Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by kudud on Fri 12 Nov - 14:41

ZAM@GHIMEH wrote:Dud,,,jgn pecaya iklan tu ... prank punya... try call byk kali tak penah di angkat.. tak pun owner dah bunuh diri sebb tak pecaya dia jual murah terlampau.....

hahaha!!! kmungkinan la tu.. aniway timakasih la ats kprihatinan(betul ke eja ni, berbelit lidah eh) en.ghimeh..

JOM TTS beramai2 mlm ni, ade yg nak tayang muto baru scratch
pesanan kpd owner muto baru:isi minyak lebey skit yer, ramai yg rakus2, buahdada berketar2 nak cobatrytestis..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by Guest on Fri 12 Nov - 14:43

tak pernah buat, tapi penah kena... ko tanya kondisi moto tu ker atau moto aku... klu tanya moto aku, aku taknak jawap... ko jawap dulu aku punya soklan semalam... moto ko ok?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by jimf on Fri 12 Nov - 14:46

ZAM@GHIMEH wrote:tak pernah buat, tapi penah kena... ko tanya kondisi moto tu ker atau moto aku... klu tanya moto aku, aku taknak jawap... ko jawap dulu aku punya soklan semalam... moto ko ok?

aku pun taknak jawap...malehhh
ko poi tts tak mlm ni?
ada acara test moto baru mlm ni.. leh try smpi tg malim makan pau... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by kudud on Fri 12 Nov - 14:53

Raziskov wrote:dah 2 minggu den tak bawak motor ni..
nak poie bateri takdo duit...Sad
ngilu jor ghasoooo eeeeee....

sekian

abgngahajiss, kalo rendu nak bwk zzr250, kasitau la den, den poei amik kek umah mlm ni, kito poei samo2 nek muto den (ckup baik x ni Very Happy ) asalkn abg join mlm bersejarah ni..

sekian

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by kamalia on Fri 12 Nov - 14:54

tanak la aku pegi TTS mlm ni..
semua org nak testis moto aku.
tongue

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by Raziskov on Fri 12 Nov - 14:57

kudud wrote:

abgngahajiss, kalo rendu nak bwk zzr250, kasitau la den, den poei amik kek umah mlm ni, kito poei samo2 nek muto den (ckup baik x ni Very Happy ) asalkn abg join mlm bersejarah ni..

sekian

tetibo pulak si kudud ni jadik baek ni..
kompius den..ado udang disebalik batu ko? Suspect

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by jimf on Fri 12 Nov - 15:00

kamalia wrote:tanak la aku pegi TTS mlm ni..
semua org nak testis moto aku.
tongue

ok..eden pun maleh...
kito poi siyem ajo laaa mlm ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by kudud on Fri 12 Nov - 15:01

sobonar ea berpunco dr gamba avatar tu haa, tetiba trasa nak mendekatkn diri ngan abg.ajiss, da 2mlm air liur mleleh terkenang2 gamba tu.. drunken

erk,jgnla boco rasia kita mal!! uhk...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by kamalia on Fri 12 Nov - 15:05

jimf wrote:
kamalia wrote:tanak la aku pegi TTS mlm ni..
semua org nak testis moto aku.
tongue

ok..eden pun maleh...
kito poi siyem ajo laaa mlm ni...

jum,
KL - Bentong
3 jam dah sampai..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by jipjo71 on Fri 12 Nov - 15:06

bawak helmet la malam ni tts sebab nak test moto...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by kamalia on Fri 12 Nov - 15:12

jipjo71 wrote:bawak helmet la malam ni tts sebab nak test moto...

ye tak ya jugak tu jo..
nasib baik ko ingatkan..

Jimf,
mlm ni jgn lupa bwk hemlet!
Smile

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by jipjo71 on Fri 12 Nov - 15:16

kamalia wrote:
jipjo71 wrote:bawak helmet la malam ni tts sebab nak test moto...

ye tak ya jugak tu jo..
nasib baik ko ingatkan..

Jimf,
mlm ni jgn lupa bwk hemlet!
Smile

hemlet memeng selalu bawak....nak sarungkan kat mana jo x tau...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by jimf on Fri 12 Nov - 15:23

kamalia wrote:
jipjo71 wrote:bawak helmet la malam ni tts sebab nak test moto...

ye tak ya jugak tu jo..
nasib baik ko ingatkan..

Jimf,
mlm ni jgn lupa bwk hemlet!
Smile

ok..kompom
pakdin...jgn lupo poi NKS

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by kamalia on Fri 12 Nov - 15:27

Tok Mod!
cepat la bukak
Jipjo tak sabar nak testis hemlet ngan nam3nam

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by Raziskov on Fri 12 Nov - 15:29

Dahhhh....KUDUD suh pindah ni.....

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 53 - Ado amjal ke?? (8/11/2010)

Post by Sponsored content Today at 2:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum