BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jimf on Tue 23 Feb - 17:07

Adik Kecil wrote:gila statik

gila statik?....adik gilababan ke?.... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 23 Feb - 17:10

iyo lah....

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 23 Feb - 17:11

abg jimf jgn kasitau abg nawza ada org kutuk dia

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Chef Bob on Tue 23 Feb - 17:11

gila statik tu macam spastik ker? scratch

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 23 Feb - 17:13

lebih kurang lah chef bob

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Adik Kecil on Tue 23 Feb - 17:14

sapa nak soot ride malam ni...poie temerloh

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Chef Bob on Tue 23 Feb - 17:16

Adik Kecil wrote:sapa nak soot ride malam ni...poie temerloh

nak ujanlah.... wife marah kalau keluar time ujan nanti "basah"...... What a Face

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jimf on Tue 23 Feb - 17:17

Adik Kecil wrote:abg jimf jgn kasitau abg nawza ada org kutuk dia

oooo..patut laa tangkap gambor tak pernah ada post...
pasal statik ajo.....pahammm pahammm....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jefnoka1 on Tue 23 Feb - 17:41

tuan dewata...
Ado kawan patik guno taya 120/60/17ZR tak sagat matgat pon... Tapi muto dio slow ya amat la dgn top speed 142kmj... Jadi makanan dewo2 trek jo sentiaso...

Itulah maklumat ilmiah patik... AMpun ya...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Apai on Tue 23 Feb - 17:57

Aku dah agak dah size bukannya penentu...tapi Adam tak caya! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by gilababan on Tue 23 Feb - 18:35

Apo sobut2 namo den nih... uhuk uhuk...

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by xxx on Tue 23 Feb - 19:30

wah..
bgusnye thread kali ni..
penuh ngn ilmiah..
hehehehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by nik7719 on Tue 23 Feb - 20:14

salam ilmiah semua...

nota: saya pakai tyar dpn size 110/80..sagat madgat skit...gi Beris ari tu penuh dgn cebisan tayar kat madgat...rasanya Ariff pun alami mende yg sama...smpai cair madgat...sekian...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by xxx on Tue 23 Feb - 20:56

dah ade org dh experience bnda ni..
so ambk pngajaran

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by xxx on Tue 23 Feb - 20:59

aku bru jumpe info ni kat forum fz..
so sile baca sesape yg berkenan...


AMARAN DARI POLIS DI-RAJA MALAYSIA


Berhati- hati kawan2ku tentang masaalah ekonomi yg semakin parah,
manusia terdesak melakukan berbagai2 cara untuk merompak kita..

Berhati2 semua terutama para wanita.

Bahaya....!!!

Baru minggu lepas malam Jumaat saya parking kereta diparking awam.
Semasa nak balik kerumah saya terperasan ada pelekat kat cermin
belakang kereta saya. Bila saya tanggalkan pelekat tu kat rumah,
rupa2nya cuma resit pam minyak . Tak lama lepas itu saya terima email
ini.


"AMARAN DARI PIHAK POLIS - BERHATI2 PADA KERTAS YANG MELEKAT PADA
CERMIN BELAKANG KENDERAAN ANDA

-- CARA TERBARU UNTUK MENCURI KERETA ( INI BUKAN GURAUAN )
Sedarlah semua! Tolong sebar2kan... Kita berjalan menghampiri tempat
parking, membuka kerata dan masuk kedalamnya. Kita start engine kereta
dan bersedia untuk berundur. Bila kita melihat cermin belakang untuk
melihat kawasan belakang, kita dapati ada kertas yg melekat ditengah2
cermin belakang menghalang pandangan kita.. Jadi kita parking balik
kereta, buka pintu dan keluar untuk menanggalkan kertas (atau apa jua
benda) yang menghalang penglihatan kita tadi. Bila anda sampai
dibahagian belakang kereta, pada masa itulah pencuri itu akan keluar
dari tempat sembunyinya, masuk kedalam kereta dan memecut pergi.Dia
mungkin akan merempuh anda dengan laju semasa mereka melarikan kereta
anda. Perasan tak kaum hawa? Saya pasti beg duit kita masih didalam
kereta. Jadi sekarang pencuri memperolehi kereta kita, alamat rumah
kita, duit kita, dan kunci2 kita. Rumah kita dan kesemua identity kita
telah diperolehi!


BERHATI - HATI DENGAN CARA BARU YANG DIGUNAKAN

Jika kita melihat ada kertas melekat pada cermin belakang kita,
teruskan memandu. Tanggalkan kertas itu kemudian. Dan bersyukur kerana
anda membaca email ini. Saya harap anda akan hantar email ini kepada
kawan2 dan keluarga, terutama wanita. Kesemua maklumat peribadi dan
pengenalan diri yang berada di beg tangan anda sudah tentu tidak mahu
jatuh ketangan orang lain.


qouter from [You must be registered and logged in to see this link.]

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by adambikers on Tue 23 Feb - 21:19

nik7719 wrote:salam ilmiah semua...

nota: saya pakai tyar dpn size 110/80..sagat madgat skit...gi Beris ari tu penuh dgn cebisan tayar kat madgat...rasanya Ariff pun alami mende yg sama...smpai cair madgat...sekian...

terima kasih nik sebab bagi info.. tapi saiz tu 110/80.. yg nak tuka ni saiz 110/70.. kalau bersagat gak kena menuntut ngan guru sagat nih Very Happy Embarassed

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by ariff908 on Tue 23 Feb - 21:39

nik7719 wrote:salam ilmiah semua...

nota: saya pakai tyar dpn size 110/80..sagat madgat skit...gi Beris ari tu penuh dgn cebisan tayar kat madgat...rasanya Ariff pun alami mende yg sama...smpai cair madgat...sekian...

mudguard aku cair sbb skru tercabut...so depan tu dia jd freeplay...dgn kelajuan statik 140kmh, serta sagat yg melampau..tu yg cair tuh..tp kot 80 mmg kena adjust keatas skit kot..sbb aku mmg ada adjust keatas skit...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by adambikers on Tue 23 Feb - 21:51

ada sapa2 yg nak naik awana minggu ni?
minum kopi kat atas sana pon best gak sambil2 try persalinan baru nie.. asyik simpan dalam almari je bak kata tok misai Embarassed

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by gilababan on Tue 23 Feb - 22:09

Salam malam penuh keserabutan.....

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by jimf on Tue 23 Feb - 22:25

Triplex..info yg bagus...mungkin benar tektik tu..

Adam..x habis lagi citer mudguard ko...nyampah tul la.. Mcm diorg ckp ko pakai aje la cam chef bob punya...kompom x sagat..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by adambikers on Tue 23 Feb - 22:36

aku ucap terima kasih je la bang long.. Mad haaiissshhh..
ni dah masuk bab nak ride ke awana weekend ni.. slow betul 500 nih Mad haaaiissshhhhhhhh..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by gilababan on Tue 23 Feb - 22:40

Abg long jim, awek avatr tuh pas ar kat den... lamo bona doh dio bg sebis kek abg long....

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 23 Feb - 23:30

gilababan wrote:Abg long jim, awek avatr tuh pas ar kat den... lamo bona doh dio bg sebis kek abg long....







salam mencelah dengan brodben sellow tahap siput.....
satu ari mc, porem penuh ilmiah....
time aku keje, x plak ilmiah....penuh dgn berak je ada laa....
tahniah tuan dewata atas kelengkapan perang terbaru.....
bestnya kalu dpt ikut minum kopi kat awana....huhuhu








What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by xxx on Tue 23 Feb - 23:38

jimf wrote:Triplex..info yg bagus...mungkin benar tektik tu..

Adam..x habis lagi citer mudguard ko...nyampah tul la.. Mcm diorg ckp ko pakai aje la cam chef bob punya...kompom x sagat..

dah ade dah org yg kene..
tu yg dah tersebar dah...
so hati2 yer...
skrg ni org sggup wat pe jer yg penting dapat FULUS....

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by xxx on Tue 23 Feb - 23:38

adambikers wrote:aku ucap terima kasih je la bang long.. Mad haaiissshhh..
ni dah masuk bab nak ride ke awana weekend ni.. slow betul 500 nih Mad haaaiissshhhhhhhh..

wah..
nek awana sorg2 jer ke??
Razz

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V12 - Pemalas tul admin..aku jugak kena buka (22/2/10)

Post by Sponsored content Today at 8:26


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum