SALAM 1 BIKERS

View previous topic View next topic Go down

SALAM 1 BIKERS

Post by hairie wikang on Sun 14 Apr - 18:35

Assalamualaikum / salam sejahtera
Saya hairie...sekarang saya pakai ZZR 250 kaler biru kuning...otai2 mungkin tau tu moto sape kan....salam kenal dari saya..
area Kelana Jaya..SS4A

hairie wikang

Posts : 11
Join date : 14/04/2013
Age : 28
Location : Klang/Kemaman/Tg Harapan/Kelana jaya

View user profile http://www.mmea.gov.my

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by Amm on Mon 15 Apr - 8:31

welkam bro......jgn memalu,buat macam bilik sendiri...... Razz


Last edited by Amm on Mon 15 Apr - 17:52; edited 1 time in total

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by ManCaL on Mon 15 Apr - 16:08

salam hairie

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by Raziskov on Mon 15 Apr - 17:31

Selamat datang ke taman skodeng Hairie..
Jgn memalu join berborak kat sini atau di fesbuk...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by faizal_bulat on Thu 18 Apr - 7:36

welkomen bei zzrianz.. sini bukan stakat org mesia.. nusantara, german dan italy pun ada...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by hairie wikang on Sun 28 Apr - 13:26

THANKZ BUAT SEMUA OTAI2...SAUDARI BAM OFFER SY JOIN GROUP NI...SBB MOTO SAYA BELI DARI BELIAU...HEHEH...SAYA DUK AREA KELANA JAYA/TG HARAPAN KLANG....ANAK JATI TRGANU....DTG MERANTAU D TEMPAT ORG...HARAP OTAI2 SUDI BANTU SY K.... rabbit

hairie wikang

Posts : 11
Join date : 14/04/2013
Age : 28
Location : Klang/Kemaman/Tg Harapan/Kelana jaya

View user profile http://www.mmea.gov.my

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by ziex69 on Mon 29 Apr - 15:29

Salam Hairie.
Selamat Berkenalan....

nombor motor awak hampir sama dengan nombor motor saya la, 5077

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by jani on Mon 29 Apr - 16:44

Salam ziex69
Selamat Berkenalan....

nombor motor awak mmg sama dengan nombor motor saya la, 5077


eh lupa lak, slmt berkenalan En Hairie....
sy pon dulu penah pakai moto no 5022. Tak tau la skrg kt mana moto tu...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by adambikers on Mon 29 Apr - 16:59

selamak berkenalanggggg hery..

nama saya adam, nnt pot upkan SOP..

POT, kasik up satu kalik!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by ziex69 on Tue 30 Apr - 8:38

adambikers wrote:
POT, kasik up satu kalik!!!


Baik boss...



SELAMAT DATANG Saudara/Saudari hairie wef 5022 cheers cheers cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara
ZZRianz... U'll never ride alone.

(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by SpeedRider on Fri 3 May - 15:44

Salam semua kwn2 dan otai2 zzr,

Sy rasa teruja dgn sambutan dan aluan kwn2 semua. Buat msa ni sy masih blum dpt nk luangkan masa dgn kwn2 semua. Insya Allah satu hari nanti kita akan bertemu juga.

Klu ada kwn2 yg duk dlm n9 tlg lh perkenalankan diri. Sy bru sangat dlm ruang ni. Sy mohon panduan dan tunjuk ajar dari kwn2 semua. Smile

SpeedRider

Posts : 19
Join date : 24/04/2013
Location : Negeri Sembilan

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM 1 BIKERS

Post by Sponsored content Today at 16:47


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum