Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by hi-wayMAN on Fri 19 Nov - 10:58

salam jemaat...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by kudud on Fri 19 Nov - 11:03

ceria2 semua pagi ni, bagus!!! flower bagus untuk diri anda.. rabbit

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by eddy_Gpang on Fri 19 Nov - 11:06

salam pagi jemaat,

nak tanya soklan serius. kalu nak beli paddock stand, elok yg ada roda ke yang takde roda? den takut kalu ada roda kang bergolek plak jatuh motor atas budak2 bilo diorg panjat atas mtr. harap dapat bantu, sila beri tunjuk ajar.

tenkiu

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by hi-wayMAN on Fri 19 Nov - 11:08

[You must be registered and logged in to see this link.]


ishhhh....sexy nyerrrr.....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Fri 19 Nov - 11:12

mat zzr wrote:aku dah nak gerak ke KL....segala ilmu aku dapat dari dark knight semasa ride gunung rapat -KL akan aku praktikkan...

ciittt...ilmu apo yg ekau dapek ni?? setau den sepanjang ride eden korek bontot ajo... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by fie on Fri 19 Nov - 11:13

salam pagi..
en ajiz xde tts ke malam nie...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Fri 19 Nov - 11:13

nawza wrote:~ jimf...tanyo skit..nur ilyana ezura sihat ko...nanti krim salam dio yo.... Wink .... Twisted Evil

citttt lagi sorang... namo sebiji dalam ic ni..
ado simpan copy ko? kang den buek aduan kat persatuan pengguno baru tau...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by kudud on Fri 19 Nov - 11:14

hi-wayMAN wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] GSXR 750 Model K3-7728379.htm


ishhhh....sexy nyerrrr.....

ingatkan faizal tahir punyoo.. apalagis mr.hiwayman.. xtergugat ke tgk adam hupgrade,hihi..

p/s:ade ke tts mlm ni yer..

i xpandai la pkai paddock, besa freestyle jaa, tggu otai lain jwp yer jocolor

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Fri 19 Nov - 11:16

eddy_Gpang wrote:salam pagi jemaat,

nak tanya soklan serius. kalu nak beli paddock stand, elok yg ada roda ke yang takde roda? den takut kalu ada roda kang bergolek plak jatuh motor atas budak2 bilo diorg panjat atas mtr. harap dapat bantu, sila beri tunjuk ajar.

tenkiu

ostrich pun nak pakai paddock stand ko? hebat kawan den sorang ni...
bondo tu xkan tergolek kalu ditarik.. sama cam jek keto tu..
tp kalu dah banyak duit lobih tu bole laaa belikan den raincoat.. Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by fie on Fri 19 Nov - 11:24

rasanya paddock stand yg ade roda tu xjatuh klu xditarik atau diangkat pemegangnya....
yg xde roda ni susah sikit nak stand sorang2...xtau la yg lain klu ader skill yg best..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Fri 19 Nov - 11:38

info from SBM

good news!!! our sale extended sampai 24hb. November!!! sapa2 yg beli motor during carnival nie smp 24hb haribulan will stand a chance to win Honda ST1300 bernilai RM112,000. 00!!! Jgn lepaskan peluang keemasan ini!!! lawat kami di SBM MOTORSPORT SDN BHDNo 27 & 29Jalan Kampung PandanKuala LumpurCall 0122153151

soo.. sapa2 tu tolonnnggg laa pegi beli moto kat SBM ni...psl aku nk hadiah ST1300... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by xxx on Fri 19 Nov - 11:40

salam smua....

ada tts ke mlm ni??

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Fri 19 Nov - 11:42

adoii..kalu laaaa betul harga tu... mau makcik gi pasar beli petai pun naik GTR..
x habis2 nak menipu diaorg ni...

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Fri 19 Nov - 11:47

calling2 ajis...
pe lagosss... angkat laaa

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by nawza on Fri 19 Nov - 11:57

jimf wrote:
nawza wrote:~ jimf...tanyo skit..nur ilyana ezura sihat ko...nanti krim salam dio yo.... Wink .... Twisted Evil

citttt lagi sorang... namo sebiji dalam ic ni..
ado simpan copy ko? kang den buek aduan kat persatuan pengguno baru tau...

ekau kona ko...?? Laughing ...klau kona alhamdulillah..sonang skit den nak masuk merisik...hee..hee.... Twisted Evil

(den sajo belek buku konvo..skali terjumpe...namo tue...cantek plak ghaso ehh namo tue...hee..hee..jgn maraaaahhh yer paaakkk...)

Laughing Laughing cheers

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Amm on Fri 19 Nov - 11:57

Dalam ZZrianz pun ada mudah.com juga yekk...mesti banyak persen masyukkk tu... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Apai on Fri 19 Nov - 11:57

xxx wrote:salam smua....

ada tts ke mlm ni??

Salam Sumer!....Aaaik! pagi2 dah tanya pasal TTS?....ni mesti dah boring kat umah!..Apa kata utk menghilang rase bosan tu...ko pergi barai motor lepas barai pasang balik!....Sekurang2nya ko paham ttg motor ko! Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by nawza on Fri 19 Nov - 12:00

hi-wayMAN wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]


ishhhh....sexy nyerrrr.....


huh..huh...dah bleh tue datok panglima....! tuan hamba mmg secocok dgn kuda tue...TAHNIAH laaa...nanti bleh geder2 ngan dewataraya.... Laughing

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by eddy_Gpang on Fri 19 Nov - 12:12

jimf wrote:
ostrich pun nak pakai paddock stand ko? hebat kawan den sorang ni...
bondo tu xkan tergolek kalu ditarik.. sama cam jek keto tu..
tp kalu dah banyak duit lobih tu bole laaa belikan den raincoat.. Very Happy

abih nak seperay rantai kena la angkat motor tu... nak beli dabel stan tak mampu.
mmg aku nak beli raincoat ni YB, aku amik baju, seluar aku bg kat ko...time ujan bukak baju kasi masuk dlm seluar

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by xxx on Fri 19 Nov - 12:13

Apai wrote:
xxx wrote:salam smua....

ada tts ke mlm ni??

Salam Sumer!....Aaaik! pagi2 dah tanya pasal TTS?....ni mesti dah boring kat umah!..Apa kata utk menghilang rase bosan tu...ko pergi barai motor lepas barai pasang balik!....Sekurang2nya ko paham ttg motor ko! Very Happy

boring tahap gaban dah ni...
nak buka pasang blik??
hahahahaha...
xpe lah apai..aku dah taw dah...hehehehe..tgk video ajer.. Laughing

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Vistana1 on Fri 19 Nov - 12:14

fie wrote:rasanya paddock stand yg ade roda tu xjatuh klu xditarik atau diangkat pemegangnya....
yg xde roda ni susah sikit nak stand sorang2...xtau la yg lain klu ader skill yg best..

Kat rumah ada satu paddock stand untuk ZXR 250. X pasti ZZR boleh pakai ke idak. Ada roda. Tak pakai pun. Sapa2 yang duduk kat utara ni mai laa rumah ambik. Simpan luar buat nyemak je.

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by eddy_Gpang on Fri 19 Nov - 12:19

Vistana1 wrote:
Kat rumah ada satu paddock stand untuk ZXR 250. X pasti ZZR boleh pakai ke idak. Ada roda. Tak pakai pun. Sapa2 yang duduk kat utara ni mai laa rumah ambik. Simpan luar buat nyemak je.

bersis blh masuk tak vis??? nanti ko nak gi BBN lagi kasi bawak, aku belanja bilik kecik kekekeke

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by eddy_Gpang on Fri 19 Nov - 12:21

[You must be registered and logged in to see this link.]

mengancam gak design cbr250 ni ek...

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by kudud on Fri 19 Nov - 12:23

Vistana1 wrote:

Kat rumah ada satu paddock stand untuk ZXR 250. X pasti ZZR boleh pakai ke idak. Ada roda. Tak pakai pun. Sapa2 yang duduk kat utara ni mai laa rumah ambik. Simpan luar buat nyemak je.

psaipa x bg ja kat manJER msa dia amik muto aritu lol! pree gift maa

ade sesapa tau info psl muto ni dak? ORION nama diberi

[You must be registered and logged in to see this image.]

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Vistana1 on Fri 19 Nov - 12:27

kudud wrote:
Vistana1 wrote:

Kat rumah ada satu paddock stand untuk ZXR 250. X pasti ZZR boleh pakai ke idak. Ada roda. Tak pakai pun. Sapa2 yang duduk kat utara ni mai laa rumah ambik. Simpan luar buat nyemak je.

psaipa x bg ja kat manJER msa dia amik muto aritu lol! pree gift maa

ade sesapa tau info psl muto ni dak? ORION nama diberi

[You must be registered and logged in to see this image.]

Camna nak bawak...beg tak muat

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Sponsored content Today at 11:59


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum