Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Mon 15 Nov - 16:23

kamal...ajis kalu berkemban camne? ikat kat tengkuk ke?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by fie on Mon 15 Nov - 16:28

salam kemban....
minggu nie tts kat nilai ke?....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Guest on Mon 15 Nov - 16:30

Jimf, ajis klu bekemban musti kat idung punya, tapi org tak pagge bekemban lagi dah, diorg pangge mask of zorro!...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Mon 15 Nov - 16:41

ZAM@GHIMEH wrote:Jimf, ajis klu bekemban musti kat idung punya, tapi org tak pagge bekemban lagi dah, diorg pangge mask of zorro!...

zorro pedang kontot.... naiyaaa oooo... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by kamalia on Mon 15 Nov - 16:44

jimf wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:Jimf, ajis klu bekemban musti kat idung punya, tapi org tak pagge bekemban lagi dah, diorg pangge mask of zorro!...

zorro pedang kontot.... naiyaaa oooo... Razz

dah la kuntut,
tumpul plak tu tongue

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Guest on Mon 15 Nov - 16:50

baekknyer pukul kawan sendiri... Ji dun worry, aku backing ko....hiyahhhhh..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Mon 15 Nov - 16:51

ZAM@GHIMEH wrote:baekknyer pukul kawan sendiri... Ji dun worry, aku backing ko....hiyahhhhh..

sejak bila ko jd geng hobbit ni?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jipjo71 on Mon 15 Nov - 16:57

x baik la korang ni....kang kena kentut kang!!

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Guest on Mon 15 Nov - 16:58

Aku la gundalf... pembela kaum hobbit..hehehhee ....ko tak tahu ker? ko jgn nak memain dgn hobbit nih.. dia ada cincin power woo...dia nyer sumpahan boleh jadi smigel...kekekekeke

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by kamalia on Mon 15 Nov - 16:58

jipjo71 wrote:x baik la korang ni....kang kena kentut kang!!

avatar tu mto ko ke jipjo?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Mon 15 Nov - 17:36

kamal... tolong buka lock ni....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by mat zzr on Mon 15 Nov - 17:38

hujan masih lebat di bukit jalil...tak boleh balik lagi..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by fie on Mon 15 Nov - 17:47

musin ujan yg sejuk

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by ziex69 on Mon 15 Nov - 17:54

[You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by ziex69 on Mon 15 Nov - 18:03; edited 1 time in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Bongxz on Mon 15 Nov - 17:57

Hujan lagi ko kat KESAS? Kat KL sentral dah beronti dah ni....
Nak g tukar lub oil kek Nilai la.......... Dgr cerita lub oil kat sana baik utk piston...........

Aiyark.............

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Mon 15 Nov - 17:58

Bongxz wrote:Hujan lagi ko kat KESAS? Kat KL sentral dah beronti dah ni....
Nak g tukar lub oil kek Nilai la.......... Dgr cerita lub oil kat sana baik utk piston...........

Aiyark.............

mentang2 la dah upgrade... nk tukar lub oil pun pegi jauh2...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by syd on Mon 15 Nov - 17:59

Musim ujan ni manyak nyamuk...geget sana...geget sinih...manyak gatal laaa. Razz

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by kamalia on Mon 15 Nov - 17:59

lube oil tu utk spark plug lah!
pomosyen limited edisen.

tak sabar nak tgu vistana blk dr china esok,
kena teman dia mkn mlm dpn allson nilai.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by adambikers on Mon 15 Nov - 18:04

duk tepi sume,

geng b fool tgh borak ooooo

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Mon 15 Nov - 18:04

syd wrote:Musim ujan ni manyak nyamuk...geget sana...geget sinih...manyak gatal laaa. Razz

nyamuk gigit simen tu pakai gerudi besi ke?... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Bongxz on Mon 15 Nov - 18:05

Aiyark, nak tukar lub oil kena petnah.........

Kamal, pomosen tu termasuk piston ring ko? apa model la piston ring tu ye?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by jimf on Mon 15 Nov - 18:06

kamalia wrote:lube oil tu utk spark plug lah!
pomosyen limited edisen.

tak sabar nak tgu vistana blk dr china esok,
kena teman dia mkn mlm dpn allson nilai.

teman dengor depan allson sremban lagi best..
lepas losyen leh mandi dlm tasik gi...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Bongxz on Mon 15 Nov - 18:13

Eleh korang ni........... orang dah cakap dah dulu, kat situ best.. korang tak caya..........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Guest on Mon 15 Nov - 18:18

ini pakej lube oil "you and me.... mix" ke - yg ni murah nih... RM5++ small room..tapi cepat sikit terpancut...sbb oilseal dah lama...kena tukau oil seal jugok ker...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Guest on Mon 15 Nov - 18:24

Bongx.. jom amjal kat Sooka Sentral...nak balas jasa ko belanje aku makan asam pedas smlm...tapi aku belanja kopi o kosong jer.. sbb aku bawak 5 hengget jer.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 54 - Jom ke TTS testis ZX6r...(12/11/10)

Post by Sponsored content Today at 20:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum