zzr arip utk dijual

View previous topic View next topic Go down

zzr arip utk dijual

Post by ariff908 on Mon 12 Apr - 9:59

aku dah upkan iklan nak jual moto aku kepada sesiapa yg berminat...mlm esok dah ade yg nak dtg tengok moto ni...tp tak tau la ade jodoh ke tak...

http://www.mudah.my/Zzr250-5778908.htm

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by Bongxz on Mon 12 Apr - 17:18

Oi, hang pun nak upgrade dah ke? Apa moto mau angkat plak?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by ariff908 on Mon 12 Apr - 18:18

rahsia...hik..hik...tungguuuuu....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 9:31

Mod dah bole lock..smlm ade buyer dah kompom nak beli..Alhamdulillah....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by hi-wayMAN on Tue 13 Apr - 10:01

ariff908 wrote:Mod dah bole lock..smlm ade buyer dah kompom nak beli..Alhamdulillah....

patut la x jadi upgred ejos nobiwankenobi....huhuhu...
upgred muto tros....congrats tuan arip...huhuhu

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by jimf on Tue 13 Apr - 10:20

dah ada buyer?....perghhh... tahniah...
sorang lagi upgrade....
tolong kasi nama ek...nk letak list leader...

notakaki : biar dulu...dah bertukar owner nti kasi inpom mod leh lock

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 10:23

hi-wayMAN wrote:

patut la x jadi upgred ejos nobiwankenobi....huhuhu...
upgred muto tros....congrats tuan arip...huhuhu

Tu la bang..lama aku pikir tu baru buat keputusan..sayang woo nak jual moto ni..tp sbb nak maintain 2 bijik aku rasa tak mampu, terpaksa la ku lepaskan..pas ni aku ikut ride naik lagenda je la...hu.hu..

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 10:26

jimf wrote:dah ada buyer?....perghhh... tahniah...
sorang lagi upgrade....
tolong kasi nama ek...nk letak list leader...

notakaki : biar dulu...dah bertukar owner nti kasi inpom mod leh lock

Alhamdulillah...first yg call, first yg view dan terus setuju nak beli...tp mcm tuan JimF cakap tu la..selagi belum bayar dan blum bertukar tangan, kira lum lagi la...tp InsyaAllah, kot rezki saya dlm minggu ni dah bole bagi dia bawak balik.

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 12:24

mlm ni bro tu dtg amik moto and bayar...isk..tak de moto la aku cam ni....tak leh la ride lagi.... Sad lagenda pun tak carik lagi...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 14:04

ariff908 wrote:mlm ni bro tu dtg amik moto and bayar...isk..tak de moto la aku cam ni....tak leh la ride lagi.... Sad lagenda pun tak carik lagi...

sapa yg uruskan tukar nama?...ikut pengalaman aku..kalau suruh owner baru yg buat...dia mungkin akan delay...pastu kalau dia jual motor kat org lain tanpa tukar nama..jadi serabut...last last kau yg dapat surat saman....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 14:10

yg tukar nama aku buat. dia prepare insurance aje.next week runner aku tolong buatkan...atleast ade la jaminan disitu...mlm ni bro tu bwk dokumen dia skali utk tukar nama.

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 22:38

moto dah slamat bertukar tangan..sold to a very hensome buyer from Klang...

Mod dah bole lock...Alhamdulillah

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zzr arip utk dijual

Post by Sponsored content Today at 14:01


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum