Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Raziskov on Fri 18 Jun - 10:02

Ok..ade undangan dari Saudara Cak On ke majlis berinai anak saudara dia di Pandamaran Klang malam ni. Sila rujuk bahagian pengumuman utk info dan peta.

Jika ramai yg berminat utk pergi ke majlis ini bolehlah kita bincangkan nak RV dimana dan siapa nak lead di sini..maybe wakil dari PKR (Port Klang Riderz) boleh jadi ketua kontijen..kena gerak awal ni..

Bagi yg tak dapat fly awal...TTS di D.E tetap ade seperti biasa dan bermula mcm biasa pkl 12:00 am.
Mungkin yg balik dari rumah Cak On pun boleh sambung TTS di DE nnt.


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by farislan on Fri 18 Jun - 10:42

kudud wrote:

Kudud...meter ZZR x perlu ganti smua set.
Kalau x silap meter ZZR boleh dibuka sebiji-biji dan ganti ikut set..
1. temp meter
2. Speedo meter
3. Rpm meter
Tpi jgn bukak jarum dio...sobab sonang patah jarum tu..den dah kono..

Kalu ekau nak buek experimen den ado sebijik meter ZZR 250 yg rosak..ekau bleh amik part2 dio yg masih elok...

[/quote]

CEKLAN,kalo nak bagi pree,ape salahnya,cek terima ja dgn dada da terbuka,heheh...senang2,bl2 bwk la,tts ke,amjal ke...kalo nak sy mai umah amik pun ok ja..tqvm

p/s:abg.juan,xceli aku punya butang reset tu pun da ilang..so kalo ceklan punya ade,aku ingat nak amik la jugak,cane nie Very Happy[/quote]

Kudud...meter tu rosak tpi mungkin ado part yg masih bleh pakai spt RPM dan Temp meter..kalu nak dtg call den...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Wan@Blakepare on Fri 18 Jun - 10:44

salaaaaam.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by xxx on Fri 18 Jun - 11:04

salam smua...
tgh layan cite power rangers the movie..
hahahaha...
klas xd, xtaw nk wat pe...
pe lagi layan jer lah...


tts mlm ni ade ke?

ajis, jan sedih jis..korea kalah x bermakna KARA xd...hehehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Chef Bob on Fri 18 Jun - 11:14

salam pagi....

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by jefnoka1 on Fri 18 Jun - 11:18

salam pagi Jumaat zzrianz... fofavor... anni cheers

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Amm on Fri 18 Jun - 11:43

Salam mengantuk....
InsyaAllah potang ni eden nak balik peghak sorang sorang. Kul 5.30 gerak...Jom....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by mat zzr on Fri 18 Jun - 11:46

Amm AA wrote:Salam mengantuk....
InsyaAllah potang ni eden nak balik peghak sorang sorang. Kul 5.30 gerak...Jom....

Ko try lah top speed ER6F tu berapa boleh dapat...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by xxx on Fri 18 Jun - 11:52

yg aku tgk kat youtube blh sampai 200.... Shocked

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Amm on Fri 18 Jun - 11:57

mat zzr wrote:Ko try lah top speed ER6F tu berapa boleh dapat...

Mat Virogol,aku ni anak murid JimF, dah biasa ride santai....nak pulas trotel pun takut takut..
Top speed eden kelajuan lebuhraya malaysia ku tercinta... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Apai on Fri 18 Jun - 12:05

Salam Sume!....

Pergh! Sejak keja ari sabtu pullday nie rase macam takde sosial lifelah pulak! Moto pun dah 3 bulan tak menjalang!....Ade kang kena jual nie! Rolling Eyes

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by mat zzr on Fri 18 Jun - 12:34

Amm AA wrote:
mat zzr wrote:Ko try lah top speed ER6F tu berapa boleh dapat...

Mat Virogol,aku ni anak murid JimF, dah biasa ride santai....nak pulas trotel pun takut takut..
Top speed eden kelajuan lebuhraya malaysia ku tercinta... Smile

kelajuan hiway malaysiaku tercinta 220kmj kan?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by nawza on Fri 18 Jun - 12:57

dah...jom gie semayangggg................!!

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by xxx on Fri 18 Jun - 13:15

Apai wrote:Salam Sume!....

Pergh! Sejak keja ari sabtu pullday nie rase macam takde sosial lifelah pulak! Moto pun dah 3 bulan tak menjalang!....Ade kang kena jual nie! Rolling Eyes


jan jual pai...kasi aku pnjm..aku bg panas moto ko ari2..hehehehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Apai on Fri 18 Jun - 14:36

Tipel x.....kalau takat nak bg panas...skang nie pun asyik kena panas sinaran matahari.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Raziskov on Fri 18 Jun - 14:43

Apai wrote:Tipel x.....kalau takat nak bg panas...skang nie pun asyik kena panas sinaran matahari.... Razz

Pai,
aku booking hemlet..RM50 tiga kali bayar..Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by kudud on Fri 18 Jun - 15:02

Apai wrote:Salam Sume!....

Pergh! Sejak keja ari sabtu pullday nie rase macam takde sosial lifelah pulak! Moto pun dah 3 bulan tak menjalang!....Ade kang kena jual nie! Rolling Eyes

oklah tu,kurang skit risiko nak rosak..

p/s:kalo nak jual tu,tuka2 la brg dulu ngan kengkawan cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Apai on Fri 18 Jun - 15:41

Raziskov wrote:

Pai,
aku booking hemlet..RM50 tiga kali bayar..Very Happy

sekian

Jis,
helmet yg mana?...kalau yg fullcover tu aku bagi pree ajelah! Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Amm on Fri 18 Jun - 15:43

Apai,helmet yang macam kat 7 11 ada tak......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by kudud on Fri 18 Jun - 15:44

Amm AA wrote:Apai,helmet yang macam kat 7 11 ada tak......


affraid coba teka apekah maksud tersurat disini flower

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Apai on Fri 18 Jun - 15:45

kudud wrote:
oklah tu,kurang skit risiko nak rosak..

p/s:kalo nak jual tu,tuka2 la brg dulu ngan kengkawan cheers

Kurang jalan mmg teorinya kurang rosak tapi mende kalau tak guna lama boleh jem...macamlah badan kita
nie kalau dok lelama tak gerak darah tak lancar dan boleh jadi krem! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Apai on Fri 18 Jun - 15:48

kudud wrote:
Amm AA wrote:Apai,helmet yang macam kat 7 11 ada tak......


affraid coba teka apekah maksud tersurat disini flower

Hanya jauhari yg kenal manikam!....helmet nie beli kat parmasi!.....boleh dpt advise model mana yg paling best! What a Face

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Amm on Fri 18 Jun - 15:49

Apai wrote:Kurang jalan mmg teorinya kurang rosak tapi mende kalau tak guna lama boleh jem...macamlah badan kita
nie kalau dok lelama tak gerak darah tak lancar dan boleh jadi krem! Razz

Kalo cam aku ni bujang, tak jalan ada risiko rosak ker?

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by kudud on Fri 18 Jun - 15:52

korg ni,aku xnak campur la.. da lari tajuk ni,kalo time piksa lu,dpt markah kosong teros woo..penat la weh,smlm da exercise,rini nak ecercise lg ker Very Happy (join gak tu,chait)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Apai on Fri 18 Jun - 15:56

Amm AA wrote:

Kalo cam aku ni bujang, tak jalan ada risiko rosak ker?

Rosak tu rasenya tak! Cuma ada kemungkinan kurang daya tahan sebab yg bujang macam ko nie kalau
guna pun sekali sekali....selalunya cara yg ganas dan salah! Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V30 - Layan World Cup laaaaa....(10/6/2010)

Post by Sponsored content Today at 16:14


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum