mar - 12:58

kamalia wrote:mlm ni aku free la, tatau nak buat apa la.
ingat nak pegi makan free lah..

Very Happy

buat la tatau....errk mal makan free kek mano? Den pun free gak malam nih... zahir dan batin...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Mon 28 Mar - 13:00

jimf wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:
Jimf klu miss, apa lagi.. mlm ni boleh open table... sempena jejak kasih dengan bang long...den boleh juin... lagipun tts lepas den tak menghaso lagi duit bonus kumpulan Axiata nih....

kakakaaka....
bonus sekali..
open table pun sekali laaa bang...
unless ada anak ikan urut bulu dada leh laaa 2 kali... Razz

Jimf den klu anak ikan takdak la.. tapi klu anak lintah isap buah dada ada la...kasik buang itu toksik dlm badan....mau ka?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by ziex69 on Mon 28 Mar - 13:11

Ada projek baru nih, jom klik [You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by ziex69 on Mon 28 Mar - 13:16; edited 2 times in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by mat zzr on Mon 28 Mar - 13:14

ziex69 wrote:Ada projek baru nih, jom klik >>> [You must be registered and logged in to see this link.]


projek baik punya...tapi kat situ takbley borak..nanti admin ghairah marah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by adambikers on Mon 28 Mar - 13:55

jom keje..

hiyarkhhhhh..


errr, nnt bulan 4 celcom ujan lagi.. kali ni mmg lebat punya.. jual saham!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Dinz on Mon 28 Mar - 15:03

ZAM@GHIMEH wrote:
ooo ya ka... manyak soli la....itu jual motor saja kita takbley angkat la encek...sbb kita banyak lagi motor balu new stock coming in... klu trade in bole la...saya ada sebiji moto chanteek punya... simpan sana stor....mau 17K kasi angkat la.... nanti teled in sama lu punya motor.... tambah sikit wang la..amacam..mau ka?

Baru repair mono RM100, dari RM14K jadi 17K...... Cekik darah betul...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by nawza on Mon 28 Mar - 15:05

adambikers wrote:jom keje..

hiyarkhhhhh..


errr, nnt bulan 4 celcom ujan lagi.. kali ni mmg lebat punya.. jual saham!!

perghhh.....meleleh air hidunggg.... affraid

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Mon 28 Mar - 15:10

Dinz wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:
ooo ya ka... manyak soli la....itu jual motor saja kita takbley angkat la encek...sbb kita banyak lagi motor balu new stock coming in... klu trade in bole la...saya ada sebiji moto chanteek punya... simpan sana stor....mau 17K kasi angkat la.... nanti teled in sama lu punya motor.... tambah sikit wang la..amacam..mau ka?

Baru repair mono RM100, dari RM14K jadi 17K...... Cekik darah betul...

Haiya Blo....meneaga musti mau untung punya... saya pun mau cepat naik aji maa...kasi minta ampun sama tuhan... manyak dosa tipu itu olang ilan.... kasi taubat satu kali....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Raziskov on Mon 28 Mar - 15:12

eerr..en.ah zam ni dah sunat ke belom?
dukun ann tanya...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Mon 28 Mar - 15:16

Raziskov wrote:eerr..en.ah zam ni dah sunat ke belom?
dukun ann tanya...Razz

sekian

mai tengok sendiri la...open for ppublic view..... from monday to friday... office hour only...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by syd on Mon 28 Mar - 15:21

jimf wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:
Jimf klu miss, apa lagi.. mlm ni boleh open table... sempena jejak kasih dengan bang long...den boleh juin... lagipun tts lepas den tak menghaso lagi duit bonus kumpulan Axiata nih....

kakakaaka....
bonus sekali..
open table pun sekali laaa bang...
unless ada anak ikan urut bulu dada leh laaa 2 kali... Razz

Aik bang Jimf, bulu dada dah terbako pun nak mintak urut lagi ke Razz

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Mon 28 Mar - 15:24

bulu dado dah licin terbako, mudah sket nak urut... silap-2 mau tergelicir urut kat tempat lain...kekekekekek

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by syd on Mon 28 Mar - 15:37

x sempat kot nak tergelincir kat tempat lain, dah tersangkut tang perut. urut perut je laaa hehehee...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by jimf on Mon 28 Mar - 15:48

syd wrote:x sempat kot nak tergelincir kat tempat lain, dah tersangkut tang perut. urut perut je laaa hehehee...

elllooooo...dada bidang tau.. takkan ngelongsor smpi perut punya...
(tapi tak laa se "bidang' cam ajis... Razz )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by ziex69 on Mon 28 Mar - 15:54

Ada projek baru nih, jom klik [You must be registered and logged in to see this link.]

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Sponsored content Today at 10:58


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum