Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by nawza on Wed 29 Dec - 15:02

Bongxz wrote:Mcm tu rupanya tenukz mengawan ye.......
Ok mat, kalau takde kenduri aku memang nak join......... ikut jalan dalam ye........


Twisted Evil ... Twisted Evil ... cheers

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by kamalia on Wed 29 Dec - 15:12

mlm ni nengok bola kat gelora bongx hartamas jum.
tkpun, kat de pon bes..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Raziskov on Wed 29 Dec - 15:17

chara gak kat DE tu...
kalau tak hujannnn laaaaaaa....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by nawza on Wed 29 Dec - 15:33

kamalia wrote:mlm ni nengok bola kat gelora bongx hartamas jum.
tkpun, kat de pon bes..

hartamas...perghh best layan kat situ....betik besauu dan segau..megauuu.... Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by gilababan on Wed 29 Dec - 15:47

Salam ptg.. Timo kasih wat semo yg membantu n cubo membantu. Keikhlasan korang Allah jo la mampu membalas..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Wan@Blakepare on Wed 29 Dec - 15:48

Salam.....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Amm on Wed 29 Dec - 15:49

kamalia wrote:mlm ni nengok bola kat gelora bongx hartamas jum.
tkpun, kat de pon bes..

Patut la kepanasan......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Wan@Blakepare on Wed 29 Dec - 15:59

Jom tengok kat DE

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Wan@Blakepare on Wed 29 Dec - 16:20

Ni yg aku malas nak masuk ni,asal aku masuk je korang keluar,asal aku keluar je korang masuk.Asal masuk korang je,keluar aku jer.....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by mat zzr on Wed 29 Dec - 16:27

hari ni kurang aktif lah blakepare...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Wan@Blakepare on Wed 29 Dec - 16:35

Ye la mat,dirang ni asal sejuk je terus kecut...

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Wan@Blakepare on Wed 29 Dec - 16:38

Chi na li???..........wo chau chienn...

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by ariff908 on Wed 29 Dec - 16:52

mmg sejuk pong!

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Bongxz on Wed 29 Dec - 17:09

Oit, hujan dah lebat nih......... tak sabar nak balik layan bola.........
Hujan2 ni memang best layan bola..........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by kudud on Wed 29 Dec - 17:28

kawan2, ni forum baru ea?

[You must be registered and logged in to see this link.]

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by ManCaL on Wed 29 Dec - 17:32

Salam petang yg boroi..


ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by nawza on Wed 29 Dec - 17:34

Bongxz wrote:Oit, hujan dah lebat nih......... tak sabar nak balik layan bola.........
Hujan2 ni memang best layan bola..........

bong nak balik mane...? balik indon ker...ghasenya stadium dah penuhhh..haa...haaa...! Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Raziskov on Wed 29 Dec - 17:35

kudud wrote:kawan2, ni forum baru ea?

[You must be registered and logged in to see this link.]

forum mat salleh ni dud..
bukan forum salleh tauuuu..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by nawza on Wed 29 Dec - 17:36

kudud wrote:kawan2, ni forum baru ea?

[You must be registered and logged in to see this link.]

tue ko kena tanye matzzr ...kawan baik dia ghasenya..... Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Bongxz on Wed 29 Dec - 17:40

nawza wrote:
Bongxz wrote:Oit, hujan dah lebat nih......... tak sabar nak balik layan bola.........
Hujan2 ni memang best layan bola..........

bong nak balik mane...? balik indon ker...ghasenya stadium dah penuhhh..haa...haaa...! Twisted Evil

Sempena perlawanan akhir ni, kena lawan indon jugak la..... tgk la lain kali kalau jumpa korea plak, nak kena minta tolong ajis la cari lawan yg sesuai....

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by nawza on Wed 29 Dec - 17:52

Bongxz wrote:
nawza wrote:
Bongxz wrote:Oit, hujan dah lebat nih......... tak sabar nak balik layan bola.........
Hujan2 ni memang best layan bola..........

bong nak balik mane...? balik indon ker...ghasenya stadium dah penuhhh..haa...haaa...! Twisted Evil

Sempena perlawanan akhir ni, kena lawan indon jugak la..... tgk la lain kali kalau jumpa korea plak, nak kena minta tolong ajis la cari lawan yg sesuai....

jgn lupa goyang gerudi....
gelek smpai pagiiiii....
sambil makan kuaci...
lagi layan sambil tgok tv.....
tau..tauu..arghh abanggg dahh x nakk lagi......haa..haaa....! Twisted Evil Twisted Evil .. Twisted Evil ...

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Guest on Wed 29 Dec - 18:09

AGAK - AGAK..skrg ni ekonomi yang kurang baik ko atau moto den yg dah tak sior oghang nak boli sampai den nak jual 15K pun takdok org nak boli lagi....hish.. payah bebenor nak jual moto skrg nih...klu ceni, tak jadik arr nak bukak kedai moto...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Bongxz on Wed 29 Dec - 18:20

Sabar la Ghimeh, lebih kurang je nasib ko dgn tuan motor yg hang nak beli tu........ hehehehehehe

Aku rasa la........ hang tgu motor hang letgo baru nak angkat motor dia, dia pulak tgu motor dia letgo baru nak beli moto aku, aku pulak tgu motor aku letgo dulu baru boleh beli motor hang.......... cammana.......

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by jipjo71 on Wed 29 Dec - 18:26

jom tengok bola kat de...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Apai on Wed 29 Dec - 18:28

ZAM@GHIMEH wrote:AGAK - AGAK..skrg ni ekonomi yang kurang baik ko atau moto den yg dah tak sior oghang nak boli sampai den nak jual 15K pun takdok org nak boli lagi....hish.. payah bebenor nak jual moto skrg nih...klu ceni, tak jadik arr nak bukak kedai moto...

Skang ni ekonomi camtulah gak!....tapi rega brg2 dah ada yang naik...derang tentu rase tertekan sebab gaji tak naik2....hendak tak dak kena berbelanja dgn lebih berhati2....derang cuba membeli mengikut keperluan bukannya mengikut kemahuan...bila ekonomi makin bagus nanti baru orang nak beli yang ikut kemahuan.....

motor besar ni rasenya tak ramai yang nak beli sebab keperluan tak ada ....rata2 yang beli pun sebab minat.....kalau nak buat g keja pakai motor kapchai lagi mudah dgn mentenen yang lebih rendah (macam akulah....pergi keja pakai kapchai je)




Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 60 - Musim habis duit (24 Dis 2010)

Post by Sponsored content Today at 14:04


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum