Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by mat zzr on Fri 1 Apr - 11:24

Apai wrote:Bila la aku dpt berTTS ngan Abang Mat....sesekali ku rasa teringin.... Razz

ko gay ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by Apai on Fri 1 Apr - 11:26

Saya Tulen bannnng!...Auw!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by noname83 on Thu 7 Apr - 11:43

skg ni TTS permanent di Seksyen 7 ke???or tukar sementara???

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by jimf on Thu 7 Apr - 14:14

noname83 wrote:skg ni TTS permanent di Seksyen 7 ke???or tukar sementara???

permanent kt restoran DE ss13...ss 7 tu cadang nk ngoarat awek sana.. so bila tts ada laaa teman...
tp hampeh... awek tgk moto reput semua duk lari.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by noname83 on Thu 7 Apr - 15:16

jimf wrote:
noname83 wrote:skg ni TTS permanent di Seksyen 7 ke???or tukar sementara???

permanent kt restoran DE ss13...ss 7 tu cadang nk ngoarat awek sana.. so bila tts ada laaa teman...
tp hampeh... awek tgk moto reput semua duk lari.... Razz
hahaha...salah pilih tempat la ni...dapat kedai awek demand tinggi...

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by Apai on Fri 8 Apr - 14:34

bukan je motor reput...ngan owner2 pun reput....nak kena carik tempat ibu2 tunggal pergi TTS.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by noname83 on Fri 8 Apr - 16:45

Apai wrote:bukan je motor reput...ngan owner2 pun reput....nak kena carik tempat ibu2 tunggal pergi TTS.... Razz
sekarang jugak kerahkan sume ZZRians pi survey...pastikan tempat tersebut tidak memiliki ibu2 tunggal yg demand lebih... Very Happy

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by jimf on Sat 9 Apr - 9:09

noname83 wrote:
Apai wrote:bukan je motor reput...ngan owner2 pun reput....nak kena carik tempat ibu2 tunggal pergi TTS.... Razz
sekarang jugak kerahkan sume ZZRians pi survey...pastikan tempat tersebut tidak memiliki ibu2 tunggal yg demand lebih... Very Happy

dpt awek multitasking cam kt cherating pun dh kira bagus.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by mat zzr on Sat 9 Apr - 12:37

jimf wrote:
noname83 wrote:
Apai wrote:bukan je motor reput...ngan owner2 pun reput....nak kena carik tempat ibu2 tunggal pergi TTS.... Razz
sekarang jugak kerahkan sume ZZRians pi survey...pastikan tempat tersebut tidak memiliki ibu2 tunggal yg demand lebih... Very Happy

dpt awek multitasking cam kt cherating pun dh kira bagus.... Razz

aweks indon yg Potz buat blind date kat Brinchang pun mantop gaks...tanya lah potz kalau nak try...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by jipjo71 on Thu 26 May - 12:54

mudonya aku masa ni....masa umor 20han...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by Apai on Thu 26 May - 14:24

jipjo71 wrote:mudonya aku masa ni....masa umor 20han...

Rugilah jo....ko umor muda tapi nampak tua!...kan bagus umur tua tapi nampak mudo macam...er...er...macam akulah!...he!he!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by kamalia on Thu 26 May - 17:21

Apai wrote:
jipjo71 wrote:mudonya aku masa ni....masa umor 20han...

Rugilah jo....ko umor muda tapi nampak tua!...kan bagus umur tua tapi nampak mudo macam...er...er...macam akulah!...he!he!

aku ingat ko mudo lagi pai..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by Apai on Thu 26 May - 17:27

kamalia wrote:
Apai wrote:
jipjo71 wrote:mudonya aku masa ni....masa umor 20han...

Rugilah jo....ko umor muda tapi nampak tua!...kan bagus umur tua tapi nampak mudo macam...er...er...macam akulah!...he!he!

aku ingat ko mudo lagi pai..

Hah!....kan dah ckp!....umur tua tapi nampak muda!....bukan kamal sorang je yg terpedaya!.....Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by ziex69 on Thu 26 May - 17:40

[quote="Apai"]
kamalia wrote:

Hah!....kan dah ckp!....umur tua tapi nampak muda!....bukan kamal sorang je yg terpedaya!.....Laughing

Kak Mah sms aku td, dia bagitau dia pun terpedaya jgak bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by jimf on Thu 26 May - 18:49

sib baik aku tak macam ko apai...
aku mmg muda, nmpk pun muda... alhamdulillah..
tak caya tanya matzzr...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by mat zzr on Thu 26 May - 19:55

jimf wrote:sib baik aku tak macam ko apai...
aku mmg muda, nmpk pun muda... alhamdulillah..
tak caya tanya matzzr...

walaupun umur ada lebih...kepala pun dah botak...tapi kalau body taff mcm hero pilem 'transporter'...mmg jadi kegilaan remaja masa kini....kat ampang dah boom...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by ziex69 on Fri 27 May - 9:11

Matzzzr....

hon eli ada tulis "KAWASAKI" kan?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by mat zzr on Fri 27 May - 9:58

ziex69 wrote:Matzzzr....

hon eli ada tulis "KAWASAKI" kan?

yea betul...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by ziex69 on Fri 27 May - 10:07

mat zzr wrote:
ziex69 wrote:Matzzzr....

hon eli ada tulis "KAWASAKI" kan?

yea betul...

Hon tu kalo jual berapa ribu RM boleh laku?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by mat zzr on Fri 27 May - 10:43

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:
ziex69 wrote:Matzzzr....

hon eli ada tulis "KAWASAKI" kan?

yea betul...

Hon tu kalo jual berapa ribu RM boleh laku?

tak laku...sebab motor easy rider banyak pakai air hon...tapi ko taruk je lah kat mudah...harga baru pun dalam RM150...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 1 Jun - 22:14

mat zzr wrote:
jimf wrote:sib baik aku tak macam ko apai...
aku mmg muda, nmpk pun muda... alhamdulillah..
tak caya tanya matzzr...

walaupun umur ada lebih...kepala pun dah botak...tapi kalau body taff mcm hero pilem 'transporter'...mmg jadi kegilaan remaja masa kini....kat ampang dah boom...

hek eleh... klu muko mnampak tuo, tapi pakai jam omega, pun boleh jadi kegilaan remaja gak, buat modal coceng...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar2 Masa TTS ZZRianz dulu kala.....

Post by Sponsored content Today at 20:33


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum