BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 23 Feb - 13:07

awestol wrote:
afaris06 wrote:awe, ko jd ke dgn gsx tu???

aku rasa jadi......nak cuba pakai suzy pulak.......tak pikir sangat pasal motor kencing,,,pasal pakai sistem sejukan udara gan minyak.....dan takdak break engine(takut oooo)......
dia nak lepas kat hang berapa hari yang hang p test....kenapa tak angkat?

adik kecil....
motor tu ada kat selama perak,owner tak jalan sangat ,pusing kampung je.

tahniah abe awe....gsx600f katana alaf baru time tu..mantappppp....pickup boleh buang rider ke belakang..

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by awestol on Tue 23 Feb - 13:08

Adik Kecil wrote:abe awe...adik kecil tak tau la balik ke idak...nak pindah opis.....kalau boleh balik ari khamis petang jam 630 dah ada kat shell tol jalan duta...nak join abgn bosa ride balik.....lambat tinggai kata abng bosa....kalau tak leh balik minggu depanlah adik kecil balik...

abe awe nak p sana dari utara,bukan nak balik utara.......adik kecik kena belajar baca lagi ni...

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by fie on Tue 23 Feb - 13:09

tq semua... sory internet prob...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Apai on Tue 23 Feb - 13:10

fie wrote:tq.. semua...muto kene baring kan utk buat tread baru ye..

p/s terima kasih all..

Kalau 1st time atau kurang pengalaman...posisi baringlah...senang ckit nak tujah lobang tu...masuk straight aje!.....
Org yg berpengalaman macam YB...apa2 posisi pun boleh cari dan tojah lobang tu straight!.... pirat

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by awestol on Tue 23 Feb - 13:11

belum tentu nak angkat lagi kalu kena gan rega dan loan baru ON

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by awestol on Tue 23 Feb - 13:12

pi makan dulu lah laparq sangat ni.....keja teruk........

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 23 Feb - 13:13

awestol wrote:
Adik Kecil wrote:tak payah baringkanlah abng fie.....double stand jer....

pastikan bila nak tap tu.betul2 90 darjah,senget sikit takpa lah.lepas buat hati2 dengan serpihan aloi tu,kalau boleh cuba keluarkan semua.
biasanya ada yang tertinggal dalam enjin sikit,lepas buat tharead ni bila tukar minyak itam tukar sekali filter.

adik kecil balik bila miggu ni..........jumaat ke sabtu....jumaat ni kalu takdak apa2 saya turun rawang....jauh ke tempat tts tu dari rawang.....
sapa yang dok rawang boleh ikut sekali p tts.


adik jawab soklan jer.....namo pun adik kecil kena byk belaja lagi ni...... Very Happy

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by fie on Tue 23 Feb - 13:15

percaya.. terima kasih adik kecil,....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Raziskov on Tue 23 Feb - 13:18

Iishhh...apelah Doc Fie ni..kan adik kecik tapi bosar tu cakap tak baringkan motor tu..mmg tak perlu baringkan motor tu pun..perlukan double stand jer.. Very Happy Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 23 Feb - 13:29

timakacih abang ajis kerna pecayakan saya...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by adambikers on Tue 23 Feb - 13:31

kalau double stand moto tu mmg bole buat, tapi memerlukan kepakaran khusus utk tembak stright.. selalu nyer akan jadi senget..

better koner baring utk memudahkan buat thread yg stright..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by gilababan on Tue 23 Feb - 13:34

Den kalau buat lubang doggy style jer.. Baring2 ni da tak lalu.. Hehe..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by adambikers on Tue 23 Feb - 13:37

ishkkk.. ko ni gaban..
malu aku nak kawan ngan ko lepas kuar statement camtu Embarassed

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 23 Feb - 13:38

nak baringkan moto pun dah satu masalah....hehe

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 23 Feb - 13:39

abang gila......harta yang dihajati dah dapat ker?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by fie on Tue 23 Feb - 13:42

Raziskov wrote:Iishhh...apelah Doc Fie ni..kan adik kecik tapi bosar tu cakap tak baringkan motor tu..mmg tak perlu baringkan motor tu pun..perlukan double stand jer.. Very Happy Razz

sekian

ok...tadi tenet prob..so terpancut terpost pancut dua kali...

terima kasih adik kecil @ adik besar...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by adambikers on Tue 23 Feb - 13:46

nak koner baring tu senang jee...
cuma kena ada teknik yg betul.. bila dah tau teknik konpom asyik nak koner baring jee

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jimf on Tue 23 Feb - 13:48

Apai wrote:Kalau 1st time atau kurang pengalaman...posisi baringlah...senang ckit nak tujah lobang tu...masuk straight aje!.....
Org yg berpengalaman macam YB...apa2 posisi pun boleh cari dan tojah lobang tu straight!.... pirat

timakacih oncik apai....
ehhh...mcm tau2 ajeee.... pernah skodeg saya ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jimf on Tue 23 Feb - 13:49

harap ilmiah sampai page 4 aje laaa...
pehtu semua patah lik ke pangkal jalan...page 5 - 20 kompom lucah....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jimf on Tue 23 Feb - 13:51

Adik Kecil wrote:tahniah abe awe....gsx600f katana alaf baru time tu..mantappppp....pickup boleh buang rider ke belakang..

perggghh mantap awe... 600ft tu...ompek dapo lai....kono makan asap laa poi hatyai nti.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by adambikers on Tue 23 Feb - 13:54

ada sedikit persoalan yg bermain di fikiran saya ni..
harap otai2 kat sini bole bagi pandangan masing2..

jika nak masukkan tayar depan saiz 110 mudguard kena ejas ke?
kalau bt090 saiz nyer brapa ekk? adakah 110/70/17 @ 110/60/17?
harap dapat maklum balas secepat yg mungkin

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by UnoS on Tue 23 Feb - 13:55

Salam, tok sidang padang temu nawza... nak tanya skit.

1. Ape tu aperture?
2. Ape tu Shutter?

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jimf on Tue 23 Feb - 14:00

adambikers wrote:ada sedikit persoalan yg bermain di fikiran saya ni..
harap otai2 kat sini bole bagi pandangan masing2..

jika nak masukkan tayar depan saiz 110 mudguard kena ejas ke?
kalau bt090 saiz nyer brapa ekk? adakah 110/70/17 @ 110/60/17?
harap dapat maklum balas secepat yg mungkin

saya tolong jawab ye..

rasanya kalu pasang mudguard saiz 110 tu, tayar mmg takyah ejas laa..

Sekian...

Notakaki : cepat tak saya jawab?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by adambikers on Tue 23 Feb - 14:02

jimf wrote:
adambikers wrote:ada sedikit persoalan yg bermain di fikiran saya ni..
harap otai2 kat sini bole bagi pandangan masing2..

jika nak masukkan tayar depan saiz 110 mudguard kena ejas ke?
kalau bt090 saiz nyer brapa ekk? adakah 110/70/17 @ 110/60/17?
harap dapat maklum balas secepat yg mungkin

saya tolong jawab ye..

rasanya kalu pasang mudguard saiz 110 tu, tayar mmg takyah ejas laa..

Sekian...

Notakaki : cepat tak saya jawab?

ishkk.. kite tgh serius ni.. die main2 plak Sad
jawap la betul2..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jimf on Tue 23 Feb - 14:04

adambikers wrote:ishkk.. kite tgh serius ni.. die main2 plak Sad
jawap la betul2..

sorry bos...
mint maaf ye....nti tggu otai jawab... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Sponsored content Today at 4:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum