Mencari Enjin ZZR 250

View previous topic View next topic Go down

Mencari Enjin ZZR 250

Post by Razalei5077 on Sun 31 Mar - 14:53

Salam Kepada Warga ZZRIAN

Saya ingin mencari enjin ZZR 250 complete head & blok, kerana baru2 nie saya beli sebijik ZZR 250, blok sleeve pecah, head teruk kesan kena langgar ngan piston, parts enjin semua dah tertanggal. nak camtum satu2, rasa macam main puzzle rasanya...
Harap kepada semua kawan2 dapat membantu saya..

Kalau saper2 ada pls sms jer kat saya 012-2285478 (zali)
Saya tinggal kat area klang,selangor

Terima Kasih...

Razalei5077

Posts : 6
Join date : 31/03/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Enjin ZZR 250

Post by Wan@Blakepare on Wed 6 Nov - 17:16

Kami di zzrianz ni pun susah nak dpt part zzr250 lagi.Sebab ahli dah ramai yang upgrade motor.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum