BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by gilababan on Thu 25 Feb - 16:49

Salam ptg.... nak gi jalang 5.30 ptg.... lambat tinggal.... Very Happy

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Feb - 16:50

abang bosa kata dia tak kitai orang ...orang yang kitai dia...dia sampai sama jer dengan orang lain...lc pun dia tak kitai...tak caya tanya pot....lawa burung

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by cak_onn on Thu 25 Feb - 16:53

aku dah sorok burung aku ngan pouch pong ko boleh nampak ye...

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Feb - 16:58

cak_onn wrote:aku dah sorok burung aku ngan pouch pong ko boleh nampak ye...



affraid

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by gilababan on Thu 25 Feb - 17:01

Adik Kecil wrote:
cak_onn wrote:aku dah sorok burung aku ngan pouch pong ko boleh nampak ye...



affraid

Mencurat la angkel bonzer air soya nih.... What a Face Malu I........

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jimf on Thu 25 Feb - 17:02

mat zzr wrote:nomo 1 Very Happy

sejak pencen jadi mat u-turn ni asyik nak no 1 aje...

notakaki : ajis x pegi keja laa hari ni...xde duit nak isi minyak pasal dah habis beli rantai EK semlm... sikalang aaa banyakkk sunyyiiii

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by eddy_Gpang on Thu 25 Feb - 17:03

cak_onn wrote:aku dah sorok burung aku ngan pouch pong ko boleh nampak ye...

malam ni jangan lupa lepas burung tu, kalu tersorok dalam pouch kan ke leceh nanti...

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by cak_onn on Thu 25 Feb - 17:11

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
malam ni jangan lupa lepas burung tu, kalu tersorok dalam pouch kan ke leceh nanti...

kalu sorok dlm pouch serta tersepit ngan g-string ada kemungkinan burung anda akan mengalami sesak nafas...tapi kalu burung di letakkan di belakang pouch burung anda masih boleh menjengok keluar jika ada perkara2 yg memberansangkan.

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by cak_onn on Thu 25 Feb - 17:13

ruang spam telah dibuka marilah kita meraikannya....

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Izzul on Thu 25 Feb - 17:18

sepampam

Izzul

Posts : 244
Join date : 20/01/2010
Age : 29
Location : Melaka - Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by fie on Thu 25 Feb - 17:19

aloo..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by fie on Thu 25 Feb - 17:19

g string utk dijual..
lelong2..........

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by fie on Thu 25 Feb - 17:20

mari2..
murah2....
promosi terhad..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Feb - 17:21

Den ado G-String jenamo KARA utk dijual..SEPAMMMm..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by fie on Thu 25 Feb - 17:23

ngah kirim satu....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jimf on Thu 25 Feb - 17:24

pindah weeeiiii...

[You must be registered and logged in to see this link.]

Notakaki : burung kakak tua diharam kan pindah...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by adambikers on Thu 25 Feb - 17:26

saya lock yeee clown

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by ziex69 on Mon 4 Oct - 12:42

Tak lock lagi ke? scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by furqaan on Mon 4 Oct - 12:46

yea laaa tak lock lagi ... spaammmmmmmmmmmmmm laaaaaaaaaaaaaaaa..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by ziex69 on Mon 4 Oct - 12:46

Mak Neng... kunci lock kat mana?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Sponsored content Today at 18:13


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum