RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Vistana1 on Wed 30 Jan - 19:02

Dinz wrote:
Vistana1 wrote:x dapat ikut...motor x ada........adik pinjam...
Motor adik pinjam ka atau breakfast kat Hatyai?

Passport tak ada...tak pandai camna nak masuk siam....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Wed 30 Jan - 23:18

Vistana1 wrote:
Dinz wrote:
Vistana1 wrote:x dapat ikut...motor x ada........adik pinjam...
Motor adik pinjam ka atau breakfast kat Hatyai?

Passport tak ada...tak pandai camna nak masuk siam....

kome tanya laa kt ghimeh ..
dia pandai..penuh pengalaman lak tu kalu masuk siyem ni..
dia specialise utk daftar moto baru ke siyem...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Chef Bob on Fri 1 Feb - 14:34

last menet polow...
drunken

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Amm on Mon 4 Feb - 9:18

tak nampak pun chef bob ngan combat.....ada polo ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Chef Bob on Mon 4 Feb - 20:14

tak naik combat tumpang akak bam punya voyager jerrr... mana mampu nak polow er6f laju....

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Amm on Tue 5 Feb - 10:02

ye la ER6F laju woooo......Fiza Jimf berbandar bandar kena tinggal.. Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by ziex69 on Tue 5 Feb - 10:28

Amm wrote:ye la ER6F laju woooo......Fiza Jimf berbandar bandar kena tinggal.. Smile

FiZa jani pun kena tinggal jugak ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Tue 5 Feb - 10:31

ziex69 wrote:
Amm wrote:ye la ER6F laju woooo......Fiza Jimf berbandar bandar kena tinggal.. Smile

FiZa jani pun kena tinggal jugak ke?

haah...lagi jauh siottt.....kena tinggal kt rumah... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by ziex69 on Tue 5 Feb - 11:21

jimf wrote:
ziex69 wrote:
Amm wrote:ye la ER6F laju woooo......Fiza Jimf berbandar bandar kena tinggal.. Smile

FiZa jani pun kena tinggal jugak ke?

haah...lagi jauh siottt.....kena tinggal kt rumah... Razz

nasib baik tak ikut, kalo tak, kena tinggal jugak bounce bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jani on Tue 5 Feb - 13:19

ziex69 wrote:
jimf wrote:
ziex69 wrote:
Amm wrote:ye la ER6F laju woooo......Fiza Jimf berbandar bandar kena tinggal.. Smile

FiZa jani pun kena tinggal jugak ke?

haah...lagi jauh siottt.....kena tinggal kt rumah... Razz

nasib baik tak ikut, kalo tak, kena tinggal jugak bounce bounce bounce

cadang nk bawak FiZa, tapi amm cakap tu moto set2 bangko JER pakai. sekarang ni eksen btl dia sejak kang man dah sejenis dengannya...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by ziex69 on Tue 5 Feb - 14:16

jani wrote:
cadang nk bawak FiZa, tapi amm cakap tu moto set2 bangko JER pakai. sekarang ni eksen btl dia sejak kang man dah sejenis dengannya...

amm ni lelaki sejenis ke? atau berjenis-jenis? bounce bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Tue 5 Feb - 14:35

ziex69 wrote:
nasib baik tak ikut, kalo tak, kena tinggal jugak bounce bounce bounce

mmg betul laa... berkampung2 diaorg tinggal kan den...
mcm nk lepas geram dan balas dendam aje psl kono kitai dgn geng FiZa maso ride Rompin dulu jo.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by ziex69 on Tue 5 Feb - 14:53

jimf wrote:
mmg betul laa... berkampung2 diaorg tinggal kan den...
mcm nk lepas geram dan balas dendam aje psl kono kitai dgn geng FiZa maso ride Rompin dulu jo.... Razz

nasib baik alipbunge x ikut, kalo tak dia pun kitai ko... bounce bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Tue 5 Feb - 15:01

ziex69 wrote:
jimf wrote:
mmg betul laa... berkampung2 diaorg tinggal kan den...
mcm nk lepas geram dan balas dendam aje psl kono kitai dgn geng FiZa maso ride Rompin dulu jo.... Razz

nasib baik alipbunge x ikut, kalo tak dia pun kitai ko... bounce bounce bounce

hehe....mmg nasib baik laa alip tak ikut...
tp nasib tak baik pun banyak...kena kitai.. kena cop moto dispatch...layak bawa barang aje..
diaorg dh smpi siap habis makan den baru nk order air.. baru nk pasang rokok diaorg dah habis 2 batang..
dan yg paling teruk kena eskot ardley laaa... dah pecut full trottle pun kena kitai lagi...terpksa laaa bang....
aku sorang jeee yg bawa moto kecik...tu aje yg mampu...
apasal ko tanya ni? aku baru stop nangsi 3 hari 3 mlm tauu... kena ragging gitu... nk kena nangis lik.... elephant

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Raziskov on Tue 5 Feb - 15:03

hehehhe...naseb despatchkan..bawak barang jer..
kalau pakai boijer kompom dapat bawak orgnyer sekali...
hhaiisshhhhh....next time aku pelawa naik zx2 lak la...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by mat zzr on Tue 5 Feb - 15:04

jimf wrote:
ziex69 wrote:
jimf wrote:
mmg betul laa... berkampung2 diaorg tinggal kan den...
mcm nk lepas geram dan balas dendam aje psl kono kitai dgn geng FiZa maso ride Rompin dulu jo.... Razz

nasib baik alipbunge x ikut, kalo tak dia pun kitai ko... bounce bounce bounce

hehe....mmg nasib baik laa alip tak ikut...
tp nasib tak baik pun banyak...kena kitai.. kena cop moto dispatch...layak bawa barang aje..
diaorg dh smpi siap habis makan den baru nk order air.. baru nk pasang rokok diaorg dah habis 2 batang..
dan yg paling teruk kena eskot ardley laaa... dah pecut full trottle pun kena kitai lagi...terpksa laaa bang....
aku sorang jeee yg bawa moto kecik...tu aje yg mampu...
apasal ko tanya ni? aku baru stop nangsi 3 hari 3 mlm tauu... kena ragging gitu... nk kena nangis lik.... elephant

Sabar je lah jimf....sabar tu sebahagian dari imannnn... cheers

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Amm on Tue 5 Feb - 17:54

Raziskov wrote:hehehhe...naseb despatchkan..bawak barang jer..
kalau pakai boijer kompom dapat bawak orgnyer sekali...
hhaiisshhhhh....next time aku pelawa naik zx2 lak la...Very Happy
sekian

Cadang nak terai la ajak naik ER6,tapi dia kata aku ni pemalu.....masih suci lagi yuuuuu

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by hairol21 on Tue 5 Feb - 19:50

Amm wrote:
Raziskov wrote:hehehhe...naseb despatchkan..bawak barang jer..
kalau pakai boijer kompom dapat bawak orgnyer sekali...
hhaiisshhhhh....next time aku pelawa naik zx2 lak la...Very Happy
sekian

Cadang nak terai la ajak naik ER6,tapi dia kata aku ni pemalu.....masih suci lagi yuuuuu

Rolling Eyes

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Wed 6 Feb - 10:14

Raziskov wrote:hehehhe...naseb despatchkan..bawak barang jer..
kalau pakai boijer kompom dapat bawak orgnyer sekali...
hhaiisshhhhh....next time aku pelawa naik zx2 lak la...Very Happy

sekian

tu laa Ajis.. sabar aje laa...
bila rindu ku pegang beg mu hahahahaa....

xpe...kita sedar diri..masih berpijak dibumi..
dah bawa moto kecik diam2 aje laa.. tu pun syukur diaorg sudi bagi den ride dgn moto2 gadang ni
hahhaahaha

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jani on Wed 6 Feb - 13:18

...nt moto gadang koyak plastik dah kuar kasi kitai lak geng2 tu.

nota kaki: special request, tlg kitai ER6R ijau tu kaw kaw....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Amm on Wed 6 Feb - 13:59

jani wrote:...nt moto gadang koyak plastik dah kuar kasi kitai lak geng2 tu.

nota kaki: special request, tlg kitai ER6R ijau tu kaw kaw....

Abang Man,ada orang tak puas hati ngan mike.....tapi orang tu dah tua la...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jani on Wed 6 Feb - 14:24

moto ijo yg ada sticker playboy tu kang man nyr ke.... scratch

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Wed 6 Feb - 15:24

ado ride ke? camne den leh tak tau ni?...

soklan dari matzzr...harap maklong

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by mat zzr on Wed 6 Feb - 16:07

jimf wrote:ado ride ke? camne den leh tak tau ni?...

soklan dari matzzr...harap maklong

Apa apa hal wassap jer...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by jimf on Wed 6 Feb - 16:25

mat zzr wrote:
jimf wrote:ado ride ke? camne den leh tak tau ni?...

soklan dari matzzr...harap maklong

Apa apa hal wassap jer...

duk bawah jambatan lagi ke? hujan lum reda?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE RENDAM TELUR SG.KELAH - 02 FEB 2013

Post by Sponsored content Today at 9:50


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum