BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by eddy_Gpang on Thu 25 Feb - 9:00

Amm Nova wrote:Khas buat Angkel JimF.
[You must be registered and logged in to see this link.] Smile

ammnova, kat atas tank dia tu apa? gps ke?

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by kamalia on Thu 25 Feb - 9:20

eddy_Gpang wrote:salam pagi... gile kosong opis aku hari ni. dah cuti maulud ke?

ari ni Pubic Holiday daa..
celebrate last day ko kat tingkat 31.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Feb - 9:39

Ohaiyo..
Disebabkan esok cuti..maka TTS akan diadakan pada malam ini..

AKTIVITI : TTS malm Jumaat...
VENUE : RESTOREN DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : KHAMIS 25 FEB 2010
TIME : 10.30 PM - 3:00 AM


Sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Apai on Thu 25 Feb - 9:43

Raziskov wrote:Ohaiyo..
Disebabkan esok cuti..maka TTS akan diadakan pada malam ini..

AKTIVITI : TTS malm Jumaat...
VENUE : RESTOREN DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : KHAMIS 25 FEB 2010
TIME : 10.30 PM - 3:00 AM


Sekian

Seb bek mlm tadi aku dah declare mlm jumaat!... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Feb - 9:51

Apai,
sila datang TTS malam ni utk kolek duit rompakan kedai hemlet... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Apai on Thu 25 Feb - 10:08

Raziskov wrote:Apai,
sila datang TTS malam ni utk kolek duit rompakan kedai hemlet... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Ajis,
sila datang TTS malam ni utk kolek karung rompakan kedai helmet... Very Happy Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by nawza on Thu 25 Feb - 10:11

Raziskov wrote:Ohaiyo..
Disebabkan esok cuti..maka TTS akan diadakan pada malam ini..

AKTIVITI : TTS malm Jumaat...
VENUE : RESTOREN DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : KHAMIS 25 FEB 2010
TIME : 10.30 PM - 3:00 AM


Sekian

Kompom aku turunnn.......weiii jom laaaaaa......jgn x turun..... Laughing

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by fie on Thu 25 Feb - 10:28

salam...
saya budak baru kt sini..
abg2 kt sini semue pakai muto besar ye.. nak join tts boleh??
saya ader muto kriss 120 je..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by fie on Thu 25 Feb - 10:30

abg apai muto cun la.jual kt saye boleh...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Feb - 10:37

fie wrote:salam...
saya budak baru kt sini..
abg2 kt sini semue pakai muto besar ye.. nak join tts boleh??
saya ader muto kriss 120 je..

peerghhh..ada jugak geng motor aku ni..
dah boleh bukak forum kriss ni...ngeh..ngeh.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by adambikers on Thu 25 Feb - 11:13

Nak turn tts ke tak nak ni, tak nak turun ke nak ni.. Ishkkkk..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by kamalia on Thu 25 Feb - 11:20

aku dah ondaway ni Dam.. ko jgn tak gi plak.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Feb - 11:23

Aku pun atas motor ni..on d way..taip pun pakai hidung jer ni.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by mat zzr on Thu 25 Feb - 11:25

Raziskov wrote:Aku pun atas motor ni..on d way..taip pun pakai hidung jer ni.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

ko ponteng keje ke? Rolling Eyes

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Apai on Thu 25 Feb - 11:26

adambikers wrote:Nak turn tts ke tak nak ni, tak nak turun ke nak ni.. Ishkkkk..

adampotongkasimakananjeng, Razz
sejak bila ko rase berbelah bagi nak g TTS? Mad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by mat zzr on Thu 25 Feb - 11:27

nanti kat TTS jangan sapa sapa cucuk angin motor ajis...dia dah tukar rantai dgn spoket...berdesup peginya...tak caya tanya abg bosa dgn JimF...jadi saksi kat kedai mamak depan NKS semalam. Cool

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Feb - 11:30

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:Aku pun atas motor ni..on d way..taip pun pakai hidung jer ni.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

ko ponteng keje ke?

Halamak...kantoiiiiii.....Rolling Eyes [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Feb - 11:31

mat zzr wrote:nanti kat TTS jangan sapa sapa cucuk angin motor ajis...dia dah tukar rantai dgn spoket...berdesup peginya...tak caya tanya abg bosa dgn JimF...jadi saksi kat kedai mamak depan NKS semalam. Cool

abang ajis siap cat baru moto dia...sebelum ni tgk kaler lain ada itam itam sket...smalam clear.... Razz

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by ariff908 on Thu 25 Feb - 11:33

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:Aku pun atas motor ni..on d way..taip pun pakai hidung jer ni.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

ko ponteng keje ke? Rolling Eyes

ha..abis la ko jis..manager dah sound...teruk la appraisal ko nanti..hik..hik..

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by ariff908 on Thu 25 Feb - 11:35

Adik Kecil wrote:
mat zzr wrote:nanti kat TTS jangan sapa sapa cucuk angin motor ajis...dia dah tukar rantai dgn spoket...berdesup peginya...tak caya tanya abg bosa dgn JimF...jadi saksi kat kedai mamak depan NKS semalam. Cool

abang ajis siap cat baru moto dia...sebelum ni tgk kaler lain ada itam itam sket...smalam clear.... Razz

tahniah ajis sbb hupgred cat moto....isnin aku test B full.doa2kan moga aku berjaya membawa sekeping Lesen B full dengan anugerah dekan sekolah memandu skali...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Feb - 11:35

mat zzr wrote:nanti kat TTS jangan sapa sapa cucuk angin motor ajis...dia dah tukar rantai dgn spoket...berdesup peginya...tak caya tanya abg bosa dgn JimF...jadi saksi kat kedai mamak depan NKS semalam. Cool

Alamak..ade gak yg nampak aku cucuk Hayabusat depan NKS tu ke... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by xxx on Thu 25 Feb - 11:40

salam...
bru pas klas...
oo..TTS mlm ni ek??

ok2...
aku dtg..
hehehehehe...

jom lah lepak ramai2....
esok cuti jugak..!! Razz

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by mat zzr on Thu 25 Feb - 11:44

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:nanti kat TTS jangan sapa sapa cucuk angin motor ajis...dia dah tukar rantai dgn spoket...berdesup peginya...tak caya tanya abg bosa dgn JimF...jadi saksi kat kedai mamak depan NKS semalam. Cool

Alamak..ade gak yg nampak aku cucuk Hayabusat depan NKS tu ke... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

mmg betul kau cucuk hayabusa tu...tapi aku tengok kau cucuk hayabusa tu masa pomen tgh tukarkan tayar motor hayabusat tu....ada nikmat ke buat camtuh?... Laughing

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by mat zzr on Thu 25 Feb - 11:47

tahniah ajis sbb hupgred cat moto....isnin aku test B full.doa2kan moga aku berjaya membawa sekeping Lesen B full dengan anugerah dekan sekolah memandu skali...

satu nasihat.....masa test nanti akan guna motor virago atau jaguh...kau kena pulas trotel petrol lebih sikit dan jgn lepas clutch sampai habis...yg aku tau dalam tangki motor tester ni ada air...motor semput...masa buat no 8 hati hati....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by ariff908 on Thu 25 Feb - 11:57

mat zzr wrote:
tahniah ajis sbb hupgred cat moto....isnin aku test B full.doa2kan moga aku berjaya membawa sekeping Lesen B full dengan anugerah dekan sekolah memandu skali...

satu nasihat.....masa test nanti akan guna motor virago atau jaguh...kau kena pulas trotel petrol lebih sikit dan jgn lepas clutch sampai habis...yg aku tau dalam tangki motor tester ni ada air...motor semput...masa buat no 8 hati hati....

ok bang..berita faham...tp org yg nak test aku tu ckp gerenti lulus....camna ha?Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Sponsored content Today at 17:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum