TTS 070510

View previous topic View next topic Go down

TTS 070510

Post by syd on Tue 11 May - 12:27

Assalamualaikum..

Seperti yang dijanjikan, walaupun lewat sket, sya tepekkan beberapa gmbr amatur sya untuk ditatapi bersama. Sorrylaa..banyk gambar duduk sebab masa ni Sya malu2 sket...baru lapor diri laa katakan..

[You must be registered and logged in to see this image.]

Macam pemenang bertuah cabaran Power Root...
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


Last edited by syd on Tue 11 May - 17:57; edited 1 time in total

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by ManCaL on Tue 11 May - 12:45

cheers cheers cheers TQ..TQ...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by syd on Tue 11 May - 12:57

Dann..urgghh..memang admire betul dgn motor brader nii...

[You must be registered and logged in to see this image.]


ini sajer yg ada....sekian

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by jimf on Tue 11 May - 16:42

tq tq tq...
kira cepat jugak laa upload ni...
ado kameraman tu simpan smpi setahun.... ntah sapa laa namo dio...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by Amm on Tue 11 May - 22:54

Pasai apa gambo teman tak de... Sad

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by kudud on Wed 12 May - 11:48

hoho,haru2...
gamdo deme xde xpela sbb mmg xde join(lepak uma,borak nan motot baru kot Razz ) ,eh, baru kan? Question
yg teman ni,lg la,yer2 je dgn harapan gambo teman ade,rupenyer xder gak Sad

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by kudud on Wed 12 May - 12:31

tp xpe sbnrnya,eden ni kan lowered(xde kaitan nan sesapa tau) profile,hahaha

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by syd on Wed 12 May - 14:52

lerr...mintak le maap pada insan yang tak interprem dalam gambau. Next time Sya cuba sumer angel, supaya khadiran dapat dicatit..klu kodak ada belen, sya snap 2-3 keping wajah ceria mamak cashier dihujung minggu (untung lebeh maaa).

err.. question.. x der ke TTS lepak kat kedai melayu yg menyediakan masakan tempatan n siam? sajer jerr tanyaa.. bounce

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by jimf on Wed 12 May - 16:24

sya.... pasal tts ni panjang jugak la citernya, Kalu mula dari awal smpi sekarang mungkin 3 hari 3 mlm lum tentu habis citer nya. Tapi dipendikkan citer, restoran DE tu dipilih pasal di tengah2 antara KL dgn Klang...juga sambutan kat situ la yg paling ramai.

Chelan masih jalankan siasatan kenapa zzrianz pilih Rest D.E. ni, antara sebab2 yg telah dikenalpasti ialah mmg kompom diaorg ni gay dan amat tertarik dgn castello...

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by Raziskov on Thu 13 May - 9:48

sorry...i'm not gay ok...
i'm Les..... Laughing Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by kudud on Thu 13 May - 10:55

Razz abg ajis LESS tang mana tu,hehaaaa

cabotttt!!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by ariff908 on Tue 1 Jun - 0:49

syd wrote:Dann..urgghh..memang admire betul dgn motor brader nii...

[You must be registered and logged in to see this image.]


ini sajer yg ada....sekian

mcm kenal je moto ni..moto sapa la ni yer.. scratch mesti tuan moto ni hensem orgnya.. Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by Wan@Blakepare on Thu 8 Jul - 2:09

D.E merupakan satu tempat yang strategik dan Jalan untuk kesana pun senang kerana ramai riders boleh gunakan hiway,samada dari kelang ikut plus hiway,dari rawang ikut guthrie,dari KL ikut Federal dari Putrajaya atau Kajang ikut Elite atau LDP,dan rider yang tinggal paling jauh sekali kat TTDI Shah Alam,kena lalu ikut sungai naik rakit buluh.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS 070510

Post by Sponsored content Today at 18:51


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum