Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by furqaan on Wed 27 Oct - 14:42

mat zzr wrote:apsal aku rasa sakit gigi bila baca porem ni?

Bang mat .. darah kluar kat idung tak ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by kamalia on Wed 27 Oct - 14:58

eddy_Gpang wrote:salam petang... segar mata bukak laman sesawang zzrianz ni bila tgk post sya

salam petang,
lu dah register laman sesawang lain ke?
kitorang tetap setia kat sini.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by syd on Wed 27 Oct - 14:59

furqaan wrote:Tak salahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

mike call david .. mike nak saiz apa nie ... adik ipar teman rasanyer sesaiz dgn mike ..jaket .. saiz kecik S kot .. dia beli kat mega fortune ..

jangan kate saiz, baju perang yang teman nak tu pun david tak jual....... What a Face What a Face What a Face

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by ziex69 on Wed 27 Oct - 15:13

syd wrote:
furqaan wrote:Tak salahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

mike call david .. mike nak saiz apa nie ... adik ipar teman rasanyer sesaiz dgn mike ..jaket .. saiz kecik S kot .. dia beli kat mega fortune ..

jangan kate saiz, baju perang yang teman nak tu pun david tak jual....... What a Face What a Face What a Face

rasanyer dorg jual tak ikut saiz S, M, L. diorg jual ikut saiz 34A/B/C, 36A/B/C je

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by hi-wayMAN on Wed 27 Oct - 15:15

ziex69 wrote:
syd wrote:
furqaan wrote:Tak salahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

mike call david .. mike nak saiz apa nie ... adik ipar teman rasanyer sesaiz dgn mike ..jaket .. saiz kecik S kot .. dia beli kat mega fortune ..

jangan kate saiz, baju perang yang teman nak tu pun david tak jual....... What a Face What a Face What a Face

rasanyer dorg jual tak ikut saiz S, M, L. diorg jual ikut saiz 34A/B/C, 36A/B/C je

perghhhh...terer gilers mr.potato nih...
saiz pada aku, S = sendat
M = muat
L = longgar

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by syd on Wed 27 Oct - 15:18

S= sayuup
M= Montok
L= Lomah Dado den nengok...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by syd on Wed 27 Oct - 15:21

ziex69 wrote:
syd wrote:
furqaan wrote:Tak salahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

mike call david .. mike nak saiz apa nie ... adik ipar teman rasanyer sesaiz dgn mike ..jaket .. saiz kecik S kot .. dia beli kat mega fortune ..

jangan kate saiz, baju perang yang teman nak tu pun david tak jual....... What a Face What a Face What a Face

rasanyer dorg jual tak ikut saiz S, M, L. diorg jual ikut saiz 34A/B/C, 36A/B/C je

x reti laaa tgok saiz camtu...Biasanya terus tekup jer.. rasa2 muat terus beli. saiz kdg2 tipu... What a Face

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by ziex69 on Wed 27 Oct - 15:24

syd wrote:
x reti laaa tgok saiz camtu...Biasanya terus tekup jer.. rasa2 muat terus beli. saiz kdg2 tipu... What a Face

nak tekup pun boleh jugak, tapi pastikan tekup ke dua-dua sekali, sebab takut kalo tak sama saiz je...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by Chef Bob on Wed 27 Oct - 15:24

kalau ada stok chef nak oder untuk wife khas untuk pakai malam jemaat.... Razz

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by ziex69 on Wed 27 Oct - 15:25

hi-wayMAN wrote:
perghhhh...terer gilers mr.potato nih...
saiz pada aku, S = sendat
M = muat
L = longgar

terer tu idakle seterer giler mak neng & kak amm, diorg bedua ni tgk je dah tau saiz.

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by mat zzr on Wed 27 Oct - 15:29

Sakit kepala plak aku baca porem harini...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by kamalia on Wed 27 Oct - 15:30

sila jangan mencerot..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by mat zzr on Wed 27 Oct - 15:30

furqaan wrote:
mat zzr wrote:apsal aku rasa sakit gigi bila baca porem ni?

Bang mat .. darah kluar kat idung tak ..

kuar kat telinga...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by ziex69 on Wed 27 Oct - 15:31

kamalia wrote:sila jangan mencerot..!!

duduk ateh kerusi camner nak sila? scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by mat zzr on Wed 27 Oct - 15:35

sila...silambam...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by Chef Bob on Wed 27 Oct - 15:39

ziex69 wrote:
kamalia wrote:sila jangan mencerot..!!

duduk ateh kerusi camner nak sila? scratch

tukar duduk atas meja.

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by syd on Wed 27 Oct - 15:40

kamalia wrote:sila jangan mencerot..!!

mana adaaaaa.... pirat

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by kudud on Wed 27 Oct - 16:12

org tunang hanya mampu berdiam sahja kot utk ketika saat ni..

(xtahan, asek nak p toilet ja baca text korg ni) drunken

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by kudud on Wed 27 Oct - 16:14

syd wrote:
kudud wrote:
Raziskov wrote:Hai Sid..
kim salam ngan Ony eekk...Very Happy

sekian

hep!hep! nak overtake nampak,bg la chance kat org muda, baru la padan muda dgn muda.. Razz

Tak pola dud..Bang Hajis tu kem salam jer. Niat murni..*uhuk!tersodak
ekau x nak kem salam ko kat Ony? Razz


syd wrote:Yer Kal, saya ni idakler lemah sangat. Klu tak, manakan dapat ku kelek 250 ke hulu ke hilir (sampai kaki cedera huhu).
Sya sensorang menyemak kat forum ni. x der geng. Loteh den meng-entertain abang2 beca kat sini.
Syd = Sid... mana dapat ID ni? pjg citer nyer. klu citer pun buat gelak u ols jer.
You can call me SYA...Syahidah ngeee..nice to meet u!

Thanks! I love you

kakak, citer lah!!! sini kan tread berkenalan, citer la.. da lama x gelak ni,at least blh hiburkan hati kami skit.. Smile

Dah..dah..tak payah! kang bernanah2 idung korang ari ni. Nanti bila sonang den cito kat forum borak...

ok, da pindah da kakak,meh la citer... Laughing
namo la kim salam jaa, xbopa nak rsa lah.. I love you

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by syd on Wed 27 Oct - 16:15

kudud wrote:org tunang hanya mampu berdiam sahja kot utk ketika saat ni..

(xtahan, asek nak p toilet ja baca text korg ni) drunken

awat gi toilet slalu? byk minum ayaq kaa? What a Face

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by syd on Wed 27 Oct - 16:16

kudud wrote:
syd wrote:
kudud wrote:
Raziskov wrote:Hai Sid..
kim salam ngan Ony eekk...Very Happy

sekian

hep!hep! nak overtake nampak,bg la chance kat org muda, baru la padan muda dgn muda.. Razz

Tak pola dud..Bang Hajis tu kem salam jer. Niat murni..*uhuk!tersodak
ekau x nak kem salam ko kat Ony? Razz


syd wrote:Yer Kal, saya ni idakler lemah sangat. Klu tak, manakan dapat ku kelek 250 ke hulu ke hilir (sampai kaki cedera huhu).
Sya sensorang menyemak kat forum ni. x der geng. Loteh den meng-entertain abang2 beca kat sini.
Syd = Sid... mana dapat ID ni? pjg citer nyer. klu citer pun buat gelak u ols jer.
You can call me SYA...Syahidah ngeee..nice to meet u!

Thanks! I love you

kakak, citer lah!!! sini kan tread berkenalan, citer la.. da lama x gelak ni,at least blh hiburkan hati kami skit.. Smile

Dah..dah..tak payah! kang bernanah2 idung korang ari ni. Nanti bila sonang den cito kat forum borak...

ok, da pindah da kakak,meh la citer... Laughing
namo la kim salam jaa, xbopa nak rsa lah.. I love you



Menci laa ko ni dud..siap kopipes quote..chett!
alaa x der pape laaa..
Gini kisahnyerr................. *to be continue What a Face hua hua!

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by kudud on Wed 27 Oct - 16:20

syd wrote:



Menci laa ko ni dud..siap kopipes quote..chett!
alaa x der pape laaa..
Gini kisahnyerr................. *to be continue


alaa,panjang sgt la citer tu, ringkas kan jd 500ayat pun jadik lah kak..nnti sy banjer air kalo akak citer Very Happy eh, blh eh.. buleh loorrrhh..

syd wrote:
kudud wrote:org tunang hanya mampu berdiam sahja kot utk ketika saat ni..

(xtahan, asek nak p toilet ja baca text korg ni) drunken

awat gi toilet slalu? byk minum ayaq kaa? What a Face

xtahab korg asek citer lucah jaa, da asik kena p toilet buang ingus, asek nak kuar jaa,yg peliknya kuar tanpa blh dkawal..

ok,nak coba wat keje lah...!!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by adambikers on Wed 27 Oct - 16:28

malu aku dapat kawan cam sya ni Sad

nijuan, balik la cepat.. kesian aku tgk kat sya ni...

camne leh dpt nama SID tu?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by syd on Wed 27 Oct - 16:39

Ni namanya dah boring tahap Hungga2, sebab besok kamis malam jemaat. Hari ni panas..esok gerenti hujan turun x berenti....sabo jer la yer

Alaa gini citernyer...

Masa tu, 1st time sya buat Id-card kat ofis RTM. Sya lupa letak nama samaran untuk ID-Card tu.
Bila dah siap, sya pegi ler ofis polis bantuan utk amik kad.
Bila check nama kat ID tu nama sya jadi...SYDAH.
sya tanya laa kat pegawai bangko tu,

Sya: Bang..mcm mana nak sebut nama saya ni?

Pegawai Bangko: Sydah lah (Sidah)


Sya: Sidah?! Nama saya kan Syahidah....

Pegawai Bangko: Saper suh tak letak nama samaran. Saya bubuh ajer la nama tu.


Sya: Naper abang tak letak nama saya Noor ke?

Pegawai Bangko: Sebb aritu saya dgr kwan2 awak panggil awak Sidah....

Sya: pig pig pig pig pig pig pig pig


Maka....nak menyedapkan hati Sya, member Sya yng dah tertonggek2 gelak kat lobby masa tu pun panggila Sya...SYD yakni Sid. Kasi glemer sket. Maklumlah, artis...you knoww!!.huahua!
so, klu u'ols sebut nama Sya kat Berita Radio diorng tak kenal. Sila sebut nama glemer saya di atas...sekian..

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by adambikers on Wed 27 Oct - 16:41

tak best langsung cite...

sapa2 ada cite yg best tk? Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 51 - Jom ke Kemren Sabtu ni..Hungga..Hungga..(27/10/10)

Post by Sponsored content Today at 10:57


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum