BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Feb - 14:40

awestol wrote:sory unkle,ptg ni p rawang.

Awe,
mari TTS male ni...esok takde TTS... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Chef Bob on Thu 25 Feb - 15:07

Raziskov wrote:
awestol wrote:sory unkle,ptg ni p rawang.

Awe,
mari TTS male ni...esok takde TTS... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

mana tempat? saya mali sikalang!

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Feb - 15:16

untuk geng ke hatnyai sekalian..abg bosa pesan takyah pk semua tu....geng akan dibawa terus ke pintu hotel.....takyah risau....

kalau nak risau jugak pun takper.....

Very Happy

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Guest on Thu 25 Feb - 15:28

furqaan wrote:Dah dekat dah dgn umah teman tue ... tak calling2 pun ... kena mee udang kaa...chelan kenal ka tokey kedai tue ...

Angkel Fur..den poie Sg. Petani ari tu pun x dirancang..den cumo ikut garmin bawa ajo trus smpi Sg. Petani..lagi pun waktu tu semayang Jemaat...he..he..malas nak ajak Angkel ponteng solat.

Tokey kedai BKZ Sg. Petani den x konal tpi ikut kato pomen BKZ KL..lori depa setiap minggu turun Sg. Petani antar brg..jadi boleh tumpangkan moto kalu motot break down kat sana utk repair di KL

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Feb - 15:28

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
furqaan wrote:
awestol wrote:salam semua.....
lama sungguh tak tngok unkle furq....

Awe ... minggu nie meh tts kat bertam kiosk dgn abang bosa adik kecil ... ingat nak pi Parit buntar cari mike ... saja nak sembang ... tapi moto tak dak ...

Aisheyyy...kalu angkel kato minggu lopas TTS kat P.Buntag kan best..den pun ado..Mat ZZR pun ado..

Angkel Fur..minggu lopas den poie Longwan Sg.Petani..dokat situ ado kedai motot BKZ..kalu angkel nak post motot angkel ke KL bleh pakai lori depa..

minggu lopaih memang den nak ajak uncle furq poie parit buntar tts dengan ciklan..den tau ciklan ado sana....tapi uncle kato dia letih baru balik menjala udang....so den pun tak bagitaulah ka dio....wassalam.

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Guest on Thu 25 Feb - 15:29

Adik Kecil wrote:untuk geng ke hatnyai sekalian..abg bosa pesan takyah pk semua tu....geng akan dibawa terus ke pintu hotel.....takyah risau....

kalau nak risau jugak pun takper.....

Very Happy

Trus ke pintu hotel ajo..bukan pekej trus ke Leo jgak ko?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Guest on Thu 25 Feb - 15:33

jimf wrote:
furqaan wrote:Nanti teman tanyakan adik ipar teman yg selalu kluar masuk haatyai tue ... hotel yg mudah parking moto ... dgn tempat makan ... dekat jugak dgn kedai barang moto ...

elok laa tu uncle... geng bangko zzrian ni tau la.. kalu leh nak bawa moto sekali dlm bilik...
pasal tu aje laa yg mampu..
tapi kalu yg cermin masuk bilik dulu ntah laa...mau jual side mirror semata nak tmbh sehari lagi tgk cermin... Razz

Ish..Ish..Ish...tinggi botul imaginasi Angkel ni...belum smpi laei pun dah nak tmbh stay sehari..kalu dah smpi mau tmbh 3 ari trus..


Last edited by farislan2003@yahoo.com on Thu 25 Feb - 15:34; edited 1 time in total

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Feb - 15:34

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Adik Kecil wrote:untuk geng ke hatnyai sekalian..abg bosa pesan takyah pk semua tu....geng akan dibawa terus ke pintu hotel.....takyah risau....

kalau nak risau jugak pun takper.....

Very Happy

Trus ke pintu hotel ajo..bukan pekej trus ke Leo jgak ko?

shhhhhhhhhhhhhhhhh.....sonyap.... Very Happy

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Amm on Thu 25 Feb - 15:47

furqaan wrote:.. pi keja pun naik keta MAB ..

Untung beso la angkel fur.Pegi balik keje dah jimat kos.Baik tuk kompeni angkel fur ya...
Mana la tak boleh hapgred ZX6...

Wassalam

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Amm on Thu 25 Feb - 15:49

furqaan wrote: .. pi keja pun naik keta MAB ..

Untung beso la angkel fur.Pegi balik keje dah jimat kos.Baik tuk kompeni angkel fur ya...
Mana la tak boleh hapgred ZX6...

Wassalam

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by furqaan on Thu 25 Feb - 15:55

Amm Nova wrote:
furqaan wrote:.. pi keja pun naik keta MAB ..

Untung beso la angkel fur.Pegi balik keje dah jimat kos.Baik tuk kompeni angkel fur ya...
Mana la tak boleh hapgred ZX6...

Wassalam

Untie Amm ... kalau dah dengki tue jgn la sampai 2x post ... nampak sangat... moto teman rusak ... kena pinjam keta bini ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by eddy_Gpang on Thu 25 Feb - 16:02

chelan... UGPM

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by furqaan on Thu 25 Feb - 16:03

Eddy G-String utang dunia bila nak langsaikan ... jumpa kat haatyai nanti ya ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by eddy_Gpang on Thu 25 Feb - 16:10

furqaan wrote:Eddy G-String utang dunia bila nak langsaikan ... jumpa kat haatyai nanti ya ...

nak bayar utang kasi bank in pun boleh uncle furq... tak yah gi hatyai hehehe

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by cak_onn on Thu 25 Feb - 16:28

Salam ptg semuaa...
Slmt menyambut maulidur rasul

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by mat zzr on Thu 25 Feb - 16:31

Ajis...petang ni nak pegi NKS lagi ke? Very Happy

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Feb - 16:33

sapa nak ikut abang bosar soot ride ke penang sila jumpa di shell tol jln duta jam...630....call dulu.....abang bosa cakap kalu lambat tinggai...


sekian

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Feb - 16:34

incik redman jomla test moto sampai.....moto under waraanty lagi tu...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by mat zzr on Thu 25 Feb - 16:37

nomo 1 Very Happy

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by cak_onn on Thu 25 Feb - 16:39

Adik kecil wrote:
sapa nak ikut abang bosar soot ride ke penang sila jumpa di shell tol jln duta jam...630....call dulu.....abang bosa cakap kalu lambat tinggai...


sekian

Adik kecil ko tlg pesan kat abg bosa kalau asyik nak tinggal org baik balik sendiri... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Feb - 16:43

cak_onn wrote:Adik kecil wrote:
sapa nak ikut abang bosar soot ride ke penang sila jumpa di shell tol jln duta jam...630....call dulu.....abang bosa cakap kalu lambat tinggai...


sekian

Adik kecil ko tlg pesan kat abg bosa kalau asyik nak tinggal org baik balik sendiri... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

abang bosa kata orang lambat jer kena tinggai...orang punctula tak kena tunggal abg cak onn.....lawa burung

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by hi-wayMAN on Thu 25 Feb - 16:43

Adik Kecil wrote:sapa nak ikut abang bosar soot ride ke penang sila jumpa di shell tol jln duta jam...630....call dulu.....abang bosa cakap kalu lambat tinggai...


sekian


sapa nak ikut hi-wayMAN sotride ke tg.malim sila jumpa di shell jln duta jam 8.00p.m....lambat tinggalll......... What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Feb - 16:46

hi-wayMAN wrote:
Adik Kecil wrote:sapa nak ikut abang bosar soot ride ke penang sila jumpa di shell tol jln duta jam...630....call dulu.....abang bosa cakap kalu lambat tinggai...


sekian


sapa nak ikut hi-wayMAN sotride ke tg.malim sila jumpa di shell jln duta jam 8.00p.m....lambat tinggalll......... What a Face


abang hiwayman abang cak onn pesan kalu asyik nak tinggai orang baik balik sendiri....wassalam Twisted Evil

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by cak_onn on Thu 25 Feb - 16:46

adik kecil wrote:
abang bosa kata orang lambat jer kena tinggai...orang punctula tak kena tunggal abg cak onn.....lawa burung

ye la kalu cc mcm moto adik kecil dah tentu tak kena kitai tapi kalu bawa expai gi TTS pong belom tentu...

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by cak_onn on Thu 25 Feb - 16:48

t.kasih Adik kecil kerana Cut n Paste

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Sponsored content Today at 14:00


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum