Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by faizal_bulat on Tue 23 Apr - 10:07

Bong depa nk ride gi singapore..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Tue 23 Apr - 11:01

sorry laa bong...expai den dah xdo.. so xleh ride sama...
jom ride naik MRT singapore...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Raziskov on Tue 23 Apr - 14:07

Ohaiyo..
dah beberapa hari demam lepas hantar motor zzr ke kedai sifu utk repair & jual....Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jani on Tue 23 Apr - 17:38

kuat betul bahang moto baru tu ye....sampai demam....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Raziskov on Tue 23 Apr - 18:18

bukan sebab bahang motor baru ni Jani..
tapi rase separuh jiwaku pergi bila zzr tu nak dijual..Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jani on Tue 23 Apr - 18:24

masuk la luahan rasa ajis ngan avatar dia...sedih siot...nk nangis gak la... Crying or Very sad

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by mat zzr on Tue 23 Apr - 19:17

Ride to spore.....saya mesti pileh...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jani on Tue 23 Apr - 19:30

sekarang citer sedih la.....potong betul...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Bongxz on Wed 24 Apr - 8:34

nak mai singapore bagitau la, boleh aku balik klang...... hehehhehehe.

jani, pinjam moto...... teringin plak nak bawak moto..

jimf, ujung mgu ni aku kat kajang high school...

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Bongxz on Wed 24 Apr - 8:35

tgk ajis punya avatar tu, teringat model2 gyiwomi... aaummmm

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Wed 24 Apr - 11:24

Bongxz wrote:nak mai singapore bagitau la, boleh aku balik klang...... hehehhehehe.

jani, pinjam moto...... teringin plak nak bawak moto..

jimf, ujung mgu ni aku kat kajang high school...

kajang high school?...baru nk masuk sekolah menengah ke?
anyway..ko nk pegi tu apa lak kena mengena dgn aku?.. maleh layan ko..psl aku gi singapore ko tak nk layan aku...

ajis... cuba tanya redzman... dia ada benda nk ckp tu... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jani on Wed 24 Apr - 13:22

assalamualaikum & slmt tghari....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jani on Wed 24 Apr - 13:26

Bongxz wrote:nak mai singapore bagitau la, boleh aku balik klang...... hehehhehehe.

jani, pinjam moto...... teringin plak nak bawak moto..

jimf, ujung mgu ni aku kat kajang high school...

nak yg mana satu.... lagenda ke ss110. yg lain semua tinggi2.... Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Wed 24 Apr - 14:11

bong...jani kutuk ko...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Bongxz on Wed 24 Apr - 15:48

takpo la jimf... den tau la den ado ex5 tong je..... sob sob sob...

cis jani, aku buang angin tayar depan moto hang kang.... aku tau hang park mana.... heheheh

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Wed 24 Apr - 16:03

Bong...yg ko nk sedih sangat ni pasal pe?
pasal dh xde moto ek? kt singapore kt byk...gaji pun byk..
angkat laa satu...tiap2 mgu leh ride lik KL

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jani on Wed 24 Apr - 19:10

Bongxz wrote:takpo la jimf... den tau la den ado ex5 tong je..... sob sob sob...

cis jani, aku buang angin tayar depan moto hang kang.... aku tau hang park mana.... heheheh

hehe...aku dah tuka pakai taya mati

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by kudud on Thu 25 Apr - 14:10

nak borak cana ni, aihhh...
suma pakat kt siam lg ni..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Thu 25 Apr - 14:14

salam tengahari...
x gi siyem pun leh borak laa..
xde nk pasang angan2 ke?...tp time tu maybe kitaorg borak vetnam lak heheh..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Raziskov on Thu 25 Apr - 14:18

hah Vietnam...
kampung lamo den tuuuuu...
dirang mmg sllurppppppp bebbbbb..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Wan@Blakepare on Fri 26 Apr - 2:30

Salam,Nak lepak kat sini kejap boleh?Tapi motor aku tak penah pegi siam blh join jugak ke?

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Raziskov on Fri 26 Apr - 10:42

Ohaiyo,

Aktiviti ZZRianz minggu ini..

AKTIVITI : TTS
VENUE : REST DARUL EHSAN SEK 9 SHAH ALAM (BLKG HOTEL CONCORD)
DATE: 26 APRIL 2013
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by jimf on Fri 26 Apr - 14:17

salam... moto den smpi sg klah aje... leh join kan..

ajis.. bila nk lik vetnam... den nk polow leh... tolong bawakan pampers pun ok..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Vistana1 on Fri 26 Apr - 17:14

Salam.....

Tumpang pergi Saigon Boleh???

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Amm on Fri 26 Apr - 18:11

saya nak tumpang menumpang boleh ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 125 - Dah sunyi umah ni...jom hangatkan lik (26/2/2013)

Post by Sponsored content Today at 20:33


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum